Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
mMajaa - rzeczywiście obłazi ten brązowy material, ale nie przejmuje się tym, czasami można rolką przejechać - chociaż szkoda, że za tę cenę tak się dzieje. Jesli chodzi o zasypianie, to mój mi wczoraj w tym zasnął w przychodni i spało mu sie super. Zauważyłam, żebardzo mu się w nim podoba, zwiedza, rozgląda się i jest mu w objęciach dobrze. Poza tym, muszę przyznać, że plecy za bardzo nie bolą, takze jest super.
Jeśli chodzi o wysypke to u nas bylo to samo tylko brzuszek i pojedyncze na plecach. Ja zmieniałam jakies 3 tygodnie temu płyn do prania, ale nie wiem czy to było to, bo też słoiczki wprowadzalam. Teraz odstawilam wszystko i czekam. Wróciłam też do płynu jaki stosowałam na początku tzn.Loveli. Krostki powoli znikają i zrobily sie blade.Stosowałam fenistil w żelu i teraz dodatkowo lecze kaszel i katar Elofenem.
kurcze mi nie pasuje 4 czerwca...idziemy na urodzinowego grilla do znajomych. ale 11 bardzo chętnie :)
Kurcze wszystkie jesteście takie zgrabne jakby dzieci faktycznie bocian Wam dostarczył albo przesyłką z Allegro :) Mam dodatkową motywację żeby te moje ćwiczenia robić :)
Dziewczyny, zmieniłąm proszek i płyn ale wlasnie z jelpa na lovele, kiedyś uzywalam loveli, ale plynu do prania a nie proszku, możliwe, że ten proszek, teraz zmienilam z kolei na bialego jelenia i czekam... niby troszke lepiej jest
ja doszłam do wniosku, że moje dziecko jakoś mało ruchliwe się zrobiło ;/ kiedyś się tak przemieszczała i się turlała i nagle przestała ;/
ten wątek ciągnie się niemiłosiernie więc zapraszam do nowego
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=240821&c=1&k=160
http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=251460&c=1&k=160
ZAPRASZAM NA NOWY WĄTEK

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry