Widok

Macie pomysl jak otworzyc pralke?!?!?!?!?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
cholera... cos mi sie spierdzielilo pranie sie skonczylo a ja za cholere nie moge tej durnej pralki otworzyc;/ otwierana jest od przodu
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moze sprobuj zredukowac program tzn wcisnij na kilka sekund ten przycisk ktorym uruchamiasz pralke, u nas to dziala.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak nie zadziała, to trzeba wyłączyć pralkę z sieci i odczekać 2-3minuty, powinna się wtedy otworzyć. U mnie się tak blokuje, jak włożę za dużo prania.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba odczekać 3 minuty i dopiero pociągnąć za drzwiczki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale wirnikowej się nie otwiera ;-))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może woda stoi w filtrze. Ja tak miałam, że filtr się zatkał i po zakończonym praniu przez drzwiczki widziałam wodę, więc otwieranie nie działało. Pralka nie chciała wypompowywać wody przy nastawionym wirowaniu lub samym odpompowaniu. Trzeba było zdjąć plastikowy panel na dole pralki i odkręcić śrubę: UWAGA bo zaczyna lecieć woda i śmieci, przygotuj jakiś pojemnik. Po spuszczeniu całej wody nastawiłam wirowanie, pralka normalnie ruszyła i już dobrze pracuje.
image
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrobiłem tak jak pisałes i masz racje zapchana była pompa przez skarpetke
trzeba było przechylic pralkę do tyłu i od dołu poluzowac opaske z drutu na grubej rurze gumowej zdjąć rure i usunąć skarpetke i złozyc.Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Juz wiadomo gdzie skarpetki znikaja
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jak otworzyć.
Wypopowac wide i wtedy pusci zamek

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Okulary dla dziecka w kolejnych krokach - prośba o instruktaż. (8 odpowiedzi)

Moje dziecko przeszło dwa kolejne badania wzroku i teraz mam jakąś receptę okulary (czy jak to...

Naprawa zabawek (13 odpowiedzi)

Czy może któraś z mam wie czy jest gdzieś zakład naprawiający zabawki na baterie? Z góry dziękuję...

krzywe ząbki (26 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

do góry