Widok

Lux Med - ginekolog

Właśnie się wnerwiłam - okazało się, że od kwietnia moja karta CM LIM będzie akceptowana tylko w Lux Medzie...

Do tej pory mogłam chodzić do Swissmedu, Endomedu, Baltimedu (w Gdańsku)

w Endomedzie mam lekarkę prowadzącą moją ciążę...

Czy wiecie gdzie jeszcze przyjmuje dr Karina Kulikowska-Ciecieląg?

możecie polecić ginekologa z Lux Medu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najlepsi są w swissmed
Dobra uwaga
Podbijam temat

Podbijam.
Jakiego ginekologa z Lux Med polecacie do prowadzenia ciąży ?

ja polecam dr Matkowskiego przyjmuje w luxie na jana pawła ale pracuje tezna zaspie na oddziale. prowadziłam u niego ciąze, jest bardzo ciepły, komunikatywny i dba o swoje pacjentki nawet na oddziale :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podbijam temat,
Jakiego gin teraz polecacie w lux-medzie do prowadzenia ciąży ??? :)
A ja myślę, że bardzo dobrze, że ktoś te opinie pisze. Sa one z pewnością prawdziwe. Sama jestem przykładem nieudolności kilku lekarzy - mam jeden jajnik. Szukam obecnie lekarza do prowadzenia ciąży i z pewnością nie skorzystam z kilku nazwisk tu. Jeżeli ktoś ma podstawy do takiego pisania, to może śmiało pisać. Jest wolność słowa. Może wreszcie lekarze zastanowią się co mówią, swoim pacjentkom i jak się zachowują.
Polecam poczytać fora.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Ciężko w to uwierzyć, ale takie sytuacje to norma...
Zgadzam się. Ciekawe kiedy lekarze wreszcie zdecydują się na drogę sądową w przypadku takich " merytorycznych " wpisów?
Myślę sobie, że nikt nie ma prawa obrażać innych anonimowo.
Odwagi! Proszę się podpisać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4
Całe szczęście! Lekarze będą mieć mniej pracy! Niestety tępa to jest Twoja wypowiedź. Myślę, że jeżeli obrażasz człowieka używając jego nazwiska to powinnaś się podpisać panno odważna.
Nie jetem lekarzem, na temat którego tu pisałaś, ale nie mogę znieść, że BYLE KTO anonimowo obraża innych używając nic niewartych argumentów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6
Czy ktoś jeszcze tu zagląda?

Byłam znowu u Musiała więcej nie pójdę . Poszłam z myślą,że DA MI ZAŚWIADCZENIE ŻE JESTEM W CIĄŻY bo pracuje ( po 12 godzin , fizycznie -dźwigam co jakiś czas) . Generalnie wpadłam do gabinetu i mówię ,że robiłam test ciążowy i niech mnie zbada i da zaświadczenie do pracy żebym nie musiała dzwigać . To na to usłyszałam,że on nie jest w stanie mi powiedzieć czy to ciąża że macica jest miekka i jajniki wporządku i na badanie krwi skierowanie.Poszłam na bad. krwi i wyszło ze jestem w ciazy( nie wiem po co szłam bo jezeli z moczu wyszło to z krwi tym bardziej wyjdzie )no ale jade dalej z tematem..Pytam i co jak bede w ciazy bede brała puphaston czy coś na podtrzymanie? skoro mialam raz ciaze obumarła itd? spojrzał tępym wzrokiem i usłyszałam :"będziemy wtedy mysleć" 0 jakiekolwiek profesjonalizmu, jego żarty na poziomie tragicznym i dziwne dla mnie to jest ,ze nie chce USG robić wystawiać zaświadczeń ani zwolnien to chyba w mojej sytuacji to jest zrozumiałe,zeby dać jedno z tych papierków no i mu mówię że miałam wcześniej ciąże obumarłą to on w karcie zapisuje poronienie samoistne przecież to nie było poronienie samoistne KONOWAŁ! Z daleka od takich lekarzy :/ w życiu tam nie pójdę !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11
No u mnie też raz nie miał rękawiczek i czarne pazury dopiero później skojarzyłam .Raz ma je a raz nie.. Badań żadnych nie zlecił "proszę pić wapno i jeść folik.." nie wiem w sumie co robić bo jestem po 1 ciaży obumarłej i dla świętego spokoju chciałam zrobić te badania eh?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
slicznotkaa: jeśli będzie chciał się zabierać do badania, to zwróć uwagę czy zakłada rękawiczki. Ja dopiero po badaniu się zorientowałam, że nie miał rękawiczek, okropieństwo!!!
Tragedia z musiałem dla mnie tez on jest jakis roztrzepany ale idę w piatek do niego po skierowanie na badania hormonalne przed planowana ciażą ciekawe co mi powie...
jakby ktos chcial, wlasnie zwolnilam wizyte u Papinskiej-Stachowiak na JPII 8 kwietnia :-)
nie zgadzam sie, super lekarz, bada dokladnie ;tlumaczy co robi, spokojnie i rzeczowo odpowiada na pytania ; super, polecam p.Ewe Orlinska..!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety dr Kijuć pracuje dalej w Lux Medzie:( Ale wizyta u niego to strata czasu i pieniędzy, a w dodatku bardzo, bardzo nieprzyjemne przeżycie. Nigdy nie spotkałam gorszego ginekologa!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
o Rany!Jaki ja miałam dzisiaj dramat z lek.Ewą Orlińską!

OD-RA-DZAM!zresztą jak ją zobaczycie to sami uciekniecie.

głupia,stara,tępa dzida z rozmazanym make-up'em!

Pokrótce:Chciała mnie dziewcy zrobić cytologię,i już te calą tube celuje a ja w krzyk, a ta pinda "no chyba nie jesteś dziewcą!?" ;)))) a ja mam taki odruch bezwarunkowy że zachowuje się jak z zespołem Toureta i odpowiadam "Tak! a co k****!".Dostała odemnie pomyjami.(KTÓRY NORMALNY GINEKOLOG OTO NIE PYTA?)Zasłużyła.

Lux Med Gdynia! strzeżcie się!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9
potwierdzam, chamski, bardzo niedelikatny, nie odpowiadał na pytania, ale wydaje mi się, że już tam nie pracuje, bo jak byłam ostatnio nie widziałam jego nazwiska na tablicy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
odradzam dr kijucia, jest chamski i nie miły w 7miesiącu ciąży chciał bym wróciła do pracy z dużym brzuchem, miałam pracę stojącą i puchły mi nogi bardzo. na wizycie nic nie tłumaczył i był bardzo nie delikatny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2