Widok

MARKIZY żukowo

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
czy ktoras zamawiała u nich tort?? jestem bardzo ciekawa waszych opini
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie wiem jak torty weselne, ale ciasta smakują przepysznie i jak domowe, a tort lodowy rewelacja. Bardzo tanio tam mają

na forum dziewczyna pisała, że za tort i ciasta płaciła łączie 500 zł. podobno też dowożą
bardzo dziekuej ze odpisałas. Bo powaznie zastanawiam sie nad ta cukiernia ale nie znam ich wypiekow a raczej nie pamietam:) kidys jadłam na weselu ale nie moge przypomniec sobie jak smakował:(
My mieliśmy od nich tort i ciasta. Były pyszne.

Restauracja Gosia w Kielnie jest ich patronackim lokalem.

Polecam!

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
a mi z markizy smakuje bardzo tort bezowy zbita smietana i wisniami poprostu niebo w gebie:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziekuje dziewczyny. Teraz wiem o jaki smak sie pytac:) mysle ze cenowo tez nie jest zle:)
no to jest ten mrożony (lodowy) ja chcę go na wesele, tylku jeszcze muszę sie upenić czy u mnie na sali są takie zamrażarki duże :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a teraz sobie przypomniałam moj przyszły szwagier miał an urodziny:):) nawet ja jadłam chociaz nie jestem fanka tortow
ja, mój narzeczony i część mojej rodziny też nie lubimy średnio tortów ( na weselu zawsze jeden kawałek na spółkę jemy) a ten jako jedyny nam smakuje ( jak i całej naszej rodzinie- bo króluje na wszystkich imprezach) tak więc mamy taki sam gust.
moja kuzynka często u nich zamawia i jest bardzo zadowolona i często wmawia innym, że sama robiła
up:):):)
a macie jakies namiary na ta cukiernie, zamowilabym sobie na swieta jakies ciasta na wyprobowanie a zaraz mam urodzinki to bym wziela sobie torta. Jak macie dokladny adres lub telefon bede wdzieczna
Tez polecam "Markize". Pysznosci...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A oto namiary:
MARKIZA - Cukiernia Roman i Adam Wenzel
ul. Gdyńska 63
83-330 Żukowo
(58) 681-84-70
ubolewam tylko ze nie maja stronki bo chciałabym zobaczyc ich torty . Mniej wiecej jak wygladaja:)
dzieki Etka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.
Polecam tort ciemny biszkopt+bita śmietana+wiśnie rewelacja.Nie wspomnę o bezowym też palce lizać jezeli mogę doradzić to tylko torty odnośnie ciast raczej polecałabym wypieki domowe:).Fajne tory robi również haffner i sowa ale cena tez inna:)
dziewczyny a wiecie moze ile kosztuje u nich kilogram tortu??
Do goska1987. Tort mojej siostry z Markizy wygladał tak:
image
Zadzwonić nie łaska ?! :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

wierz mi jak bym mogła to bym zadzwoniła!!! tylko nie mam jak!!!!
do góry