Widok
cześć, miałam slub w lukullusie, było cudownie!!!! polecam, miła obsługa (z szefostwem mozna się dogadać), cudowna atmosfera, nic nie zginęło (tylko wtedy zabierają talerz jeśli odpowiednio odłożysz sztucce ) bar sałatkowy, piękna duża sala do zabawy. Była to jedyna elegancka sala w gdańsku na ktorej mieści sie 120osób.
oj... niestety rowniez nie polecam. bylam w lukullusie na dwoch imprezach. jedna firmowa w karnawale, a druga to wesele przyjaciolki.
ogolne wrazenie: jedzenie smaczne, ale sala nieustawna. do tego jest jasna (biale sciany) i wykafelkowana. kiepsko sie tam tanczy...
gosciom trudno sie bylo wyluzowac... niewiele dala nawet dekoracja sali - kupa balonow itp.
knajpa ogolnie jest fajna, ale na obiadek weekendowy.
my tam wesela nie chcielismy robic... :/
co do uczciwosci obslugi - nie mam zdania. ale skoro sa jakies podejrzenia, to swiadkowie maja zadanie: pilnowac! :)
pozdrowka!
ogolne wrazenie: jedzenie smaczne, ale sala nieustawna. do tego jest jasna (biale sciany) i wykafelkowana. kiepsko sie tam tanczy...
gosciom trudno sie bylo wyluzowac... niewiele dala nawet dekoracja sali - kupa balonow itp.
knajpa ogolnie jest fajna, ale na obiadek weekendowy.
my tam wesela nie chcielismy robic... :/
co do uczciwosci obslugi - nie mam zdania. ale skoro sa jakies podejrzenia, to swiadkowie maja zadanie: pilnowac! :)
pozdrowka!
bylam tam na weselu w zeszlym roku. nie polecam - talerze ze stolow znikaly jak tylko sie odwrocilo glowe, wiem, ze poginal alkohol i mlodzi nie dostali nastepnego dnia mnostwa ciasta, ktore zostalo. malo tego - "zginely" nawet czesciowo kwiaty.
Poza tym sala jest kompletnie nie ustawna, jak mozna sie poznac przy stolach w "L", kiedy ludzie zupelnie sie nie widza? Fajny duzy ogrod, ale troche pusty jak dla mnie, niezagospodarowany. Generalnie - niby fajnie, ladnie na 1 rzut oka, ale ani to w miescie, ani poza miastem. Zreszta to kwestia gustu.
Poza tym sala jest kompletnie nie ustawna, jak mozna sie poznac przy stolach w "L", kiedy ludzie zupelnie sie nie widza? Fajny duzy ogrod, ale troche pusty jak dla mnie, niezagospodarowany. Generalnie - niby fajnie, ladnie na 1 rzut oka, ale ani to w miescie, ani poza miastem. Zreszta to kwestia gustu.