Widok

MAMUŚKI LIPCOWE, SIERPNIOWE 29 :))

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
NOWY :)))

image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmienił mój maż na Maje jest łatwiejsze a mamy długie nawisko wiec bedzie Maja

a co z MARTYNĄ?
evak u mnie trzeba zmienic bo na drugie mie bedzie albo Paulina albo danuta ale chyba Danuta

no to jeszcze ja. Nie mam niestety ostatnio czasu, żeby pisać. Jakoś mało sierpniówek

Lista ciężarówek wakacyjnych'2008r:

karomign- 5 lipiec - chyba dziewczynka (ale bez 100%pewności)-Michalinka/Amelia a jak chłopiec to Julek

lolitka25 - 7 lipiec - chłopiec - Emilek

basia-h - 12 lipiec - chłopiec - Julek

iwona burgraff - 15 lipiec - chłopiec - Kacper

palla86 - 17 lipiec - chłopiec – Bartuś

pmagdalena - 19 lipiec – dziewczynka Maja Paulina

Madeleine - 22 lipiec - dziewczynka - ........

gosik534 - 26 lipiec - dziewczynka - Marcelinka

Eliska – 29 lipiec – chłopiec – Bartuś

agu_pe - 30 lipca - dziewczynka - Antosia/Pola (???) :)

małaaa – 7 sierpień - płeć ?? - - imie Aleksandra/Julia, Marcin/Krzysztof/Igor :)

evak - 10 sierpień - płeć? - imiona - Szymon, Natasza

wiper- 2 wrzesień – płeć:?? – imiona: Michalina/Marianna; Maciej/Mikołaj/Marceli
no wlasnie mnie to zastanawia, bo w sumie po każdej kąpieli trzeba to to dobrze umyć i wysuszyć, żeby się syf nie zbierał:)
koezanka miała i szybko zwykła kupiła bo mówiła ze tam sam syf sie zbierał
ja bede miała zwykła

mysmy juz kupili, bo postanowilismy rozkladac wieksze wydatki na "raty"
marzec - wozek, w kwietniu lozeczko i byc moze fotelik do auta, w maju i czerwcu mamy wesela w rodzinie - wiec wydatek bedzie innej natury :) no i w lipcu kosmetyki, rzeczy dla mnie, i co tam jeszcze bedzie potzrebne, noo i jeszcze wanienka.... zastanawiamy sie nad tą fisher price
http://www.allegro.pl/search.php?string=wanienka+fisher+price.... wiec kolejne 150zł potrzeba.... :)

a wlasnie - co myslicie o tej wanience?

my wozek kupujemy od kolezanki cioci a jest to Graco Quattro Tour Deluxe za 550 choc ma przednie kola krecace sie to jest w nich blokada i bardzo fajnie wyglada ale to dopiero w maju...

image

Mmadlen -nie tam.
od niedawna mamy w Redzie kolejny sklep z rzeczami dla dzieci :)
ten jest kolo poczty - przy ulicy gdanskiej (kolo swiatel), mają sporo wozkow, pare lozeczek, ubranka, zabawki, kosmetyki roznych firm, butelki, smoczki, nosidelka, foteliki do aut.....

ja mojego Nomada odbieram dopiero w czerwcu,wiec wtedy bede mogla cos wiecej powiedziec

Małaaa w tym sklepie koło karczmy rzym ?!

a ja widziałam wczoraj w Wiśle Inglesinę Classico-jest śliczna!

a my kupimy el-jota
chcielismy trzykołowy ale brat M wybił nam go z glowy i bedzie czterokołowy

nad atlantickiem tez sie zastanawialiismy ale w Gdańsku nie da sie go obejrzeć a ja dalej jechać nie moge niestety

my też wczoraj z M na spacerku oblukaliśmy wszystkie mijane wózki...
odpadł mutsy, który w sumie braliśmy pod uwagę, póki co faworytem jest Jane NOMAD - świetny wózeczek, tylko ta cena...
I tak uważam, że najfajniejsze dla dziecka są emmaljungi (jeśli chodzi o wygodę bobaska), bo mają super amortyzację, duże koła i generalnie są bardzo stabilne. Ale niestety ciężkie... jak ja żałuję, że u nas nie ma windy...

Dzieki! :)
Czyli rozumiem, ze do Redy nie mam juz po co jechac ;)
atlantica mozna zobaczyc w realu na wzgorzu w tym sklepie z wozkami, a ja go kupilam w sklepie w Redzie (ostatnia sztuka), (o 50 zł taniej niz na allegro :))

no właśnie Małaaa dzięki za info - nie ma co atlantic jest fajną alternatywą xlandera xa :)

do malaaaaa

gdzie kupilas atlantica??? czy zamawialas na allegro bo wlasnie szukam sklepu, w którym moglabym go obejrzec na zywo :)
pozdrawiam!
nie wiem boje sie ze cos jest nie tak a kolejne usg w 30 tygodniu

Wiem coś na temat jego "dziwności" ale on podobno tak ma , nie jest zbyt wylewny ani nie jest optymistą , więc tlumaczę sobie że jeśli on nie wzmiecil alarmu to znaczy że jest ok; jedne pewnie mają w 30 a drugie wczesniej lub jeszcze później nie ,możemy każdej ciąży mierzyc jednakową miarą

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (141 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

otworzyć firmę ?? (38 odpowiedzi)

Hej! Pewnie część pomyśli, o co ona pyta na tym forum, ale... jedno z drugim ma wiele wspólnego....

Vision Express - czuję się oszukana (28 odpowiedzi)

Nie ja osobiście, ale dziś wcisnęli mojej teściowej bardzo drogie okulary do czytania. Naprawdę...

do góry