Widok
urocza złośnico Małogorzato
qrde ja zaraz zwaruje, czemu jest tak a nie inaczej, czemu nie moge ciebie zobaczyc jak chce, czemu sie nie mozemy zobaczyć jak tego chcemy, zrzuć tą smycz bo sie biedactwo meczysz.... pokaze u mnie jak to powinno działać a działa tak samo jak 10 kolejek.....
nawet nie wiesz jak ja jestem zły!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet nie moge normalnie pogadać
ja zwariujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nawet nie wiesz jak ja jestem zły!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet nie moge normalnie pogadać
ja zwariujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Matołku
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
. substytut zawsze fajny
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
. substytut zawsze fajny
Motocykle guro !
Jestem fanko motocyklów, normalnie tak mnie ciary przechodzo jak słysze warkot, ze szok.
A jak widze długowlosego na harleju w tv, no bo na żywca to nigdy, to normalnie ekstaza taka jest, że brak słów.
A tak wogule to jestem zlośliwa zcharakteru, jakby ktos chcial mnie spotkać i po polemizować. Piszcie ludziska bo nie bede żyć wiecznie!
A jak widze długowlosego na harleju w tv, no bo na żywca to nigdy, to normalnie ekstaza taka jest, że brak słów.
A tak wogule to jestem zlośliwa zcharakteru, jakby ktos chcial mnie spotkać i po polemizować. Piszcie ludziska bo nie bede żyć wiecznie!
Fate
Hmmmm, no coz cala przyjemnosc po mojej stronie, jesli chodzi o kolo, no coz, swiat jest tak skonstruowany ze nie mozna miec zawsze tego czego sie pragnie, ogolnie rzecz biorac, nigdy nie mozna miec tego czego sie pragnie , chlip chlip, ale by podniesc Cie na duchu oswiadczam Ci , iż ja rowniez nie zalicze kola, hmmmm, no coz jak mowi pan albańczyk studia to nie jest najwazniejsza rzecz w zyciu , sa waniejsze problemy hehehe
m4 to trumna żywych:( TV to śmierć:(
A mnie naszło na poezje, zaprezentuje małe co nieco ale na resztę będziecie musieli poczekać przynajmniej 2 lata. Musze obudzić się z tego okropnego szklanego snu.
Powiedzieć
Dlaczego życie nam dajesz
A następnie odbierasz
Gdzieś daleko fala bije
To wiatr ludzi zabiera
I błotu się nie przeciwstawiamy
Myśliszm, że tony śniegu nas nie ruszą
Za co
Komu to potrzebne
Pamiętnikiem ma być
Czy skargą
Chciałbym pojąć com źle zrobił
Może ból mniejszym
Lub wzrok słabszym
Będzie
Co dzień widzę ból i cierpienie
Na każdym kroku przypominasz
Że to życie, nie sen
Ale czy rozumiem
Chce to wiedzieć
I głośno
Przepraszam powiedzieć
ps. oceńcie, pozdrawiam pj
Powiedzieć
A następnie odbierasz
Gdzieś daleko fala bije
To wiatr ludzi zabiera
Myśliszm, że tony śniegu nas nie ruszą
Za co
Komu to potrzebne
Pamiętnikiem ma być
Czy skargą
Może ból mniejszym
Lub wzrok słabszym
Będzie
Że to życie, nie sen
Ale czy rozumiem
Chce to wiedzieć
I głośno
Przepraszam powiedzieć
ps. oceńcie, pozdrawiam pj
m4 to trumna żywych:( TV to śmierć:(
Powiedzieć
A następnie odbierasz
Gdzieś daleko fala bije
To wiatr ludzi zabiera
Myślisz, że tony śniegu nas nie ruszą
Za co
Komu to potrzebne
Pamiętnikiem ma być
Czy skargą
Może ból mniejszy
lub wzrok słabszym
będzie
Że to życie a nie sen
Ale czy rozumie
Chce to wiedzieć
I głośno
Przepraszam powiedzieć
Ps. oceńcie pozdrawiam pj
A następnie odbierasz
Gdzieś daleko fala bije
To wiatr ludzi zabiera
Myślisz, że tony śniegu nas nie ruszą
Za co
Komu to potrzebne
Pamiętnikiem ma być
Czy skargą
Może ból mniejszy
lub wzrok słabszym
będzie
Że to życie a nie sen
Ale czy rozumie
Chce to wiedzieć
I głośno
Przepraszam powiedzieć
Ps. oceńcie pozdrawiam pj
Witam cieplo :-)
Co ten jaz o mnie tu wypisuje? hihi
Para przybyszu z przeszłości ? Nie, to mój przyjaciel :-) Ja jestem "bezparowa" hihi
A teraz powolutku wybieram się do tego mojego kochanego biedaczka, bo zaczeka się za bardzo na mnie ;)
Pa, do póżniej.
Ps.Nie wiem, czy opłaci Ci się przybyszu przerobić ją na rowerową hmm motorkiem dalej z nią zajedziesz ;)
Pa, do póżniej :-)
Para przybyszu z przeszłości ? Nie, to mój przyjaciel :-) Ja jestem "bezparowa" hihi
A teraz powolutku wybieram się do tego mojego kochanego biedaczka, bo zaczeka się za bardzo na mnie ;)
Pa, do póżniej.
Ps.Nie wiem, czy opłaci Ci się przybyszu przerobić ją na rowerową hmm motorkiem dalej z nią zajedziesz ;)
Pa, do póżniej :-)
GNOJKI ! (celowo nie urzywam wazeliny) CZY KTOŚ Z WAS MÓGŁBY PRZETŁUMACZYĆ MI TEN TEXT LAIBACHA? ODWDZIECZĘ SIĘ KIEDYŚ JAKIMS
TANZ MIT LAIBACH
(Inspired by German - American friendship)
WIR ALLE SIND BESESSEN
WIR ALLE SIND VERFLUCHT
WIR ALLE SIND GEKREUZIGT
UND ALLE SIND KAPUTT
VON REIZTECHNOLOGIE
VON ZEITOEKONOMIE
VON QUALITAET DES LEBENS
UND KRIEGSPHILOSOPHIE
EINS, ZWEI, DREI, VIER
BRUEDERCHEN, KOMM TANZ MIT MIR
EINS, ZWEI, DREI, VIER
BEIDE HAENDE REICH ICH DIR
EINS, ZWEI, DREI, VIER
MEINE FREUNDE, TANZ MIT MIR
EINS, ZWEI, DREI, VIER
RUNDHERUM, DAS IST NICHT SCHWER
WIR TANZEN ADO HINKEL
BENZINO NAPOLONI
WIR TANZEN SCHIEKELGRUEBER
UND TANZEN MIT MAITREYA
MIT TOTALITARISMUS
UND MIT DEMOKRATIE
WIR TANZEN MIT FASCHISMUS
UND ROTER ANARCHIE
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
KAMMERAD, KOMM TANZ MIT MIR
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
BEIDE HANDE REICH ICH DIR
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
DEUTCHES VOLK, KOMM TANZ MIT MIR
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
YOP, YOP, YOP...
WIR TANZEN UND WIR SPRINGEN
WIR HUPFEN UND WIR SINGEN
WIR FALLEN UND ERHEBEN
WIR GEBEN ODER NEHMEN
AMERIKANO FREUNDE
UND DEUTSCHER KAMERAD
WIR TANZEN GUT ZUSSAMEN
WIR TANZEN NACH BAGDAD
EINS, ZWEI DREI VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER,
EINZ, ZWEI, DREI, VIER...
Laibach 1998 - 2002 Mute song © 2003
(Inspired by German - American friendship)
WIR ALLE SIND BESESSEN
WIR ALLE SIND VERFLUCHT
WIR ALLE SIND GEKREUZIGT
UND ALLE SIND KAPUTT
VON REIZTECHNOLOGIE
VON ZEITOEKONOMIE
VON QUALITAET DES LEBENS
UND KRIEGSPHILOSOPHIE
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
WIR TANZEN ADO HINKEL
BENZINO NAPOLONI
WIR TANZEN SCHIEKELGRUEBER
UND TANZEN MIT MAITREYA
MIT TOTALITARISMUS
UND MIT DEMOKRATIE
WIR TANZEN MIT FASCHISMUS
UND ROTER ANARCHIE
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
KAMMERAD, KOMM TANZ MIT MIR
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
BEIDE HANDE REICH ICH DIR
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
DEUTCHES VOLK, KOMM TANZ MIT MIR
EINZ, ZWEI, DREI, VIER
YOP, YOP, YOP...
WIR TANZEN UND WIR SPRINGEN
WIR HUPFEN UND WIR SINGEN
WIR FALLEN UND ERHEBEN
WIR GEBEN ODER NEHMEN
AMERIKANO FREUNDE
UND DEUTSCHER KAMERAD
WIR TANZEN GUT ZUSSAMEN
WIR TANZEN NACH BAGDAD
EINS, ZWEI DREI VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER
EINS, ZWEI, DREI, VIER,
EINZ, ZWEI, DREI, VIER...
Laibach 1998 - 2002 Mute song © 2003
Ale odlotowych j*****ów ze Słupska my mamy..czyt
Ale odlotowych j*****ów ze Słupska my mamy..czyt
powinno sie
wręczać oskary za
każdą wyrwaną lache..czyt
No po prostu jak człowiek stoi i patrzy z boku na tą akcję no to po prostu może powiedzieć tylko jedno - k-w-mac - to Szekspir! Najczęściej spotykaną metodą jest tak zwany wibrator... Jak to sie robi? Szukamy w tłumie który otacza nas z lachą jakiegoś obdartusa i zaczynamy się nabijać... Patrz na tego łachmana mała! Ale towar z niego (tu puszczamy oko):-))... Ten by ci dobrze zrobił! Może idź i wystartuj do niego co? (Tu robimy lekceważącą minę żeby suczka wiedziała, że jakbyśmy chcieli to możemy mieć dziesieć takich jak ona i że to szczeście dla niej, że dziś będziemy trykać właśnie ją. Po drugie dajemy w ten sposób poznać lasce, jaka przepaśc dzieli nas i tego śmieciarczyka). Laska oczywiście nie startuje, ale już ma tak mokro w majtach że jakbysmy zaczęli ją np podduszać (tylko po co - to przykład) to by po prostu dostała ekstazy... A jakby obok był nasz Azor na spacerze to na jedno mrugnięcie naszego oka lacha by mu dała bez wachania, i to publicznie... Tak ludzie - podryw to sztuka jak każda inna a j*****i ze Słupska opanowały go do perfekcji... Wszystkie suczki są nasze!
powinno sie
wręczać oskary za
każdą wyrwaną lache..czyt
No po prostu jak człowiek stoi i patrzy z boku na tą akcję no to po prostu może powiedzieć tylko jedno - k-w-mac - to Szekspir! Najczęściej spotykaną metodą jest tak zwany wibrator... Jak to sie robi? Szukamy w tłumie który otacza nas z lachą jakiegoś obdartusa i zaczynamy się nabijać... Patrz na tego łachmana mała! Ale towar z niego (tu puszczamy oko):-))... Ten by ci dobrze zrobił! Może idź i wystartuj do niego co? (Tu robimy lekceważącą minę żeby suczka wiedziała, że jakbyśmy chcieli to możemy mieć dziesieć takich jak ona i że to szczeście dla niej, że dziś będziemy trykać właśnie ją. Po drugie dajemy w ten sposób poznać lasce, jaka przepaśc dzieli nas i tego śmieciarczyka). Laska oczywiście nie startuje, ale już ma tak mokro w majtach że jakbysmy zaczęli ją np podduszać (tylko po co - to przykład) to by po prostu dostała ekstazy... A jakby obok był nasz Azor na spacerze to na jedno mrugnięcie naszego oka lacha by mu dała bez wachania, i to publicznie... Tak ludzie - podryw to sztuka jak każda inna a j*****i ze Słupska opanowały go do perfekcji... Wszystkie suczki są nasze!
dostawco
oby niezabrakło takich miłych dni ...
tak, tak z tym "jedynym" jest zawsze tak samo.dziekuje za miłe słowo:)jestem łasy na te słowa...jak słysze dzwiek sms to odrazu mi sie gebula usmiecha, a jak wiem ze to od "CK" to juz sam miodek, prosze wiecej i wiecje, całe mnóstwo smsów i skoncze jak w batmanie:)
tak, tak z tym "jedynym" jest zawsze tak samo.dziekuje za miłe słowo:)jestem łasy na te słowa...jak słysze dzwiek sms to odrazu mi sie gebula usmiecha, a jak wiem ze to od "CK" to juz sam miodek, prosze wiecej i wiecje, całe mnóstwo smsów i skoncze jak w batmanie:)
dostawco radości
nie wiem czy to b-boy czy madriat de los austrias tak tobie gra w tym czym nie wiesz, jesli intuicja mnie nie myli to bardziej to drugie, bo to pierwsze ma juz swoje lokum w tobie, tak mam teraz z nimi nowe z*******e wspomnienia "moje"wspomnienia, ech szkoda słów...
a ja "wole niewole" jak to lechu janerka spiewająco mówił, i w tym gniazdku miałabys decydujace zdanie a nie ze ktos chce sie dorwac czy cos takiego
a ja "wole niewole" jak to lechu janerka spiewająco mówił, i w tym gniazdku miałabys decydujace zdanie a nie ze ktos chce sie dorwac czy cos takiego
...
a tak poważnie, to nie dobrze, nie tak miało być.
była prośba o dystans...
to może dziwne, ale ja mam go w nadmiarze, a może to filtr, który nie przepuszcza pewnych myśli, wniosków, emocji.
po "odwyku" zapraszam na spotkanie organizacyjne.może bardziej: superwizję.cos z tym trzeba zrobić, bo się biedactwo wyłożysz i będzie bolało, na ten przykład...a tego nie chcemy.
narazie zalecam zimne okłady na czółko i dużo, dużo zajęć.
była prośba o dystans...
to może dziwne, ale ja mam go w nadmiarze, a może to filtr, który nie przepuszcza pewnych myśli, wniosków, emocji.
po "odwyku" zapraszam na spotkanie organizacyjne.może bardziej: superwizję.cos z tym trzeba zrobić, bo się biedactwo wyłożysz i będzie bolało, na ten przykład...a tego nie chcemy.
narazie zalecam zimne okłady na czółko i dużo, dużo zajęć.
...hic!...
a jeśli chodzi o wczoraj...
to nie było tak źle, zabawa naprawdę była przednia...
to tylko z moją głową jest coś nie tak...
i szkoda, że nie dane mi było patrzeć, jak Ty się bawisz(pracujesz?). bo wierzę, że musieli Ciebie pokochać(mam z tego esa bekę jeszcze dzisiaj...i długo będe mieć!).mam nadzieję, że nie łapali Cię za śliczne kolanka i nie poklepywali po tyłku, he he he!
a nawet gdyby...to przy Twoim pogodnym nastawieniu do świata, nie mogło być zgrzytu.
i z mojej strony nie może być mowy o zazdrości,
...no bo jak?
hehe
to nie było tak źle, zabawa naprawdę była przednia...
to tylko z moją głową jest coś nie tak...
i szkoda, że nie dane mi było patrzeć, jak Ty się bawisz(pracujesz?). bo wierzę, że musieli Ciebie pokochać(mam z tego esa bekę jeszcze dzisiaj...i długo będe mieć!).mam nadzieję, że nie łapali Cię za śliczne kolanka i nie poklepywali po tyłku, he he he!
a nawet gdyby...to przy Twoim pogodnym nastawieniu do świata, nie mogło być zgrzytu.
i z mojej strony nie może być mowy o zazdrości,
...no bo jak?
hehe