Widok

MY JUŻ PO!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
w sobotę był NASZ dzień - było cudownie!

Tak jak tu już pisano, nie ma sensu się tak bardzo denerwować - a juz najlepiej zrobić sesję zdjeciową w plenerze przed ceremonią.

U nas wyglądało to tak: o 15 mieliśmy sesję - pojechaliśmy nad morze, potem wrócilismy do domu i za chwilę do koscioła.

Tak naprawdę to najpiękniejsza była ceremonia. i dla nas najważniejsza.

Potem było wesele, gdzie wszyscy się super bawili poza nami - my chcielismy jechać do domu i odpocząć. No, ale trzeba było się bawić.
Rodzina i goście byli zachwyceni zarówno miejscem, w którym odbyło sie wesele - Hotel Lival (POLECAMY!!!), jedzeniem, obsługą, jak i muzyką.
Ostatni goście wyszli o 4 nad ranem, a my wreszcie mogliśmy udać się na apertamenty;-)

Dziękujemy wszystkim forumowiczom, którzy tak wiele przydatnych informacji nam podali. Postaramy się przekazać wszystkie cenne uwagi dalej!

I nie strsujcie się za bardzo przed Waszym wielkim dniem - nie warto, bo potem ciężko jest się bawić.

Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja nie dostałam zdjęć :( buuu
Anez- podaj maila, to wyślę Ci fotki. innym dziewczynom wysłałam, a do Ciebie nie mam namiarów:-(
ciesze sie ze wszystko poszlo tak jak sobie wymarzylas !!!! :)
faktycznie nie warto tak sie stresowac przed, chociaz kazda z nas wie to dopiero juz po :)
gdybym wiedziala o tym miesiac temu...... ale z drugiej strony moze wszystko jest super ponieważ poswiecamy az tyle czasu i nerwow na przygotowania do slubu i wesela - raczej trudno isc w tak waznym dniu "na żywioł" - no chyba ze juz w trakcie zabawy weselnej:)
jeszcze raz najlepsze zyczanie dla Ciebie i Twojej "Drugiej Połówki"
pozdrawiam izab
ps. a dla tych, którzy wahają sie nad zdjeciami plenerowymi - to są moje najpiękniejsze zdjęcia!!!! o wiele ładniejsze od tych, które robiłam u "Pana Fotografa" i za które słono zapłaciłam (one też są super, ale moim faworytem jest zdecydowanie plener)
wszystkiego najlepszego Cytrusowa :)
wszystkim dziewczynom tak ładnie nam życzącym wszystkiego naj, naj, naj obiecuję, że prześlę fotki. jak tylko będą!
Cytrusowa ja równiez gratuluje !!!! i prosze o maila z fotkami:-))
GRATULACJE!!!Czekam z niecierpliwością na zdjątka z tego wspaniałego i jedynego dnia w waszym życiu!!!!
Pozdrawiam :-)
No to gratuluję Cytrusowa :)))))Poproszę o maila z fotkami :)

No to Sto Lat Mlodej Parze .i pozdrawiamy - my w ta sobote. slubujemy
My zrezygnowaliśmy z sesji foto w plenerze. Fotograf będzie na ślubie i całe wesele zrobimy też kilka fotek w studiu. Mam nadzieję że będzie ok.
jeszcze raz wszystkiego najlepszego na nowej drodze :-)
Ja też uważam że sesja zdjęciowa przez uroczystością odstresowuje. Pozdrawiam
do góry