Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Polecam jak najbardziej!!!! wątek zamknięty Mój synek chodził rok do tego przedszkola, był baaardzo zadowolony. Wiele...
~Mama Tymka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 sierpnia 2015

Rodzice Mądrego Misia wątek zamknięty Nasz synek chodzi do przedszkola od ponad roku. Fajne nowoczesne miejsce na...
~Rodzic
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2015

Cudownie wątek zamknięty Mój Synek uczęszcza od pół roku do tego przedszkola. Wcześniej byliśmy w...
~Gaagaaj
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 16 marca 2015

Mama Uszatka - opinia wątek zamknięty Bardzo fajne przedszkole! Moja Córeczka bardzo lubi tam chodzić. Świetne...
~Mama Uszatka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 marca 2015

Rodzice przedszkolaka wątek zamknięty Nasza córka chodzi do Mądrego Misia od wiosny. Było trochę zmian ale oceniamy...
~Zadowoleni rodzice
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 23 sierpnia 2014

Mądre misie wątek zamknięty Do napisania opinii skłoniły mnie przede wszystkim te negatywne,z których...
~Mama
-

dodano: 29 lipca 2014

Polecam szczerze to przedszkole wątek zamknięty Obiekt jest nowy, czysty i spełniający wszystkie standardy aby móc prowadzić...
~Ela
-

dodano: 29 lipca 2014

Z punktu widzenia taty :) wątek zamknięty Zawsze pytam mojego malucha, jak minął dzień w przedszkolu. Opowiada z...
~Dumny tata
-

dodano: 28 lipca 2014

Wszystko Super ;) wątek zamknięty Zapisaliśmy tam naszego 3 letniego syna od września. Kacper był już dwa razy...
~Zuzka
-

dodano: 28 lipca 2014

Zadowolony rodzic wątek zamknięty Nasz młodszy syn chodzi do Mądrego Misia od zimy. Zdecydowaliśmy się na nie...
~Piotr
-

dodano: 27 lipca 2014

Uśmiechnięty przedszkolak i jego rodzice wątek zamknięty Przedszkole to ważny czas dla dziecka i cieszymy się, że dla naszej Córki...
~Rodzice Amelki
-

dodano: 24 lipca 2014

rodzice Tymka - opinia wątek zamknięty Nasz synek od razu polubił mądrego misia. Edukację w przedszkolu rozpoczął...
~rodzice Tymka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 7 marca 2014

"Mądry Miś" Przedszkole na 6 :) wątek zamknięty Pasja,mądrość,profesjonalizm,radość,wysokie...
~Rodzice Michalinki
-

dodano: 20 grudnia 2013

godne polecenia wątek zamknięty Przedszkole jak najbardziej odpowiada moim wymaganiom oraz spełnia...
~Klaudia K
-

dodano: 9 grudnia 2013

Przedszkole Mądry Miś wątek zamknięty Moje dziecko uczęszcza do tego przedszkola od samego początku. Jestem...
~Agnieszka K.
-

dodano: 9 grudnia 2013

zadowolona mama i szczęśliwe dziecko wątek zamknięty Przedszkole jest naprawdę godne polecenia.wykwalifikowana kadra,która zawsze...
~Marta B.
2

dodano: 1 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry