Widok

Macie pomysl jak otworzyc pralke?!?!?!?!?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
cholera... cos mi sie spierdzielilo pranie sie skonczylo a ja za cholere nie moge tej durnej pralki otworzyc;/ otwierana jest od przodu
image
Czy za karę, że nie wierzę w duszę, nie mam duszy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moze sprobuj zredukowac program tzn wcisnij na kilka sekund ten przycisk ktorym uruchamiasz pralke, u nas to dziala.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jak nie zadziała, to trzeba wyłączyć pralkę z sieci i odczekać 2-3minuty, powinna się wtedy otworzyć. U mnie się tak blokuje, jak włożę za dużo prania.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
trzeba odczekać 3 minuty i dopiero pociągnąć za drzwiczki
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
ale wirnikowej się nie otwiera ;-))))
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Może woda stoi w filtrze. Ja tak miałam, że filtr się zatkał i po zakończonym praniu przez drzwiczki widziałam wodę, więc otwieranie nie działało. Pralka nie chciała wypompowywać wody przy nastawionym wirowaniu lub samym odpompowaniu. Trzeba było zdjąć plastikowy panel na dole pralki i odkręcić śrubę: UWAGA bo zaczyna lecieć woda i śmieci, przygotuj jakiś pojemnik. Po spuszczeniu całej wody nastawiłam wirowanie, pralka normalnie ruszyła i już dobrze pracuje.
image
image
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zrobiłem tak jak pisałes i masz racje zapchana była pompa przez skarpetke
trzeba było przechylic pralkę do tyłu i od dołu poluzowac opaske z drutu na grubej rurze gumowej zdjąć rure i usunąć skarpetke i złozyc.Powodzenia.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak otworzyć.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypopowac wide i wtedy pusci zamek
Juz wiadomo gdzie skarpetki znikaja

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Maciej Stukan (11 odpowiedzi)

dziewczyny znacie tego lekarza może??on przyjmuje chyba na ujeścisku na jeleniogórskiej

jakie perfumy polecacie? (78 odpowiedzi)

Chcialabym sprobowac czegos nowego, bardzo lubie zapachy cytrusowe, swieze, ale i konwalie....

Drewniany plac zabaw dla dzieci? (45 odpowiedzi)

Dziewczyny chciałabym zrobić Nikosiowi plac zabaw w ogrodzie.Drewniany,wiadomo jakis domek ze...

do góry