Widok
Cześć emkaka
Dzięki, na pewno dam znać bo wiem jakie to wazne zebrac opinie przed własnym weselem sama staram sie zebrac jak najwięcej info ale to nie takie proste duzo dziewczyn przed weselem napisze ze wklei fotki i napisze recenzje ale na tym sie kończy po weselu ani jedne małej wiadomosci
Pozdrawiam
Dzięki, na pewno dam znać bo wiem jakie to wazne zebrac opinie przed własnym weselem sama staram sie zebrac jak najwięcej info ale to nie takie proste duzo dziewczyn przed weselem napisze ze wklei fotki i napisze recenzje ale na tym sie kończy po weselu ani jedne małej wiadomosci
Pozdrawiam
było super byłam troszke przerarzona panem Krystianem ale naprawde starał się jak mogł zeby wszystko wyszło super jedzenia było dużo ważna jest tez oczywiscie orkiestra. ja miałam 110 os i na weselu i na poprawinach i powiem szczerze że nie było super dużo miejsca (zwłaszcza jak wszyscy goście się bawili na parkiecie) ale nie było tak zle jakoś sie pomiesciliśmy. jedzenie było pyszne a na poprawiny oprucz barszu niczego nie zabrakło. Ponad to jak przychodzicie na ostateczne ustalenia do pana Krystiana to on stara się zasugierować ilości wódki, napojów, wody itp. ogólnie naprawde jest super i polecam z całego serca to miejsce było pięknie!!!
no nie stety jak my oglądaliśmy półtora roku wcześniej sale to na większości salach pytali się nas czy chodzi nam o sierpień 2010 bo o terminie 2009 nie było już mowy na szczęście była maciejka do której trafiliśmy przez zupełny przypadek a Maciejka to poprostu pękne miejsce..... było cudnie i na dodatek dopisała nam pogoda chociażsie nie zapowiadało z rana ze bedzie ładnie...;) Powodzenia Dziewczyny!!!
2007-07-31 22:36:50
Czesc,zastanawiamy sie nad zrobieniem wesela w Maciejce w Koleczkowie.Chcielibysmy poznac opinie kogos kto mial tam wesele lub cos slyszal.Bardzo bysmy prosili o odpowiedz :] Dzieki