Widok

Magdalena Wróblewska - onkolog Gdynia, proszę o opinie

Może któraś z Was coś słyszała (lub leczyła się) o tej lekarce?
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jest taktownym fachowcem. Podobnie jak w tym samym miejscu dr Danielewicz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
dr Wroblewska byla moim lekarzem prowadzacym po zdiagnozowaniu raka piersi ,bardzo spokojna oraz taktowna ,nastawiona pozytywnie dopacjenta ,daje poczucie bezpieczenstwa ,bardzo fachowa na biezaco z najnowszymi metodami leczenia,szukajaca najskuteczniejszych terapii.Jak widac z dobrym skutkiem skoro pisze te slowa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja powiem krótko: jeśli po przybyciu trafi się na tą doktor to dobrze Wam radzę, zmieńcie szpital lub prowadzącego. Empatia? W zakładzie pogrzebowym otrzymaliśmy więcej zrozumienia i współczucia niż od tej kobiety. Więcej wniosków wysnujcie sobie sami...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Niestety potwierdzam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Myślę, że minęła się z powołaniem albo już za jej czasów uczyła się on-line. Bardzo szybko położyła krzyżyk na pacjencie, a dalsze jej "leczenie" spowodowało, że krzyżyk zamienił się w drewniany na cmentarzu. Brak jakiejkolwiek empatii, a odwlekanie wszystkiego w czasie to był standard. Urlop każdemu się należy, ale przed można jeszcze zadziałać, a nie myślami się pakować się...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niestety potwierdzam, u nas tak samo się skończyło, uciekać od tej lekarki jak najdalej. Zero zaangażowania, pacjent onkologiczny po przebytej operacji usunięcia guza zgłasza stany podgorączkowe a ona odsyła do rodzinnej. Oczywiście była wznowa, którą sami wykryliśmy wykonując prywatne badania. Historia niestety bez happy end'u.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Zdrowie

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

Przedwczesny wytrysk (3 odpowiedzi)

Często mam tak, że jak poznam jakąś fajną laskę, dochodzi do czegoś więcej to mam duży problem z...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

do góry