Widok

MAJOWE MAMY Z MALUSZKAMI 2010 CZ.12(41)

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
MARZEC

15.03 MajowaMaja - Maja - 1760g 41cm - szpital Zaspa
30.03 Aya - Dominika - 1400g 41cm

KWIECIEŃ

09.04 neissi - Kubuś 2880, 53cm - szpital Zaspa
10.04 MamaMarty- Marysia 50cm 2400g Małgosia 49cm 2320g- Kliniczna
25.04 izaqueen- Adaś 3320g, 56cm - szpital Lębork
26.04 petra-Wojtuś 3120g,51cm-szpital Kliniczna (cc)
28.04 Tris_- Dziewusia- 51 cm, 3250 g- szpital Zaspa

MAJ

01.05 sauterelle- syn :) Jakub Paweł / szpital Kliniczna
03.05 Anik21 Philip 51 cm 3450 g
06.05 Demi - Filip 55 cm, 4010 g - Swissmed
07.05 Ola08 - Piotruś :)))), 54 cm, 3450 g, godz 12:00 - Zaspa
08.05 Agnieszka1303,Dominik 4000g i 61cm ,Szpital Wejherowo
08.05 natalia87 Julia 3850g i 57cm , szpital Wejherowo
09.05 Azja - Ula 57 cm - 3120 g - szp. Wejherowo
10.05 Madzia_Mika- Anastazja 3300g 57cm, szpital wojewódzki
12.05 agag_agag - córcia Emilka 4140 szpital Zaspa
13.05 Kamilisia - Maksymilian 3660g, 55cm
13.05 Ewelina80 - synuś Bartosz,3750 56cm szp Zaspa
13.05 Malutka22 -synek Oskarek 4420g szpital Zaspa
14.05 Słonko69 - Maja,3500g, 54cm, szpital Kliniczna
15.05 Patkagda - Patryk, 3820g, 59cm, szpital wojewódzki
15.05 Ulkam27 - Oskarek 3940g, 57cm , szpital kliiczna
26.05 Jagoda. - Zuzanna 3430g, 58cm, Kliniczna, CC
27.05 karolinkaku - chłopiec Filipek, 4030g, 61 cm, szpital wojewódzki
27.05 majowa - synuś Kamil, 3930g,58 cm, szpital wojewódzki
28.05 Aniami- Mikołaj 3300g, 56 cm, Madryt
28.05 Cytrusowa_607 - Oleńka 2970, 52cm, Zaspa
28.05 sanszajn - Sandra 3300gr, 56cm, Redlowo
29.05 Mimii - Borys 3750g, 54cm, szpital Kliniczna
31.05 hanka102 - Maciuś 3865g, 57 cm, szpital Kiniczna

CZERWIEC

07.06 **emi- Milenka 3870g, 57cm, szp.wojewódzki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej dziewczyny my tez narazie w nosidelku, jest do 13kg wiec mam nadzieje ze nam jeszcze chwilke posluzy (Mikus wazy teraz 8.200). Ale faktycznie w zimowym kombinezonie ma calkiem ciasnawo i denerwuje sie jak za dlugo w nim siedzi.
A w ogole to w czym jezdza wasze maluszki na spacerkach? Ja najczesciej montuje fotelik na kolka bo gondola juz sie nie sprawdza, Maluszek jest juz ciekawy swiata, a spacerowka... sama nie wiem, mysle jest jeszcze za malutki.
Aj i najwazniejsze! Wczoraj uslyszalam MA-MA po raz pierwszy! Moze jeszcze nie do konca swiadomie ale i tak strasznie sie wzruszylam! Najpiekniejsze slowko swiata :)
Super Jagoda .... Moja to taki leniwiec ze hohoho ...
wczoraj dopiero wykapowala ze w chodziku nie tylko do tylu sie chodzi ale i tez do przodu :) jednarazowy wyczyn...
musze chyba ja czesciej na brzuszku klasc tylko ze ona ma teraz etap stania na nogach ...
wczoraj kolejny koszmar zaslena kolo polnocy ... brrr... wykancza mnie to dziecko ...
co do fotelika to tez nadal mamy ten do 13kg. w sumie dawno w nim nie jezdzila i niewiem czy jeszcze jest dobry :P
witamy sie z rana :)
jakas taka nie wyspana jestem, chociaz wsumie nocki byly gorsze niz ta
Filip na sperku jezdzi w spacerowce, ale w TAKO mozna ja obnizyc prawie na płasko, do tej pory jechal twarza do mnie a wczoraj go odwrocilam i byl zachwycony, bo tyle sie dzialo :)
Jagoda super, mała zaraz zacznie smigac, moj mały tak raz sie podniosl przed wczoraj ale juz chyba o tym zapomnial :)
My zaraz smigamy po zakupy i mam plan dzisiaj piec pierniczki, a czy moj syn mi na to pozwoli to zobacze
fajnie ze troche nas sie odezwalo :) po wczorajszym podejzeniu ze sie wysypujemy
Zuzia niedługo zacznie raczkować, fajnie tak stoi :) Mojej też jeszcze daleko do takigo trzymania się na czworaka, ona nawet nie lubi na brzuchu leżeć ani się przekręcać na brzuszek czy z brzuszka, za to na nogach chciała by tylko stać ale oczywiście nie pozwalam jej na to.

My jeżdzimy w spacerówce na półpłasko czasem przodem do mnie czasem tyłem- mamy maxi-cosi.

Byłam dziś załatwić w zasiłek rodzinny i dodatek z tyt. wychowawczego i nawet szybko nam to poszło (a mój dowód mąż na szczęście rano odzyskał :)).

Zmykam sprzątać póki mała śpi :)
słonko a jak dlugo czekalas na list z zusu ??? ja juz czekam chyba miesiac ...:( gdy dzwonie to odpowiadaja ze do swiat powinien dojsc brrrr....
Mój jeździ w spacerówce odkąd skończył 3 miesiące. Jest zupełnie na płasko a robi mu różnicę bo w gondoli leżał tylko pierwsze dwa miesiące, później w foteliku:| na szczęście króciutko.

Dzisiaj dotarł do nas śpiworek więc możemy wychodzić na dłuższe spacerki, chociaż mam kombinezon który pozornie wydaje się być cieniutki a świetnie grzeje. Zawsze jak rozbieram małego w domu to jest taki cieplutki :-)

Oskar dzisiaj pobił rekord. Spał od 19.00 do 9.30 :P No i teraz padł biedaczek ze zmęczenia :P
jestem wlasnie na etapie zalatwiania fotelikow, mam zamiar miec z firmy co to baby, ale co z tego wyniknie nie wiem. jesli mialybyscie jakas inna fajna realna cenowo firme do polecenia, to chetnie wezme je tez pod uwage ;)
a obecnie mam tylko te najmniejsze i w zestawie ;/
Emi spóźnione buziaki dla Milenki :-)
a dziekuje ;) przekaze malej jak tylko wroce do domku ;)
natalia ja pojechałam do ZUSu i na szczęście nie było nikogo więc Pani powiedziała że jak poczekam ok 15 min to mi to na miejscu wystawi, więc oczywiście poczekałam :) Za to dłużej czekałam z US bo rozliczałam się z mężem w jego urzędzie i przez to musiałam czekac tydzień w moim na wydanie zaświadczenia. I jest szansa że jak zostanie mi przyznany to jeszcze przed świętami dostanę kasę na konto :) I dzwoniła do mnie Pani z Mopsu z pytaniem czemu nie składałam od razu o "becikowe"? A ja już w czerwcu składałam i kasę już dawno dostałam, ale jak coś to mogę jeszcze raz dostać :P
Ja juz kupiłam 16 listopada fotelik Coto Baby
a w spacerówce jezdzi od 4 listopada
Aniami milo slyszec po dlugiej nieobecnosci, ja juz z dwa miesiace slysze mamamamama albo tatatata :) fajnie :)
Aga i jak maly sie czuje w tym foteliku? polecilabys go innym? warto je wziasc na sklep??
Malutka jak ja Ci zazdroszczę tego że Oskarek tak ładnie śpi.....
Filip nie dosc ze nocy nie przesypia to od dwoch dni w ciagu dnia tez nie chce spac :( ma tylko małe drzemki...
Ja dzisiaj bylam najpierw poltorej godzinki na spacerku bo juz w domu nie dawalam rady a od 14:00 robilam pierniki i juz skonczylam, tzn upieklam a jutro moze polukruje
Aga a mozesz napisac dokladnie jaki to fotelik?
emi my tez wysylamy buziaki dla Małej :)
my ostatnie na mecie ;) milo ze pamietacie ;) dziekuje
Może zainteresuje Was ta informacja.

Nasze studio zaprasza na świąteczne sesje zdjęciowe z Waszymi dziećmi.
Trwa promocja 100zł za sesję w studio z dzieckiem. Dla dzieci od 2 miesięcy do 14 lat.
Takie zdjęcia to doskonały prezent dla dziadków, chrzestnych, bliskich.
Studio jest w Rumi.
image
Kupilam w tygrysku i mowila mi znajoma ze duzo je kupuja o coneco takie jeszcze ale mi ten wpadl w oko :) mi sie go dobrze użytkuje choc one sa wysoke i zalezy jakie auto i moze byc problem z wyciaganiem...ale fajny,bezpieczny :)
A my mamy dzis 7 miesiecy....... :) :) :)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

do góry