Widok
Michał spisał się, zgodnie z oczekiwaniami. W czasie prowadzenia imprezy nie był nachalny, ale z właściwym wycofaniem moderował to co się działo przez noc wesela oraz poprawiny. Konkursy jakie poprowadził nie były żenujące i wprawiały towarzystwo w ogólną wesołość :) Muzyka, jaką przygotował odpowiadała wielu gustom, starszych i młodszych. Jednak przede wszystkim Michał dbał o to, żebyśmy cały czas byli w kontakcie; razem ustalaliśmy wiele szczegółów czym zapewniliśmy sobie zadowolenie z usługi :)
Witam, chcialabym sie podzielic swoimi uwagami co dj mc Mike, otóż byl naszym dj w dzien naszego wesela.. Szczerze powiedziawszy co do organizacji nie bylo problemu lecz najbardziej czego mi brakowalo to zaczecania z jego strony ludzi do zabawy... przeciez to powinno byc na pierwszym planie, gdyz goscie sa najwazniejsi. Druga sprawa to gdy ktos z gosci prosil o ulubioną muzyke aby puścił ,Pan mc mike mial z tym problem... podsumowujac wybralabym innego Dj..... mam nadzieje ze ciut pomoge potrzebujacym w podjeciu decyzji.... pozdrawiam
Pan MC Mike prowadził nam w październiku wesele i poprawiny.
MC Mike to świetny dj, najlepszy wodzirej, absolutny profesjonalista. Jest elastyczny w dopasowywaniu programu imprezy, dowcipny, przebojowy, kulturalny i dyskretny. Był naszym kołem ratunkowym ponieważ inny dj wypiął się na nas w przeddzień ślubu, a on nas nie tylko uratował ale rozkręcił nam wyśmienitą imprezę- najlepsze wesele na którym byliśmy. Poprowadził świetne zabawne konkursy, puszczał świetną muzykę przy której wszyscy bawili się do upadłego.
Gorąco polecamy
Basia i Bartek
MC Mike to świetny dj, najlepszy wodzirej, absolutny profesjonalista. Jest elastyczny w dopasowywaniu programu imprezy, dowcipny, przebojowy, kulturalny i dyskretny. Był naszym kołem ratunkowym ponieważ inny dj wypiął się na nas w przeddzień ślubu, a on nas nie tylko uratował ale rozkręcił nam wyśmienitą imprezę- najlepsze wesele na którym byliśmy. Poprowadził świetne zabawne konkursy, puszczał świetną muzykę przy której wszyscy bawili się do upadłego.
Gorąco polecamy
Basia i Bartek
Opinia - coś tak subiektywnego że bardziej nie można. Jak ją napisać żeby była przekonująca? Jednak warto co nie co napisać o MC Miku. Swoje wesele przeżywałam w sierpniu 2008. Mnóstwo dylematów organizacyjnych. Jednym z nich była oczywiście muzyk. Za nic w świecie nie chciałam mieć typowo weselnej potańcówki. Obawiałam sie tzw weselnej sieczki muzycznej. Wolałam Dj który w tle całej zabawy weselnej doskonale panuje nad nią organizacyjne ale kóry nie jest gownym punktem programu. No i bingo. Spotkałam na targach Pana Michała. Pełen profesjonalizm. Muzyka rewelacja - niebyło osoby która by się nie bawiła. Pełno zwrotów od ludzi po weselu - że muzyka pierwsza klasa. Zapewniam że oraganizacja wesela z udziałem Mc Mike jest dużo łatwiejsza. Ma mnóstwo pomysłów i propozycji zabaw - jeśli chcesz konkursy - proszę bardzo , jeśli bez konkursów - nie ma problemu. Dj z wysoką kulturą, świetnie potrafi wyczuć atmosferę i zachecić ludzi do zabawy. Gorąco poleam!!!!!!!!!!!! A do tego ceny do przeżycia :))
Niedawno odbyła się nasza piękna uroczystość ślubna. Zdecydowaliśmy się, aby zabawę weselną poprowadził polecony nam DJ Mc Mike.
Pan Michał to był strzał w dziesiątkę! Pomijając nasze 100-procentowe zadowolenie, to warto wspomnieć także o gratulacjach, jakie "zbieraliśmy" w czasie zabawy za wybór świetnego DJa. Pan Michał dał z siebie wszystko, muzyka była w sam raz dopasowana do gustów każdego gościa - słowem: dla każdego coś miłego. Jako wodzirej Pan Michał spisuje się także świetnie - na wesoło, ale z klasą, skutecznie rozkręcał zabawę. Konkursy zaproponowane przez niego cieszyły się powodzeniem - kupa śmiechu (Michale - tarta bułka rządzi ;P ). Słowem: suuuuuuuuuupperrrr!!! :))
Pan Michał to był strzał w dziesiątkę! Pomijając nasze 100-procentowe zadowolenie, to warto wspomnieć także o gratulacjach, jakie "zbieraliśmy" w czasie zabawy za wybór świetnego DJa. Pan Michał dał z siebie wszystko, muzyka była w sam raz dopasowana do gustów każdego gościa - słowem: dla każdego coś miłego. Jako wodzirej Pan Michał spisuje się także świetnie - na wesoło, ale z klasą, skutecznie rozkręcał zabawę. Konkursy zaproponowane przez niego cieszyły się powodzeniem - kupa śmiechu (Michale - tarta bułka rządzi ;P ). Słowem: suuuuuuuuuupperrrr!!! :))
Hej!
Chcielibyśmy sie przyłączyć do pozytywnych opinii na temat dj mc mike, w czerwcu poprowadził nasze wesele doskonale , zabawa była do białego rana, goście nie chcieli zchodzic z parkietu:), bardzo sympatyczny , fajny facet, otwarty co do nowych i nietypowych pomysłów na oczepiny:) gorąco polecamy
Kasia i Maciek
Chcielibyśmy sie przyłączyć do pozytywnych opinii na temat dj mc mike, w czerwcu poprowadził nasze wesele doskonale , zabawa była do białego rana, goście nie chcieli zchodzic z parkietu:), bardzo sympatyczny , fajny facet, otwarty co do nowych i nietypowych pomysłów na oczepiny:) gorąco polecamy
Kasia i Maciek
mc mike napisał(a):
> Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Nowożeńców, którym
> prowadziłem wesela w 2008 roku, o wyrażanie swoich opinii na
> mój temat. Z góry dziękuję! Serdecznie pozdrawiam! Życzę dużo
> szczęścia na Nowej Drodze Życia!
>
>
Dnia 13go wrzesnia mielismy przyjemnosc widziec mc mike ‘w akcji’ – poprowadzil nasze wesele w Hotelu Wieniawa. Od samego poczatku wykazal sie duzym profesjonalizmem w podejsciu do sprawy. Takze na weselu nie zawiodl naszych oczekiwan - bardzo fajnie poprowadzil impreze. Doskonale wiedzial jak rozruszac towarzystwo, stosownie dobieral muzyke. Goscie swietnie sie bawili. Uwazamy, ze mc mike sprawdzil sie w 100 procentach. Serdecznie polecamy! Monika i Michal
> Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich Nowożeńców, którym
> prowadziłem wesela w 2008 roku, o wyrażanie swoich opinii na
> mój temat. Z góry dziękuję! Serdecznie pozdrawiam! Życzę dużo
> szczęścia na Nowej Drodze Życia!
>
>
Dnia 13go wrzesnia mielismy przyjemnosc widziec mc mike ‘w akcji’ – poprowadzil nasze wesele w Hotelu Wieniawa. Od samego poczatku wykazal sie duzym profesjonalizmem w podejsciu do sprawy. Takze na weselu nie zawiodl naszych oczekiwan - bardzo fajnie poprowadzil impreze. Doskonale wiedzial jak rozruszac towarzystwo, stosownie dobieral muzyke. Goscie swietnie sie bawili. Uwazamy, ze mc mike sprawdzil sie w 100 procentach. Serdecznie polecamy! Monika i Michal