Widok

MAJOWE I CZERWCOWE MAMY 2011 I DZIECIACZKI ( 29 )

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam w kolejnym wątku. :-)

Kamcia79 - 8 maja - SYN Adaś, 4300g, 60 cm Kliniczna SN
Assegai - 12 maja (11 maja) - SYN Olek 2850, 54 cm Kliniczna SN
Effcia - 13 maja (8 maja) - CÓRKA Urszulka, 4250, 59 cm Kliniczna SN
Marciocha - 16 maja (11 maja) - CÓRKA Oliwka 4250 g, 59 cm Zaspa CC
Madzia83 - 16 maja ( 17 maja) - CÓRKA Nastka 3400, 56cm Wojewódzki SN
Moniczka22 - 16 maja (30 maja)- Syn Dominik, 3580, 52cm Zaspa SN
Maga79 - 17 maja (18 maja) - SYN Jasiu, 4315 g, 62 cm Wejherowo SN
Gaba- 23 maja (13 czerwca) - SYN Borys, 3070g. 52 cm Wojewódzki SN
kasiulkaa -27 maja (24 maja) - CÓRKA Wiktoria, waga 2940g 53cm SN
fasolek -30 maja (6 czerwca) - SYN Marcelek, waga 3490 g 58 cm, Swissmed CC
Mamuśka 30 maj (1- 2 czerwca) - CÓRKA Iga waga 3310, 56 cm CC
Lalinek - 31 maja (30 maja) - CÓRKA Julia, waga 3440g 58 cm,Wejherowo
Anula3M - 2 czerwca (14 czerwca) - CÓRKA Oleńka, waga 3.09kg 53cm, Zaspa SN
Mrówkaa - 5 czerwca (1 czerwca) - SYN Filipek waga 3880 58 cm, Wejherowo SN
Agusiaa - 7 czerwiec (19 czerwiec) - CÓRKA Laura waga 3670 54 cm, Kliniczna SN
Dalka - 10 czerwiec (28 czerwiec) - SYN Szymon, waga 2730, 48 cm
- SYN Filip, waga 2710, 51 cm
magdaxv - 10 czerwca (16 czerwca) - SYN Kubuś, waga 3170, dł 55cm, Wojewódzki SN
aga87 - 12 czerwiec (26 czerwca) - SYN Marcelek Waga 3450g i 55cm
tangerine - 16 czerwiec (24 czerwca) - SYN Wojtuś, waga 3200 51 cm, Zaspa
agawierzbowska - 18 czerwca (15 czerwca) - CÓRKA Alicja
ryba_gda - 19 czerwiec (27 czerwca) - SYN Adaś waga 3200 g i 54 cm Szpital wojewódzki SN
Paulina1010- 20 czerwca (23 czerwca) - SYN Michał 4180 g i 59 cm, Zaspa
kordi-21 czerwca (11 czerwca)- CÓRKA Iwonka 4000g i 55 cm Swissmed
Gosiks1 - 23 czerwiec (28 czerwca) Córka Gabriela waga 3700 dl 50 cm
Grosik- 1 lipca (23 czerwca) - CÓRKA Lena waga 4300g, 58 cm, Szpital Wojewódzki, CC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Agata, to nie moje dziela:) Artillo jest miejscem gdzie rozni Artysci moga wystawiac swoje prace, my udostepniamy tylko to miejsce:)
fasolek- fajna ta strona, ja nie w temacie,ale to Twoje dzieła czy jakoś tak?:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fasolek- szal super, mam coś podobnego- kupiłam w tamtym roku i robi wrażenie, ilekroś założe to zawsze ktoś o to pyta:)

ja to mam zamiar w gondoli jeździć ile się da:) czyli do lutego.marca? zależy jak mała będzie się mieściła. nawet nie pamiętam jak nasza spacerówka wygląda, czy ma śpiworek czy nie? także w godnoli chociaż cieplej jest :)
Wracam po odwyku od kompa:)
Gratulacje dla Nastki już 6 miesięcy, jak to leci a i dzieciaczki bardzo się zmieniają .Dzisiaj gaworzy i pełza a niedługo będzie chodził i gadał:)
Wczoraj byłam pierwszy raz na spacerze w spacerówce i byłam w szoku, mały przez pierwsze półtorej godz. nie płakał tylko się rozglądał a potem zasnął. Widać ,że fura mu się podoba
dziękujemy, pół roku temu o tej porze w szpitalu patrzyłam na takie maleństwo, a teraz to już mała, komunikatywna osóbka z temperamentem
Magda a no mam Roanową spacerówkę :). Ale wydaje mi się, ze póki mieści się w gondoli i ma jeszcze miejsce to zawsze ma w niej cieplej i w ogóle :)
Buziaki dla Nastki z okazji pol roczku:)
Madziu my tez przez jakis czas jezdzilismy z poduszka,a pozniej to juz nie wystarczylo:P

Magda strona swietna,wcale sie nie dziwnie ,ze sie zakwalifikowaliscie dalej:) Czy glosuje sie tylko przez sms?
Madizu, w Tesco jest Drogeria Stars, więc Rossmana nie będzie :(
Szal piękny
Ja Nastce na razie w gondoli podłożyłam poduszkę pod głowę, więc nie leży zupełnie i na razie to wystarcza
muszę też obejrzeć te zabawki :)
Anula dobrze,ze piszesz o Listach do M. wydawal sie byc wlasnie fajnym filmem. Jak moj maz wroci to musimy sie wybrac, mam nadzieje,ze na poczatku grudnia jeszcze beda grac:)
szal piękny :)
Ola jeszcze jeździ w gondoli. Na szczęście na spacerach ładnie śpi. I póki co się mieści także na razie o spacerówce nie myślę :)

my z mężem mieliśmy wychodne, Ola zastała z babcią a my poszliśmy do kina na Listy do M. ale fajowy film :) naprawdę bardzo mi się podobał :)) a w kinie to chyba grubo ponad pół roku nie byłam także udał nam się wieczór :)
Ola, ja po prezenty się do Was wybiorę :) Sporo osób do obdarowania mam jak co roku :)

śliczny ten szal :) widzę, że jest nawet moja ulubiona wersja morska :) pasowałby mi do torby ;p

http://www.obnizenie.pl/
cały myk polega na tym, że nie ma tam flasha ;)
Magda podaj linka tej stronki,zaglosujemy no i obejrzymy:) No i gratulacje:)

Na artillo tez juz zaczelismy swieta:) wiec zapraszamy na zakupy,ostatnio kupilam sobie fajny ekoszal,czego to ludzie nie wymysla:P

http://www.artillo.pl/product/ekoszal-miodowo-brazowy,8705.html
Monia, a Ty nie masz spacerówki do swojego Roana? Roan ma przecież super spacerówkę na zimę, rozkładaną na płasko.
Madziu, tak myślałam :) jeśli macie również jakikolwiek wpływ na dobór najemców to moja mama nie może doczekać się Rossmanna ;p

W marketingu najwięcej roboty w okresie przedświątecznym, znam to ;/

Nasza firma zrobiła ostatnio ciekawą stronkę na ogólnopolski konkurs i jesteśmy w finale. Teraz głosują internauci, zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Poza tym, dziewczyny, mam fajne pościele dla maluszków ;)

My tez schowaliśmy już gondolę, spacerówa wygodniejsza, w gondoli Janek ściśnięty jeździł, chociaż jak ma śpiworek włożony, to teraz też niewiele miejsca na szerokość biedak ma :/ za to długość chociaż ok...

fajnie, że Marcelek już lepiej :)

zabawki w Biedronie bywają bardzo fajne
też dużo rzeczy kupuję na zapas, zabawki, ciuchy, jak mi się akurat coś spodoba
myślę, że w zabawkach warto porównać sobie funkcje i wtedy zdecydować, która fajniejsza
FP ma ta zaletę, że jest mega trwały, rzucany o podłogę, ścianę itp. wychodzi bez szwanku
Moniu Marcel nie siedzi,siedzonko jest tylko minimalnie podniesione cos jak w bujaczku przy rozlozeniu do spania,przynajmniej u nas,wiec Marcelino prawie lezy,ale dzieki temu,ze nie jest na plasko,bo w gondolce nie mielismy opcji podnoszenia,czuje sie o wiele lepiej. Pomijam w ogole fakt,ze w gondoli był juz jak sledz w puszce:D
Oj fasolek już widzę odpowiedź. To fakt, że wychodzenie tylko wtedy jak jest pora drzemki jest uciążliwe, ale Filipek jeszcze nie umie siedzie na tyle, zebym go w spacerówce woziła :(
Mamuśka z zabawkami niestety nie pomogę.

Fasolek a Mercel siedzi w tym wózeczku? Jak mojemu podnosze w głębokim wózku do pozycji siedzącej to się kiwa na boki.
Matko zamiast dla dzieci od 3 r.z napisalam Ciebie:P nie ma to jak byc zakreconym:D

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Jaki wozek wybrac? (83 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry