Widok

MC Mike - opinie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Nowożeńców, którym prowadziłem wesela w 2008 roku, o wyrażanie swoich opinii na mój temat. Z góry dziękuję! Serdecznie pozdrawiam! Życzę dużo szczęścia na Nowej Drodze Życia!

mc mike
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej!

Chcielibyśmy sie przyłączyć do pozytywnych opinii na temat dj mc mike, w czerwcu poprowadził nasze wesele doskonale , zabawa była do białego rana, goście nie chcieli zchodzic z parkietu:), bardzo sympatyczny , fajny facet, otwarty co do nowych i nietypowych pomysłów na oczepiny:) gorąco polecamy

Kasia i Maciek
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Niedawno odbyła się nasza piękna uroczystość ślubna. Zdecydowaliśmy się, aby zabawę weselną poprowadził polecony nam DJ Mc Mike.
Pan Michał to był strzał w dziesiątkę! Pomijając nasze 100-procentowe zadowolenie, to warto wspomnieć także o gratulacjach, jakie "zbieraliśmy" w czasie zabawy za wybór świetnego DJa. Pan Michał dał z siebie wszystko, muzyka była w sam raz dopasowana do gustów każdego gościa - słowem: dla każdego coś miłego. Jako wodzirej Pan Michał spisuje się także świetnie - na wesoło, ale z klasą, skutecznie rozkręcał zabawę. Konkursy zaproponowane przez niego cieszyły się powodzeniem - kupa śmiechu (Michale - tarta bułka rządzi ;P ). Słowem: suuuuuuuuuupperrrr!!! :))
SUUUPER.

[b]STOP AUTOREKLAMIE NA FORUM - KTOŚ UDAJE FORUMKĘ I POLECA SAM SIEBIE? NAPISZ![/b]
tak bułka tarta the best:)

Opinia - coś tak subiektywnego że bardziej nie można. Jak ją napisać żeby była przekonująca? Jednak warto co nie co napisać o MC Miku. Swoje wesele przeżywałam w sierpniu 2008. Mnóstwo dylematów organizacyjnych. Jednym z nich była oczywiście muzyk. Za nic w świecie nie chciałam mieć typowo weselnej potańcówki. Obawiałam sie tzw weselnej sieczki muzycznej. Wolałam Dj który w tle całej zabawy weselnej doskonale panuje nad nią organizacyjne ale kóry nie jest gownym punktem programu. No i bingo. Spotkałam na targach Pana Michała. Pełen profesjonalizm. Muzyka rewelacja - niebyło osoby która by się nie bawiła. Pełno zwrotów od ludzi po weselu - że muzyka pierwsza klasa. Zapewniam że oraganizacja wesela z udziałem Mc Mike jest dużo łatwiejsza. Ma mnóstwo pomysłów i propozycji zabaw - jeśli chcesz konkursy - proszę bardzo , jeśli bez konkursów - nie ma problemu. Dj z wysoką kulturą, świetnie potrafi wyczuć atmosferę i zachecić ludzi do zabawy. Gorąco poleam!!!!!!!!!!!! A do tego ceny do przeżycia :))
Tak ...tak ...Brakuje zleceń na przyszły rok ?
Trzeba sobie co nieco posłodzić ?
Ale Lipa !!!
Weź się chłopie za robote, robienie innym wody z mózgu to kiepski i nieładny pomysł ;((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
a ten znowu.... co tam?? zadowolony klient konkurencji to twój stracony klient co?? McMike jest świetny i cie to boli...:D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
czy moze Pan podac kontakt mailowy do siebie? chciałabym prosić o oferte.
Kontakt do mnie w moim profilu. Pozdrawiam!
mc mike
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szczerozloty ma troche racji....Jesli ktos jest dobry nie musi prosic o opinie ludzi...takie informacje roznosza sie same poczta pantoflowa...po takim apelu, trudno o negatywa...
Witam, byłam gościem na weselu prowadzonym przez tego Pana i...było bardzo fajnie, muzyka super, wszystko na poziomie, ale czegoś mi brakowało...Trochę za mało "wyjścia" do ludzi, sposobów na ich zintegrowanie...poza tym super.
Pan MC Mike prowadził nam w październiku wesele i poprawiny.

MC Mike to świetny dj, najlepszy wodzirej, absolutny profesjonalista. Jest elastyczny w dopasowywaniu programu imprezy, dowcipny, przebojowy, kulturalny i dyskretny. Był naszym kołem ratunkowym ponieważ inny dj wypiął się na nas w przeddzień ślubu, a on nas nie tylko uratował ale rozkręcił nam wyśmienitą imprezę- najlepsze wesele na którym byliśmy. Poprowadził świetne zabawne konkursy, puszczał świetną muzykę przy której wszyscy bawili się do upadłego.

Gorąco polecamy
Basia i Bartek
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam, chcialabym sie podzielic swoimi uwagami co dj mc Mike, otóż byl naszym dj w dzien naszego wesela.. Szczerze powiedziawszy co do organizacji nie bylo problemu lecz najbardziej czego mi brakowalo to zaczecania z jego strony ludzi do zabawy... przeciez to powinno byc na pierwszym planie, gdyz goscie sa najwazniejsi. Druga sprawa to gdy ktos z gosci prosil o ulubioną muzyke aby puścił ,Pan mc mike mial z tym problem... podsumowujac wybralabym innego Dj..... mam nadzieje ze ciut pomoge potrzebujacym w podjeciu decyzji.... pozdrawiam
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Proszę o jakieś nowe opinie, najlepiej z ostatnich sezonów o MC Mike :)
Michał spisał się, zgodnie z oczekiwaniami. W czasie prowadzenia imprezy nie był nachalny, ale z właściwym wycofaniem moderował to co się działo przez noc wesela oraz poprawiny. Konkursy jakie poprowadził nie były żenujące i wprawiały towarzystwo w ogólną wesołość :) Muzyka, jaką przygotował odpowiadała wielu gustom, starszych i młodszych. Jednak przede wszystkim Michał dbał o to, żebyśmy cały czas byli w kontakcie; razem ustalaliśmy wiele szczegółów czym zapewniliśmy sobie zadowolenie z usługi :)
A na jakiej sali mieliście wesele? :)