Widok

M&T Group S.C- proszę o opinie.

Witam, firma ta prowadzi nabór ludzi w trójmieście na stanowiska służby informacyjnej i ochrony. Reklamuje się obstawianiem dużych imprez np. Heineken 2012 czy walka Adamka i Kliczki, jednak nigdzie nie mogę znaleźć kto takie imprezy obstawiał. Na stronie w kategorii zdjęcia z imprez nic nie widnieje. Teoretycznie wszystko co o tej firmie wiadomo można by wykombinować za pomocą domowego komputera. Czy jest jakiś sposób aby sprawdzić czy firma jest "pewna"? Może ktoś z was ma jakiś dowód na to, ze faktycznie zajmują się tym o czym mówią? Zdjęcie, kamizelka, cokolwiek?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 14
...................
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
pewnie coś przeskrobałes.. bo ot tak nigdy nie zabierają a pracuje tam dłuuuuugo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam,
Firma oszukała mnie i zamiast zapłacić 60 zł za obsługę koncertu Andre Rieu, zapłaciła śmieszne 7 zł. To są jakieś żarty, odradzam i szkoda nerwów, zwłaszcza, że na wypłaty czeka się mega długo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pieniaze są w poznzniu gotówką do ręki, więc jak miesiąc nie przyszłaś to przez miesiąc nie miałaś.... żal
Pieniadze w poznaniu sa wyplacane do reki! Wiec chyba Ty sie spoznilas zeby po nie przyjsc do biura! Idiotyzm!!!
Po pierwsze szkolenia sa wymagane przez ustawę! Po drugie ja zrobilam u nich to szkolenie za darmo! Piep* konkurencja!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Deb* naucz się czytac najpierw!! Artykol jest o innej firmie! Ale przeciez lepiej siedziec na d*pie, nic nie robic, a jak sie znajdzie praca to znalezc sobie debilną wymówkę zeby do niej nie isc! Nie idz jezeli nie chcesz ale nie pisz takich glupot!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkolenie zrobiłam u nich ZA DARMO! Ale to trzeba ruszyc 4 litery i przejsc sie do nich na spotkanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Polecam tą firmę, a niedowiarkom polecam zadzwonić no do FOSY Sp z oo poniewaz wspolpracuja z nimi od kilku lat!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Artykuł jest o innej firmie!! Zastanówcie się HEJTERZY zanim coś napiszecie bo się tylko ośmieszacie!!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Szkolenia są za darmo, puknijcie się w głowę z tymi głupotami które wypisujecie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Za opinię niech będzie ten artykuł :

Podczas rozmów kwalifikacyjnych w firmach Apollo i MT Group kandydaci nie byli informowani o charakterze pracy. Mieli być ankieterami lub pracować na promocjach. Tymczasem już w pierwszym dniu pracy zostali wywiezieni na tak zwane "szkolenia". Polegały one na tym, że pracownicy trafiali do różnych miejscowości na Dolnym Śląsku i sprzedawali na ulicy perfumy i atlasy geograficzne.

Cały tekst: http://wroclaw.gazeta.pl/wroclaw/1,35771,4606865.html#ixzz3dseWnn4I

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
niestety to jak dla mnie ściemniacze robią nabór organizują odpłatny kurs który trzeba odrobić w pracy . Kiedy popracujesz już za darmo nie dadzą Ci już żadnego zlecenia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Kiedyś robili łapankę na kurs przed festiwalem Malta w Poznaniu, praca miała być "od zaraz", na festiwalu rzecz jasna. Szybko się okazało, że pracę na festiwalu, gdzie zapewnionych było kilka-kilkanaście godzin dziennie, dostali starzy pracownicy i ich znajomi/rodzina.

Są bardzo milutcy, jak akurat potrzebują kogoś do pracy. Jak ty się o coś dopominasz, to mają zlewkę, nie raczą nawet odpowiadać na maile. Robią się opryskliwi, jak zwrócisz im uwagę na ich niedociągnięcia. Nie szanują pracowników.

Pieniądze wypłacają z miesięcznym opóźnieniem, ciekawe, ile na tym zarabiają?

Odradzam tą firmę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Ja niestety nie mam o nich dobrego zdania. Czekam na wypłatę już 3 miesiąc , zero kontaku... Nie proponuję podejmować u nich pracy, nie szanują pracy swoich pracowników
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Hej, z góry pozdrawiam Niedowiarka, ja zaryzykowałam i sie opłacało, tu juz dawno nie pojawiają się opinie, ale na innych formach można zobaczyć mnóstwo pozytywów, ja też zostawiam pozytyw ;-) wejdźcie sobie na ich fb trochę się dzieje ;-) http://www.facebook.com
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Posty tu już są dosyć stare ;-) mega się zmienili i to na lepsze, cieszę się, że podjęłam współpracę pomimo tych komentarzy, niedowiarków czy szukaczy dziury w całym, fajna praca zwłaszcza, że można coś zobaczyć, np. 19-stego idę na koncert Justina Timberlake, a i pieniądze są terminowo, na konto ;-) pozdrawiam i życzę powodzenia!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
szkolenie kończy się wydaniem zaświadczenia o ukończeniu kursu w zakresie wykonywania zadań pracownika służb informacyjnych (i porządkowych - tylko dla posiadających licencję I lub II stopnia).
Szkolenie dla współpracowników M&T Group prowadzi firma zewnętrzna (WUOP) a dokument nie jest w żaden sposób powiązany z M&T Group. Tym samym na podstawie Zaświadczenia można pracować w każdej firmie oferującej pracę w charakterze służby informacyjnej na terenie kraju.
W przypadku M&T sytuacja wygląda tak, że kończąc szkolenie odbywające się w ich salce szkoleniowej uczestnik dostaje jednoznaczny sygnał o możliwości praktycznego wykorzystania swoich uprawnień.
Praca dorywcza oferowana przez M&T charakteryzuje się dowolnością ze strony współpracownika w zakresie ilości imprez przy których będzie on współpracował z M&T.
Wysyłają zlecenia (sms, grupa pracowników na FB, maile) i od osoby posiadającej zaświadczenie zależy czy odpowie na to zlecenie czy nie = czy będzie miał pracę.
SYTUACJA JASNA I KLAROWNA
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3
Przepraszam za pomyłkę - literówka chodziło o art. 286 KK - § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8.

A za takie trzeba uważać ich zachowanie obiecują pracę - żądają za szkolenie 120/150 a pracy nie ma. OMIJAĆ.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 13
Szczerze? Omijać szerokim łukiem (...) ... Nie wiem czy na kazde miasto są Ci sami koordynatorzy czy różni. Są niekompetentni i nie słowni. Jak coś załatwiacie musicie za wszelką cene walczyć o to na piśmie. WYpłaty też są różnie, czesto bywa że wypłaty nie ma bo nie wiadomo dlaczego nie mają Twojego numeru konta. Atmosfera w pracy tez kiepska ... Przyjedzie wielki koordynator, liste sprawdzi i na resztę ma tzw wywalke. Stoisz na mrozie 7h i marzniesz podczas gdy reszta siedzi na cieplej hali też wydaje się im ok. Zero wsparcia, nawet stawka ta sama. Jak to nazwac? Co do zapisów jak ktoś wyzej napisał, niby fb ale jak przyjdzie co do czego to sobie jakąś wewnetrzną liste telefonicznie organizują. NIE POLECAM
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 11
do góry