Widok
ja, mój narzeczony i część mojej rodziny też nie lubimy średnio tortów ( na weselu zawsze jeden kawałek na spółkę jemy) a ten jako jedyny nam smakuje ( jak i całej naszej rodzinie- bo króluje na wszystkich imprezach) tak więc mamy taki sam gust.
moja kuzynka często u nich zamawia i jest bardzo zadowolona i często wmawia innym, że sama robiła
moja kuzynka często u nich zamawia i jest bardzo zadowolona i często wmawia innym, że sama robiła
cześć
Polecam tylko torty:bezowy na bitej śmietanie z wisniami,ciemny biszkopt z bitą śmietaną i wiśnie.
krokodyla odradzam-mnóstwo zielonego kremu nie do zjedzenia
odnosnie ciast-również odradzam typowo cukiernicze
lepiej zamów od kogoś ciasta domowe będziesz bardziej zadowolona z tego co wiem na weselniku jest ich troszeczkę do wyboru.
pozdrawiam.
Polecam tylko torty:bezowy na bitej śmietanie z wisniami,ciemny biszkopt z bitą śmietaną i wiśnie.
krokodyla odradzam-mnóstwo zielonego kremu nie do zjedzenia
odnosnie ciast-również odradzam typowo cukiernicze
lepiej zamów od kogoś ciasta domowe będziesz bardziej zadowolona z tego co wiem na weselniku jest ich troszeczkę do wyboru.
pozdrawiam.
Ponury przecież pisałam,ze Twoje miejsce jest w domu zdala od komputera i weselnika a odnosnie kielna i Gosi to gratulacje masz faktyucznie gust i smak.Zachwalasz ciasta ło matko chyba nie jadłeś innych ale cóz o gustach sie nie dyskutuje.
Jeżeli nie stać Cię aby odpowiedzieć kiedy ktoś grzecznie pyta proponuje jak wyżej wyjdź i nie klikaj szkoda naszego,mojego czytania Twoich wypowiedzi
Jeżeli nie stać Cię aby odpowiedzieć kiedy ktoś grzecznie pyta proponuje jak wyżej wyjdź i nie klikaj szkoda naszego,mojego czytania Twoich wypowiedzi
Ja bardzo lubię tort czekoladowy - nie za słodki, dla mnie w sam raz. Tort lodowy - bezowy z wiśniami tez jest dobry, ale nie wiem czy nadaje się na wesela (gł. chodzi o temperaturę). Ogólnie nie przepadam za ciastami, ale z Markizy lubię ciasto "deserówka", serniki też są ok. Ogolnie kupujemy z Markizy ciasta na uroczystości rodzinne i nie zdarzyło się, żeby ciasta były niedobre.
dzwoniłam, cena za kilogram to 23,60, płaci się po weselu we wtorek( nie wiem czy dobrze zrozumiałam?)
mojego ulubionego bezowego niestety nie zrobię na tyle osób, ale można na śmietanowy biszkopcie, ciekawe jak smakują.
nie wiem czy jeden smak zamawiac czy różne, a jakie wy polecacie od nich smaki.
pojadę niedługo tam dogadać szczegóły, a nie wiecie czy robią takie piętrowe torty w całości, jeden na drugim czy tylko na paterach.
no i czy płaciłyście jakąś zaliczke, bo babka mi mówił, że całość sie płaci po weselu, ale to trochę dziwne
mojego ulubionego bezowego niestety nie zrobię na tyle osób, ale można na śmietanowy biszkopcie, ciekawe jak smakują.
nie wiem czy jeden smak zamawiac czy różne, a jakie wy polecacie od nich smaki.
pojadę niedługo tam dogadać szczegóły, a nie wiecie czy robią takie piętrowe torty w całości, jeden na drugim czy tylko na paterach.
no i czy płaciłyście jakąś zaliczke, bo babka mi mówił, że całość sie płaci po weselu, ale to trochę dziwne