Widok

MAMUSIE GRUDNIOWE CZ. 23...

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej,
Dagmarka biedna ta Twoja maleńka, ale teraz już będzie tylko dobrze.
Ja dzisiaj tez cały dzień n a dworze. Jak wychodziłam to mały miał ubrane body z krótkim, bluzka z długim i cienka kurteczka, potem mu ja zdjęłam, no i bez rajstopek pod spodniami.
Pogoda dzisiaj byla super. Jutro chyba włożę do w nosiedłko i pójde z nim do lasu. Bartus dostał w prezencie na Chrzciny takie nosidełko - zresztą sama o takie prosiłam i jest super - polecam!

http://www.babytuli.pl/products/nosidelkobalboa

Ja też chciałabym kupic jakąś fajną zabawkę, co polecacie? Moze cos na łóżeczko? Nie karuzulę tylko coś co się do boku przypina, bo moze to by go interesowało??
Ja chyba kupie ta kule co Wiolka pisała ze ma bo wygląda bardzo fajnie i ten stolik o którym tez dziewczyny pisały, wklejcie jakąś aukcje z allegro z tymi stoliczkami z muzyczka które macie
http://allegro.pl/stolik-edukacyjny-3w1-interaktywny-palak-0m-i1603228902.html coś takiego bym kupiła ale nie wiem czy fisher price kupić czy innej firmy będzie równie bezpieczny?
może ja też taki kupię? a co myślicie o takim?

http://allegro.pl/little-tikes-1621-muzyczny-ogrodek-zabaw-5w1-new-i1586304269.html
Fajny :) właśnie o czymś takim mowie, wiem ze już któraś dziewczyna pisała ze maja taki stoliczek, a ten który wkleiłaś to widziałam u chłopca którym sie opiekowałam, bardzo fajny tylko dość dużo miejsca zajmuje
mamka ja mam podobny też tej firmy, ale starszy i mniej bajerów ma, ale mały go lubi :)
no wlasnie - jest niedrogi takze moze się zdecyduję!
Chyba nie warto wydawać więcej kasy!
a to jest fajne do łóżeczka

http://allegro.pl/fisher-price-pianinko-do-lozeczka-planeta-pianino-i1590801272.html
Fajne:)
hej:)

mamka ja właśnie taki ostatnio kupiłam (mała dostała pieniązki na zajaczka i jej kupilismy) ale jestem wkurzona bo zaledwie tydzien temu zaplacilismyz za niego 97zl!!! a teraz 20zl w suchym by bylo:/
no i ten stolik jest bezpieczny mimo ze to nie fisher price to moje zdanie..nie smierdzi sztucznosciami itp.

ale powiem szczerze..ostrzegam.ja juz nigdy nie kupie z alegro zabawek ktore dziecko bierze do buzi czy cos takiego jakiejs nieznanej firmy...
oststnio kupilismy puzle piankowe- taka mata i one śmierdzą niemiłosiernie...gorzej niż te chińskie buty co robią..masakra...
musiałam je wyrzucić...taka woń wydzielają ze dorosłego moze nacpać:/
hej dziewczyny
jak ubieracie maluszki na dzisiaj? w dzien dobry tvn własnie pokazali ze u nas 24 stopnie.
wczoraj bylo mniej a było baaardzo ciepło.

miłego słonecznego dnia :)
w piątek wraca mój mężuś! jupiii!! :)
mój mały rajstopki i body z dlugim rękawem + bluza z kapturem i czapka lub
rajstopki + body z krótkimm i na to bluzka z długim rękawem i do wózka i kocyk

a jeśli w nosidelko to na nogi jeszcze spodenki - góra bez zmian. chyba że zrobi się jakos super gorąco.
Ja wczoraj ubrałam leciutki bodziak z długim i na to koszulkę z krótkim, na nóżki getry:) dziś myślę tak samo ubiorę najwyżej zdejmę ta koszulkę na krotki, i lżejsze geterki 3/4
Aniewa a czy Twoja córeczka bawi sie juz tym stoliczkiem? czy ona sie tam mieści? bo boje ze moja mała sie tam nie zmieści przez ten plastik do siedzenia ze nóżki jej tam nie wejdą
Ja swoją ubieram podobnie jak Dagmarka. Wczoraj Zuzia miała bodziaka z krótkim rękawkiem i cieniutką bluzeczkę z długim rękawkiem, getry i skarpetki.
Moja od niedzieli też już wcina swoje stopki.
A ja sobie wczoraj tak spaliłam kark i ramiona, że myślałam, że nie zasnę w nocy z bólu:-/
czesc Diewczyny!

Mamka, mam pytanie odnośnie Twojego nosidełka, my też chcemy kupic i zastanawiam sie ktore. Dlaczego akurat to wybralas? ile wazy Twoj synek i czy jest Ci wygodnie go nosic? dziecku jest w nim wygodnie? widze ze glowka nie wisi w nim, jest zabezpieczona, czy tak?
Dagmarko...

co do tej zabawki to masz rację...mała jest za długa i musieliśmy wyjąć tę część zieloną do siedzenia poxniej... poki co jest stabilne bez tego ;)

mała bawi się nią..a wczoraj jak przyjechała koleżanka z dziecmi - to 2 latek był tym stoliczkiem tak zainteresowany ze hej! także myślę ze na długo starczy ta zabawka :P

ale powiem szczerze ze myślałam ze to większy bajer za cenę 97zl..jakoś na zdjęciu wygląda bardziej superowo...myślę ze warto poszukać czegos podobnego co ma więcej "zwisów" =zwiasjących zabawek...gdyż tym na razie bawi się moja córcia.. no i patrzy na swiatełka

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry