Widok

MARSOL - informacje o dweloperze i opinie

Banino Temat dostępny też na forum:
Witam,
Zastanawiamy się nad kupnem domu od tego dewelopera - Marsol, z Luzina - Czy ktoś współpracował z nim, może powiedzieć coś więcej ponadto co znajduje się na ich stronie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
my kupilismy blizniaka na osiedlu rodzinnym od siodmego nieba, duzo lepszy standard, fajniejszy rozklad, wiecej okien, wiekszy garaz i drogi w kostce na osiedlu!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9
Banino też rozważamy, ale Siódme Niebo chyba dopiero buduje, na ich stronie info,że osiedle familijne i dom junior będzie dostępne w 06.2013, i jednak trochę mniejsza jest ich powierzchni użytkowa niż bliźniaków w Żukowie. Szukamy czegoś szybciej w podobnej cenie.
I chodzi mi głównie o opinię o deweloperze, jego terminowość, standard wykończenia budynków itd...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Współpraca przebiegała bez problemu. Indywidualne podejście do klienta.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kupiliśmy w ubiegłym roku dom od tego developera. polecam. więcje informacji gkdzienis@wp.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
w Baninie jest wielu mało znanych deweloperów którzy mają już na koncie kilkanaście sprzedanych domów,moge pomóc w tej kwestii, jestem pośrednikiem.Szereg o którym myslę jest w przystępnej cenie, koło 7 nieba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, ja tez jestem zainteresowana zakupem od tego dewelopera.Mam pytanie do osób mieszkjących tam- czy mieszkają tam ludzie z dziecmi w wieku szkolnym?Sama mam dzieci i zależy mi żeby miały towarzystwo;)
Nie chciałabym żeby ten wątek się urwał wiec zapraszam zainteresowanych przyszłych mieszkańców Różanej do pisania.Fajnie będzie poznać już tutaj przyszłych sąsiadów
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też zamierzam kupić dom od tego dewelopera i też mam nadzieję że będą tam mamy z małymi dziećmi:):)
W sobotę idę obejrzeć:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
To daj znać Aga, jak bedziesz po ogledzinach!w jakim wieku masz dziecię?;)
Troche lipa te domy bez kanalizy!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak. to prawda, ma byc w przyszłośći. Poki co spora częsc Banina też jest nie podłączona...pozdr
Dowiedziałem się że Siódme Niebo ma ;) i lepszy standard domów też :) A co będzie w przyszłości to tak naprawdę nikt nie wie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Owszem ma, bo to gigantyczna inwestycja. Cos za cos..tu nie masz sasiada nad soba i masz wieksza dzialke, a co za tym idzie wiecej prywatnosci niz w 7 Niebie, bo tam troche ciasno.To zalezy co sobie cenisz..
Z działką to mogę się sprzeczać bo widziałem plany tego i tego i 7 Niebo ma większą nawet przy mieszkaniach! A co do sąsiada to jak kupujesz bliźniaka czy dom w szeregu to nie masz sąsiada nad sobą ;/ tu też będą sąsiedzi obok ale to chyba nie problem... tzn. ja tam lubię towarzystwo ;)
No my kupilismy;)wiec jesli sie zdecydujecie to bedzie fajnie;)
A który kupiliście i kiedy odbiór?
Ja nie wiem, myślę że 7 Niebo ma lepsze opinie i lepszy standard więc jak narazie jeszcze się zastanawiamy. Wiesz 7 Niebo ma nawet dojazd lepszy, drogi wewnętrzne itp. ale zobaczymy. ;)
pozdrawiam.
My tez rozwazalismy 7 Niebo, ale jednak wieksze i o lepszym rozkladzie wydaly nam sie na różanej- blizej przystanku:)My mamy odbior w okolicach maja- buduje sie wlasnie nasz.Co do tej drózki to wiem ze mieszkancy po zakonczonych pracach chca wlożyc bruk.
witam może ktoś coś więcej napisać o tym deweloperze zastanawiamy się nad szeregami w Żukowie proszę o opinie. Jak się mieszka w Żukowie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Żukowo to nie Banino
do góry