Widok

MEDELA - problem z laktaroem

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mamcie drogie,
mam laktator medli, zachwalany dla wszystkich pod niebiosa przez polozne na SR tylko ze dla mnie o tylek rozbic.... sciaganie pokarmu idzie jak krew z nosa, albo wcale...
Czy ktoras z Was z niego korzystala? Jakie sa Wasze doświadczenia? Z gory dziękuje!
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
my chyba mamy na mysli medelę zwyklą-ręczną...Ja na dodatek mam nie te z pompką tylko z takim plastikowym czyms co trzeba ciagnac w tył i w przód...Nic ciekawego...a tyle kasy...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam bliźniaki i przez 11 mies utrzymuję nadal laktację. Wazne jest zeby robic to regularnie co 3 godz.( w nocy odcisgam juz od kilku miesięcy co 5 godz. W coagu dnia co 3 godz) nie dluzej niz 20 min. I nigdy nie patrzę podczas odciagania jak splywa mi mleko bo ponoć to prowadzi do tego że uzyskuje się małą ilość mleka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Zmiana zawodu - od czego zacząć? (75 odpowiedzi)

Szukam na siebie pomysłu. Któraś z was też stała przed opcją przebranżowienia się, jak wam się...

Pompa ciepła (25 odpowiedzi)

Czy któraś z Was ogrzewa dom za pomocą pompy ciepła? Jeśli tak, to (jeśli można zapytać ;)),...

poszukiwany dobry ortopeda (23 odpowiedzi)

Moja mame czeka operacja, dostała juz skierowanie i po swietach ma isc sie zapisac w kolejkę......

do góry