Widok

MŁOTECZKU

i co teraz?
bo ja jestem we w. , ale nie wiem czy ty jesteś struś pędziwiatr?
sam decyduj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Niemen

Dziękuję Prezydentowi Miasta Gdańska za nadanie nazwy skwerowi przy byłym Żaku w Gdańsku im. Czesława Niemena.

rrrrrr

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

FATE

I koło zaliczyłaś. Grunt to ściemianie remember. Obejrze dziś mohikanina i zapewne się rozczaruję. Ale coż, my Gnomy mamy już to w naturze. See ya jutro.Zachowuj się grzecznie i nie rób wstydu, hehe. Bis Glech. Bis zum bitteren ende...

UWAGA!!!

Ostrzegam tych ktozy niewiedza i nic nieslyszeli o opini łakowej lepiej tam nie przyjezdac a miasto powinno dac tam wiecej patroli wiem jak tam jest bo tam mieszkam:(

POZDRAWIAM

POZDRAWIAM WSZYSTKICH ZAKOCHANYCH. OBY TO UCZUCUE TRWALO WIEKI...........A Z REGULY TRWA......HM ........NO WLASNIE DO KIEDY?

Welcome

Witamy nowicjuszy w armii. Opadna wam dredy, opadna kolczyki, zdejmiecie olschoolowe szmaty, przestaniecie palic i cpac po katach, zrobimy z was meszczyzn. Zaczniecie rozrozniac co oznacza PRAWDZIWY egzamin dojrzalosci a co "klasowka". FALA czeka ! :D

duzo slonca zycze

tak jak u nas 90% dni slonecznych w roku

...

miesiąc, jeszcze tylko miesiąc!

...

a tak poważnie, to nie dobrze, nie tak miało być.
była prośba o dystans...
to może dziwne, ale ja mam go w nadmiarze, a może to filtr, który nie przepuszcza pewnych myśli, wniosków, emocji.
po "odwyku" zapraszam na spotkanie organizacyjne.może bardziej: superwizję.cos z tym trzeba zrobić, bo się biedactwo wyłożysz i będzie bolało, na ten przykład...a tego nie chcemy.
narazie zalecam zimne okłady na czółko i dużo, dużo zajęć.

...hic!...

a jeśli chodzi o wczoraj...
to nie było tak źle, zabawa naprawdę była przednia...
to tylko z moją głową jest coś nie tak...
i szkoda, że nie dane mi było patrzeć, jak Ty się bawisz(pracujesz?). bo wierzę, że musieli Ciebie pokochać(mam z tego esa bekę jeszcze dzisiaj...i długo będe mieć!).mam nadzieję, że nie łapali Cię za śliczne kolanka i nie poklepywali po tyłku, he he he!
a nawet gdyby...to przy Twoim pogodnym nastawieniu do świata, nie mogło być zgrzytu.
i z mojej strony nie może być mowy o zazdrości,
...no bo jak?
hehe

Inne tematy z forum Hydepark

Jaka jest najlepsza strona do pobierania darmowych dzwonków? (11 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Czy kiedykolwiek bolała Cię głowa, szukając strony internetowej, z której można...

Grajdołki (98 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

muza na dziś (781 odpowiedzi)

Wrzuć link do YouTube z muzą, która dziś Ci wyjątkowo dobrze się słuchała. A może jakaś nowa...

do góry