Widok

MUNDUR

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
gdzie w Trójmieście można uszyć mundur marynarski? najlepiej w Gdynii.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
najlepiej byc marynarzem i miec prawdziwy mundur
popytaj u jakichś krawcowych tzn w zakladach krawieckich, moze sie uda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
jezeli nie pracuje sie jako oficer na pasazerowcu to nie dostaje sie munduru, a szkolny sie nie nadaje... dlatego zapytalam bo wiem ze gdzies w Gdynii jest zaklad gdzie szyja wlasnie mundury dla marynarzy
w takiej sytuacji darowałabym sobie mundur .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
to wlasciwie jest marynarzem czy nie?
z tego co wiem to zandarmeria moze niezle sie przyczepic do takiego podrabianego oficera
image

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
racja :) jak nie ma munduru na stanie to niech ubierze garnitur, po co cudować z mundurem.
to nie jest zandarmeria tylko ukonczona akademia morska wiec nie jest to typowa mundurowka... a nie kazdy marynarz ma mundur... i nie pytalam czy moj przyszly maz ma wystapic w mundurze czy garniturze tylko pytalam czy wiecie moze gdzie szyja mundury w Gdynii?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ambasador - Dom mody - Szycie garniturów i mundurów służbowych - Zabrocki S. 058 320-29-93 Gdańsk 80-827, ul. Garbary 6

Gusto SC. Dom mody. Mundury, dystynkcje, akcesoria mundurowe
81-378 Gdynia, Legionów 13 Tel/fax: 0 58 661 78 65
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no ale jak rozumiem nie ma munduru na stanie wiec po co robic takie cyrki i udawac kogos kim sie nie jest? równie dobrze mógłby sie za strażaka przebrac :))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3
powiem Ci trochę wiocha z tym mundurem , znam wiele facetów po morskiej ktorzy brali ślub i nikt takich szopek nie robił
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
obdzwoń krawców to się dowiesz,
odkup od prawdziwego marynarza
dziekuje Nika -chodzilo mi o ten adres na Legionow :)
mundury szyje firma Gusto na Legionow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
zapomnialam dodac ze okres cozekiwania to okolo miesiaca bylo ostatnimi czasy :)
Z tą żandarmerią chodzi o to, że nie wolno nosić munduru osobie nieupoważnionej, i o to żandarmeria mogłaby się przyczepić. Jeszcze gorszym "grzeszkiem" jest noszenie stopni których się nie ma oraz czapek z orzełkiem. To ostatnie naprawdę wojskowych kole w oczy. Z drugiej strony "przyczepienie się" żandarmerii możliwe jest tylko teoretycznie. W praktyce żandarmeria musiałaby dostać "cynk" że w takim a takim miejscu, o tej a o tej godzinie pewien facet który nie jest wojskowym ubierze się w wojskowy galowy mundur. No przecież to niedorzeczne.
OMG, dziewczyny, nigdy nie widzialyscie studenta (lub absolwenta) jakiejs szkoly morskiej (np. AM w Gdyni lub AMW) bioracego slub w mundurze (akademickim)? Chill :)
[url="http://www.whenismywedding.com/"]image[/url] image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
jezeli jest sie oficerem to ma sie stopien i mozna miec mundur- w zaleznosci od rodzaju statku na ktorym sie plywa nosi sie mundur lub nie... jednak galowo kazdy oficer moze miec mundur i moze go sobie uszyc i nie jest to przestepstwem...bomam wrazenie ze rozmawiamy o zupelnie innych rzeczach... nalezy tu rozroznic Akademie Morska (jej absolwentow) od Marynarki Wojennej...
Mój Mąż jest marynarzem i na szczęście szyją jemu mundury na statku. Gdybym musiała pójść jeszcze raz do "DOMu MODY GUSTO" i zamówić tam cokolwiek to chyba bym się załamała. Panu właścicielowi z tego domu poprzewracało się w głowie z nadmiaru klientów i w rezultacie nie ma do nich szacunku. Nigdy więcej niczego tam nie zamówimy ze względu na wulgarną obsługę. Na ogół u krawca wygląda to tak, że jak klient mówi, że prawy rękaw go uwiera i nie może się ruszać słyszy, że zaraz to zostanie poprawione a nie zostaje wystawiony za drzwi z krzykiem, że to nie dres i w tym nie należy się tak ruszać.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wszedzie tylko nie w GUSTO.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czemu?
A ja jestem bardzo zadowolony z ich usług i bardzo polecam GUSTO.
Mój mąż też zamówił mundur na nasz ślub w Gusto i jest bardzo zadowolony. Jest już po 2 przymiarce bardzo szybko i fachowo.
image
Hej! Moj maz bral slub w mundurze - tez jest po AM. Mundur szyl w GUSTO, bylismy bardzo zadowoleni, maja wszystko: mundury, czapki, rekawiczki, sznur, krawat, koszule etc. Koszt to okolo 1500 zl (ze wszystkim), ale w Gdyni na Wzgorzu jest jeszcze jedno miejsce, gdzie szyja, cena jest ponad polowe mniejsza (firma TOMAG ). My mielismy juz zamowiony mundur jak sie dowiedzielismy o tym drugim miejscu. W razie pytan pisz na maila o_sosna@wp.pl.

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
POLECAM FIRME TOMAG. Moj Brat zamawiał tam mundur i był bardzo zadowolny.
Co do Domu Gusto słyszałam różne opinie ale wiekszość była negatywna :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Moja jest pozytywna, szybko i bez problemu :) oczywiście myslę tu o Gusto.
Polecam firme Tomag! Szybko dokładnie z szacunkiem i za połowe mniejsze pieniązki niz w Gusto. W jeden dzień!!!! :)
A maja tam naramienniki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ups :)
Ja nie polecam absolutnie firmy tomag - kompletny brak szacunku do klienta, czas oczekiwania na mundur wyniósł... uwaga: TRZY MIESIĄCE. Do tego obsługa i pan właściciel cały czas zbywa telefony - "proszę zadzwonić później". Do tego najlepsze - mundur potrzebny na sobotę rano, w piątek nadal go nie ma, pan oferuje dowóz do domu wieczorem, po czym po południu dzwoni, czy jednak może go dostarczyć rano w sobotę? Porażka.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również NIE polecam firmy Tomag z Gdyni, w ogóle nie zasługuje na szacunek, mam tu na myśli przede wszystkim tego właściciela, który jest wielkim ściemniaczem... Zamówiłem u niego sweter mundurowy i koszule. Umówiłem się z nim dzień później na odbiór osobisty i wszystko miało być gotowe do odbioru. Kiedy dzwoniłem do niego z rana, aby umówić się na konkretną godzinę (też kilka razy słyszałem, że nie może rozmawiać, a było to prawdziwe lekceważenie, bo jak tłumaczył się prowadził auto. Każdy właściciel firmy, który dużo jeździ i rozmawia przez tel. ma bluetootha... Tylko nie ten...) to powiedział mi, że po 12 mogę przyjechać do firmy, a jeszcze pytał się rozmiar koszul i mówił, że je ma.... Jestem o czasie i dziewczyny w biurze mi mówią, że go nie ma, a jak z nim rozmawiałem przez telefon, to powiedział, że jutro przywiezie mi je do domu.... Oczywiście nie zaufałem temu oszustowi, bo bym poleciał na statek bez wymaganego ubioru... Oczywiście dzień później też do mnie dzwoniła Pani z biura i mówiła, że dzisiaj jednak mi ich nie przywiezie, ale może mi je podrzucić następnego dnia, co w mojej ocenie kolejny raz było oszustwem. Tutaj te Panie dzwoniły tylko w imieniu tego mało wiarygodnego właściciela firmy Tomag.... i reprezentowały czarną owcę...

Prawdą jest fakt, że ceny mają niższe niż konkurencja, ale pytanie czy warto się szarpać z taką firmą? W mojej ocenie to NIE, tym bardziej, że gościu w prost Ci cały czas ściemnia....

Szanujmy się nawzajem...!!!

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

do góry