Widok
no to jeszcze ja. Nie mam niestety ostatnio czasu, żeby pisać. Jakoś mało sierpniówek
Lista ciężarówek wakacyjnych'2008r:
karomign- 5 lipiec - chyba dziewczynka (ale bez 100%pewności)-Michalinka/Amelia a jak chłopiec to Julek
lolitka25 - 7 lipiec - chłopiec - Emilek
basia-h - 12 lipiec - chłopiec - Julek
iwona burgraff - 15 lipiec - chłopiec - Kacper
palla86 - 17 lipiec - chłopiec – Bartuś
pmagdalena - 19 lipiec – dziewczynka Maja Paulina
Madeleine - 22 lipiec - dziewczynka - ........
gosik534 - 26 lipiec - dziewczynka - Marcelinka
Eliska – 29 lipiec – chłopiec – Bartuś
agu_pe - 30 lipca - dziewczynka - Antosia/Pola (???) :)
małaaa – 7 sierpień - płeć ?? - - imie Aleksandra/Julia, Marcin/Krzysztof/Igor :)
evak - 10 sierpień - płeć? - imiona - Szymon, Natasza
wiper- 2 wrzesień – płeć:?? – imiona: Michalina/Marianna; Maciej/Mikołaj/Marceli
Lista ciężarówek wakacyjnych'2008r:
karomign- 5 lipiec - chyba dziewczynka (ale bez 100%pewności)-Michalinka/Amelia a jak chłopiec to Julek
lolitka25 - 7 lipiec - chłopiec - Emilek
basia-h - 12 lipiec - chłopiec - Julek
iwona burgraff - 15 lipiec - chłopiec - Kacper
palla86 - 17 lipiec - chłopiec – Bartuś
pmagdalena - 19 lipiec – dziewczynka Maja Paulina
Madeleine - 22 lipiec - dziewczynka - ........
gosik534 - 26 lipiec - dziewczynka - Marcelinka
Eliska – 29 lipiec – chłopiec – Bartuś
agu_pe - 30 lipca - dziewczynka - Antosia/Pola (???) :)
małaaa – 7 sierpień - płeć ?? - - imie Aleksandra/Julia, Marcin/Krzysztof/Igor :)
evak - 10 sierpień - płeć? - imiona - Szymon, Natasza
wiper- 2 wrzesień – płeć:?? – imiona: Michalina/Marianna; Maciej/Mikołaj/Marceli
mysmy juz kupili, bo postanowilismy rozkladac wieksze wydatki na "raty"
marzec - wozek, w kwietniu lozeczko i byc moze fotelik do auta, w maju i czerwcu mamy wesela w rodzinie - wiec wydatek bedzie innej natury :) no i w lipcu kosmetyki, rzeczy dla mnie, i co tam jeszcze bedzie potzrebne, noo i jeszcze wanienka.... zastanawiamy sie nad tą fisher price
http://www.allegro.pl/search.php?string=wanienka+fisher+price.... wiec kolejne 150zł potrzeba.... :)
a wlasnie - co myslicie o tej wanience?
marzec - wozek, w kwietniu lozeczko i byc moze fotelik do auta, w maju i czerwcu mamy wesela w rodzinie - wiec wydatek bedzie innej natury :) no i w lipcu kosmetyki, rzeczy dla mnie, i co tam jeszcze bedzie potzrebne, noo i jeszcze wanienka.... zastanawiamy sie nad tą fisher price
http://www.allegro.pl/search.php?string=wanienka+fisher+price.... wiec kolejne 150zł potrzeba.... :)
a wlasnie - co myslicie o tej wanience?
my też wczoraj z M na spacerku oblukaliśmy wszystkie mijane wózki...
odpadł mutsy, który w sumie braliśmy pod uwagę, póki co faworytem jest Jane NOMAD - świetny wózeczek, tylko ta cena...
I tak uważam, że najfajniejsze dla dziecka są emmaljungi (jeśli chodzi o wygodę bobaska), bo mają super amortyzację, duże koła i generalnie są bardzo stabilne. Ale niestety ciężkie... jak ja żałuję, że u nas nie ma windy...
odpadł mutsy, który w sumie braliśmy pod uwagę, póki co faworytem jest Jane NOMAD - świetny wózeczek, tylko ta cena...
I tak uważam, że najfajniejsze dla dziecka są emmaljungi (jeśli chodzi o wygodę bobaska), bo mają super amortyzację, duże koła i generalnie są bardzo stabilne. Ale niestety ciężkie... jak ja żałuję, że u nas nie ma windy...