Widok

MARKIZY żukowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras zamawiała u nich tort?? jestem bardzo ciekawa waszych opini
image

image
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak torty weselne, ale ciasta smakują przepysznie i jak domowe, a tort lodowy rewelacja. Bardzo tanio tam mają

na forum dziewczyna pisała, że za tort i ciasta płaciła łączie 500 zł. podobno też dowożą
bardzo dziekuej ze odpisałas. Bo powaznie zastanawiam sie nad ta cukiernia ale nie znam ich wypiekow a raczej nie pamietam:) kidys jadłam na weselu ale nie moge przypomniec sobie jak smakował:(
image

image
My mieliśmy od nich tort i ciasta. Były pyszne.

Restauracja Gosia w Kielnie jest ich patronackim lokalem.

Polecam!

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mi z markizy smakuje bardzo tort bezowy zbita smietana i wisniami poprostu niebo w gebie:)
image
dziekuje dziewczyny. Teraz wiem o jaki smak sie pytac:) mysle ze cenowo tez nie jest zle:)
image

image
no to jest ten mrożony (lodowy) ja chcę go na wesele, tylku jeszcze muszę sie upenić czy u mnie na sali są takie zamrażarki duże :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a teraz sobie przypomniałam moj przyszły szwagier miał an urodziny:):) nawet ja jadłam chociaz nie jestem fanka tortow
image

image
ja, mój narzeczony i część mojej rodziny też nie lubimy średnio tortów ( na weselu zawsze jeden kawałek na spółkę jemy) a ten jako jedyny nam smakuje ( jak i całej naszej rodzinie- bo króluje na wszystkich imprezach) tak więc mamy taki sam gust.
moja kuzynka często u nich zamawia i jest bardzo zadowolona i często wmawia innym, że sama robiła
up:):):)
image

image
a macie jakies namiary na ta cukiernie, zamowilabym sobie na swieta jakies ciasta na wyprobowanie a zaraz mam urodzinki to bym wziela sobie torta. Jak macie dokladny adres lub telefon bede wdzieczna
image
Tez polecam "Markize". Pysznosci...
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A oto namiary:
MARKIZA - Cukiernia Roman i Adam Wenzel
ul. Gdyńska 63
83-330 Żukowo
(58) 681-84-70
image
image
ubolewam tylko ze nie maja stronki bo chciałabym zobaczyc ich torty . Mniej wiecej jak wygladaja:)
image

image
dzieki Etka
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Do goska1987. Tort mojej siostry z Markizy wygladał tak:
image
image
ja zamawiałam u nich na swoją 18 a później na chrzciny synka tort tiramisu , jest przepyszny i teraz też zamawiamy tort weselny u nich ;]
cześć
Polecam tylko torty:bezowy na bitej śmietanie z wisniami,ciemny biszkopt z bitą śmietaną i wiśnie.
krokodyla odradzam-mnóstwo zielonego kremu nie do zjedzenia
odnosnie ciast-również odradzam typowo cukiernicze
lepiej zamów od kogoś ciasta domowe będziesz bardziej zadowolona z tego co wiem na weselniku jest ich troszeczkę do wyboru.
pozdrawiam.
lucy bardzo dziekuje:) bo własnie zastnawiałam sie czy warto zamowic u nich ciasta, ale teraz sie zastanowie:)
image

image
Witam.
Polecam tort ciemny biszkopt+bita śmietana+wiśnie rewelacja.Nie wspomnę o bezowym też palce lizać jezeli mogę doradzić to tylko torty odnośnie ciast raczej polecałabym wypieki domowe:).Fajne tory robi również haffner i sowa ale cena tez inna:)
dziewczyny a wiecie moze ile kosztuje u nich kilogram tortu??
image

image
Zadzwonić nie łaska ?! :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

wierz mi jak bym mogła to bym zadzwoniła!!! tylko nie mam jak!!!!
image

image
w markizie 38/kg
Ponury przecież pisałam,ze Twoje miejsce jest w domu zdala od komputera i weselnika a odnosnie kielna i Gosi to gratulacje masz faktyucznie gust i smak.Zachwalasz ciasta ło matko chyba nie jadłeś innych ale cóz o gustach sie nie dyskutuje.
Jeżeli nie stać Cię aby odpowiedzieć kiedy ktoś grzecznie pyta proponuje jak wyżej wyjdź i nie klikaj szkoda naszego,mojego czytania Twoich wypowiedzi
bardzo dziekuje za odpowiedz
image

image
Madziola ten tort wyglada super, a jak smakowal? jakie smaki mialy pietra?pamietasz moze? A moze ktoras z was ma jeszcze jakies zdjecia tortow z Markizy albo jakiejs innej godnej polecenia cukierni z okolic Kartuz???
no to hop! Moze jakies nowe opinie? A moze ma ktos zdjęcia tortu?
chciałabym tam zamówić jakieś ciasta. może znacie jakieś smaki, które warto polecić ??
image
image
image
Sprzedam suknię CAROLINE z Marietty rozmiar 42 wraz z bolerkiem i welonem !
up :)
image
image
image
tort lodowy z wiśniami pycha z Markizy!
To prawda, tort lodowy z wiśniami jest rewelka :-) Ale czy warto brać takie torty ?Skoro może być ciepło i upał ? bo może sie rozpuści ..
image
no właśnie ;) a coś co może się nie roztopić ? :)
image
image
image
patriciag, ja zazdwonie wieczorem do mojej przyjaciółki ona mieszka w Borkowie ale ma bardzo blisko do żukowa i jej się zapytam na temat torty jakie smaki poleca i które dobre by były aby się nie roztopiły i jakie smaki sa pyszne :-) bo ona nawet robi przyjecie, itp jest kucharzem..
image
strasznie nam wątek spadł :) rybucia udało Ci się może uzyskać jakiś informacji od przyjaciółki ? :)
image
image
image
Kochana , Jutro moja przyjaciółka jedzie do Żukowa i się dowie jakie smaki sa itp Ona też mówi ze dobre są z beza z wiśniami, ponoć też sa dobre truskawkowe , ale jutro ona do mnie zadzwoni i Ci napiszę jakie smaki są i jakie markizy poleca torty weselne pozdrawiam
image
Ja bardzo lubię tort czekoladowy - nie za słodki, dla mnie w sam raz. Tort lodowy - bezowy z wiśniami tez jest dobry, ale nie wiem czy nadaje się na wesela (gł. chodzi o temperaturę). Ogólnie nie przepadam za ciastami, ale z Markizy lubię ciasto "deserówka", serniki też są ok. Ogolnie kupujemy z Markizy ciasta na uroczystości rodzinne i nie zdarzyło się, żeby ciasta były niedobre.
image
image
dokładnie etka , ja również kupowałam tam ciasta.Jak gości do mnie przychodzili albo jak jechałam do przyjaciółki to też kupowałam do kawy :D I sa bardzo dobre i nie za słodkie i nie ma takie mdłe.. ale torty jadłam tylko bezowy z wiśniami u babci , właśnie było kupione u Markizy ..
image
dzwoniłam, cena za kilogram to 23,60, płaci się po weselu we wtorek( nie wiem czy dobrze zrozumiałam?)

mojego ulubionego bezowego niestety nie zrobię na tyle osób, ale można na śmietanowy biszkopcie, ciekawe jak smakują.
nie wiem czy jeden smak zamawiac czy różne, a jakie wy polecacie od nich smaki.

pojadę niedługo tam dogadać szczegóły, a nie wiecie czy robią takie piętrowe torty w całości, jeden na drugim czy tylko na paterach.

no i czy płaciłyście jakąś zaliczke, bo babka mi mówił, że całość sie płaci po weselu, ale to trochę dziwne
taka cena jeśli chodzi o tort weselny nie jest chyba wygórowana ?
image
image
image
http://www.markizy-warszawa.pl/uebersicht.htm
hop hop
image
My na naszym ślubie mielismy tort z markizy :) był zarąbisty ja z samego rana w niedziele pierwsze co to szukałam czy tort został bo był naprawdę dobry robia takie jakie chcesz wystarczy przynieść zdjecie i opisac:) my np. mielsimy pietra śmietankowo kawowe :) pyyycha
do góry