Widok

MARYNARZOWA POLECA

MAM MĘŻA MARYNARZA, CO REJS MAM GO BARDZIEJ DOŚĆ, ZAKOMPLEKSIONY FACET, SFRUSROWANY, JAK WRACA CHCE POKOAZAĆ KTO RZĄDZI, ŻAL MI GO........ JAK CHCESZ MOŻESZ SIĘ Z NIM UMÓWIC.........CHĘTNIE SIE GO POZBĘDĘ NAPRAWDĘ
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
A ten kompleks to przypadkiem nie dotyczy Ciebie? Pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja zamiast meza umowilbym sie z toba jestem adas 28l masz ochotke?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
"jestem adas 28l " ksywa: Desperat.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2
A najlepsza jest Twoja ksywa- Desperat! Chyba naprawde zdesperowany musisz byc, skoro randki szukasz na necie.
A tak jus serio- wiem, o co Ci chodzi, Marynarzowa. Tylko ze tacy debile tak samo robia na statku- lobbing 100%. Do tego nie ma jak sie z tego piekla wyrwac, bo niby gdzie masz pojsc na srodku oceanu??? czasami nie jest fajnie, a coraz czesciej zdarzaja sie desperaci, niestety.....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam pania milutko
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dla marynarza wracającego z rejsu czas sie zatrzymal w momencie wyjazdu. Frustracje z morza musi gdzieś odreagowac, przebywal wyłącznie w meskim towarzystwie z panami z takimi samymi problemami.Musisz byc wyrozumiala, nie trzeba bylo wychodzic za mąż za marynarza.Powinnaś sie cieszyc ze mąż wrocił caly zdrowy, za jakiś czas znowu wyplynie a wtedy bedziesz tesknić żeby powrocil jak najszybciej. Chyba jednak ze sobą masz problem pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Tak pani marynarz owa facet na statku z dala od domu od rodziny i wypada się zastanowić czy trwać w imię lat,miłości,dzieci czy lepiej się rozejść a wystawiać go na kąsek chyba nie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie wszystkie żony marynarzy , ktore tak narzekaja na swoich meżow stac na odejscie...powód jest jeden zabraknie dostepu do bankomatu i zycia w dobrobycie.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1
Gdybym dodała -dostęp do bankomatu i życia w dobrobycie to bym była szczera do bólu ale tak często jest .
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jako marynarzowa po takiej długiej przerwie to bym go z łóżka nie wypuszczała. Skoro Ci tak zawadza i tak się odnosi to chyba łóżko się u Was skończyło a małżeństwo nie polega tylko na daj kasę ale na miłości.
Mój puki żył miał podobna pracę to wracał bardzo zmęczony.Jak wszedł do łóżka już chrapał a Ja tu zasnąć nie mogę z wiadomego powodu. Ale kiedy ze złością odwróciłam sie by zasnąć On orzez sen to czuł i już po kilku godzinach snu robił swoje byliśmy jak dwa zgłodniałe ptaszki bo na prawde się kochaliśmy.A do Ciebie może przychodzi jego kolega gdy męża nie ma ?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
zawsze może być i mąż i kolega:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Uwielbiam to gawędziarstwo erotyczne seniorów.
Znasz tą panią, że się o jej życiu erotycznym wypowiadasz?!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (71 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Poznam geja (37 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry