Widok

MUGGA na komary :)))))))))))

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
wiecie może, gdzie w trójmieście można kupić to cudo :)))))))))))
podobno bywa w wędkarskich i łowieckich sklepach, ale ja nie mam pojęcia gdzie takie są :))))))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dział wędkarski jest też w zoologicznym (na pięterku) w Matarni. Może tam będzie.
a i jeszcze w Madisonie Folwark -Zwierzęcy oni też różne rzeczy tam mają ,może by tam zobaczyć.
Wędkarski na Chełmie na Dragana razem z zoologicznym a i w Gdańsku na Pobrzeżu są chyba ze dwa .
wiem że jest, ale jakoś pomyślałam, że na miejscu może się da kupić, bo niestety nikt z pomorskiego nie sprzedaje, a może któraś z forumek łowi i zna :))))
sklep wędkarski był przy rynku na Przymorzu :P nie wiem czy jeszcze jest :P (od strony Krzywoustego)

i jakieś akcesoria wędkarskie (to ogólnie chyba zoologiczny?) są na Obrońców Wybrzeża koło poczty :P (tam kiedyś był papierniczy)
http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=mugga

może allegro? :)
"Kiedys traktowałam ludzi dobrze, dzisiaj z wzajemnością..."
hehehe właśnie nie wiem, pani gadżet zachwalała ostatnio w swoim programie widziałam, a że jadę na mazury, to chyba się zaopatrzę :))))
a co to za cudo?
Wędkarski jest przy Rajskiej w okolicach Gnilnej (Gdańsk). Ale nie wiem czy mają tam takie coś. ;)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Wyprawka dla dziecka lato (49 odpowiedzi)

Witam. Ma termin na czerwiec i tak pomału się rozglądam za wyprawką,tylko sama nie wiem co i ile...

Trampolina przy bloku (17 odpowiedzi)

Córka napaliła się na trampolinę. Błaga mnie, żeby jej kupić. Mam wątpliwości bo mieszkam w...

jaki krem przeciwsłoneczny dla dzieci łatwo się rozsmarowuje? (51 odpowiedzi)

faktor +50, bez filtrów chemicznych. Ziajka - okropnie ciężko się rozsmarowuje, zwłaszcza na...

do góry