Widok
oj, to ja jestem od Was starsza wiekowo, ale duchowo nie:)
Ja na razie jeszcze nie mieszkam w Pruszczu, za miesiąc tam się przeprowadzamy. Na razie nie mam pojęcia gdzie będziemy chodzić na spacery, bo zupełnie nie znam Pruszcza. Ale jestem przekonana, ze wszędzie będziemy się mogły spotkać, bo przeciez zawsze można podjechać. Tylko musimy chcieć!
Ja na razie jeszcze nie mieszkam w Pruszczu, za miesiąc tam się przeprowadzamy. Na razie nie mam pojęcia gdzie będziemy chodzić na spacery, bo zupełnie nie znam Pruszcza. Ale jestem przekonana, ze wszędzie będziemy się mogły spotkać, bo przeciez zawsze można podjechać. Tylko musimy chcieć!
no ja też już mam 3 na przodzie i idzie w stronę 4 nieuchronnie. Na szczęście większość mi daje jeszcze 2 na początek, więc chyba nie ma tragedi:) Ale to nie wiek jest najważniejszy, tylko właśnie nasze samopoczucie i abyśmy się dogadywały. Więc mam nadzieję na spotkanie tak czy inaczej:)
A może któraś z Was jest z osiedla wschód?(chyba tak to osiedle się nazywa) Okolice Kasprowicza, Sienkiewicza?
A może któraś z Was jest z osiedla wschód?(chyba tak to osiedle się nazywa) Okolice Kasprowicza, Sienkiewicza?
mama miłoszka, a to jest ta szkoła w okolicach słowackiego? Pytam, bo jeżeli tak, to mój idzie tam w okolicach do przedszkole, więc będę tam codziennie bywać.
I jak, udało się spotkanie?
Dziś wreszcie fajna pogoda, już się martwiłam że weekend będzie niefajny. A tu taka niespodzianka.
Dziewczyny, a W pruszczu są jakieś miejsca do których można pójść z dziećmi jak nie ma pogody?
I jak, udało się spotkanie?
Dziś wreszcie fajna pogoda, już się martwiłam że weekend będzie niefajny. A tu taka niespodzianka.
Dziewczyny, a W pruszczu są jakieś miejsca do których można pójść z dziećmi jak nie ma pogody?
no to fajnie, że jednak zaglądacie tutaj:) I chyba Ewciaa ma rację, że łatwiej nam będzie spotykać się z konkretą mamą, niż wszystkie na raz. Jesteśmy z różnych części pruszcza i różnie dysponujemy czasem.
Ja jestem chętna na spotkanie np jutro około południa. Tylko nie znam jeszcze okolic więc daleko się nie wypuszczam. Mieszkam w okolicach ul Kasprowicza, czy któraś z Was też jest z tych okolic? Chyba mama miłoszka pisała, że tak. Możemy się jakoś umówić.
Ja jestem chętna na spotkanie np jutro około południa. Tylko nie znam jeszcze okolic więc daleko się nie wypuszczam. Mieszkam w okolicach ul Kasprowicza, czy któraś z Was też jest z tych okolic? Chyba mama miłoszka pisała, że tak. Możemy się jakoś umówić.
~mama - pytałaś się gdzie jest Faktoria - tj. jedziesz główną drogą powiedzmy od strony Gdańska ul. Grunwaldzką w stronę Tczewa, mijasz Urząd Miasta (po prawej stronie), jedziesz dalej, mijasz światła i kawałek dalej jest skręt w prawo, to nie skręcasz od razu, tylko w następny zakręt (nieutwardzona droga) tam jest pizzeria i jedziesz tą drogą wprost na parking Faktorii :)
mama mi łoszka, nam również było bardzo miło Was poznać. Na 100% będziemy się spotykać częściej, jesteśmy prawie sąsiadkami:) Dziś nawet planowałam do Ciebie podejść po przedszkolu, ale tak lało, że w końcu pojechałam z mężem samochodem po małego. A swoją drogą, jak będziesz wybierać się na zakupy do biedronki to koniecznie do mnie wpadnij! Twoje pociechy też są super, fajowe chłopaki ci rosną.
hej hej!!!!tak podglądam wątek i widze kogoś z omich rejonów więc postanowiłam dołączyć jeśli można;)Od niedawna mieszkam również na osiedlu wschód a w Pruszczu o urodzenia;)Jestem mamą z 2010 roku z sierpnia i mam córeczke a obecnie spodziewamy sie następnej babki za niecałe 3 miesiące.Często chodzimy na plac zabaw ten na Gałczyńskiego ale jakos ta pusto i zero ludzi...jakoś tak dziwnie...jakby wszyscy wymarli;(chetnie kogoś poznam z tych okolic i dołącze do wspólnych spacerów;)
O mama_miłoszka widze że twój drugi skarb jest w podobnym wieku jak moja córcia.My chodzimy na ten plac zabaw w ciągu dnia i poważnie zero tam ludzi....nie wiem czy to ta pogoda czy po prostu ludzie w domkach nie wychodzą na plac zabaw???szkoda bo tak jakos smutno;(A ty w jakim jesteś wieku???jesli moge zapytać?
Witam mamuśkę..
Ja z moja Amelka ostatnio zmieniłyśmy plac zabaw i zamiast na galczynskiego chodzimy na dąbrowskiego tam jest super nowy plac. Podoba mi się. Ja z mila chęcią się z Wami spotkam:)
Zwykle chodzimy na plac około południa a potem moja mała robi sobie drzemkę. Jeżeli możecie to możemy iść w poniedziałek na plac bo w sobotę i niedziele nie mogę.
Ja z moja Amelka ostatnio zmieniłyśmy plac zabaw i zamiast na galczynskiego chodzimy na dąbrowskiego tam jest super nowy plac. Podoba mi się. Ja z mila chęcią się z Wami spotkam:)
Zwykle chodzimy na plac około południa a potem moja mała robi sobie drzemkę. Jeżeli możecie to możemy iść w poniedziałek na plac bo w sobotę i niedziele nie mogę.
dziewczyny ja roche z innej beczki - planujemy kupic z mieszkanie w Pruszczu moze byc z rynnku wtornego lub od dewelopera mozecie podaj nazwy ulic teraz mieszkamy na nowym osiedlu duzo fajnych placow zabaw a nie jak za komuny tylko mlode rodziny i czegos takiego bysmy szukali tez w pruszczu najlepiej w okolicach polecanego przedszkola moze byc prywatne
teraz may chodzi do zlobka pozdrawiam MamaBartusia - 18 miesiecy
teraz may chodzi do zlobka pozdrawiam MamaBartusia - 18 miesiecy