Widok

Magdzińska - ocena

Z ogromną przyjemnością polecam biuro nieruchomości Tyszkiewicz(oddz. Gdańsk). Dzięki nim zakup mieszkania,który sam w sobie jest dużym i stresującym wydarzeniem, przebiegł spokojnie, sprawnie i z poczuciem, że naprawdę jestem zaopiekowana.
Szczególne podziękowania kieruję do Pani Julity, która prowadziła mnie przez cały proces. Była zawsze pod telefonem, cierpliwie odpowiadała na pytania, pilnowała terminów i formalności, a przy tym dawała poczucie bezpieczeństwa na każdym etapie. Pomogła w organizacji spotkań u notariusza i była obecna podczas podpisywania aktów notarialnych, a po zakupie zadbała nawet o przygotowanie dokumentów potrzebnych do przepisania umów za gaz, energię i inne media ze starych właścicieli na mnie.
Bardzo doceniam też to, że Pani Julita poleciła mi Panią Olę (z tego samego biura), która zajęła się sprawą kredytu. Jej pomoc była niezwykle konkretna, kompetentna i sprawna - dzięki temu kredyt na brakującą część kwoty zakupu mieszkania udało się uzyskać w ciągu zaledwie 2 tygodni.
Dziękuję za profesjonalizm, zaangażowanie, życzliwość i ludzkie podejście. Przy tak ważnej decyzji, jak zakup mieszkania, takie wsparcie jest naprawdę bezcenne. Z całego serca polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Ogromnie cieszy nas fakt, że - dzięki wsparciu naszej Agentki oraz Ekspertki Finansowej - czuła się Pani pewnie i bezpiecznie podczas całego procesu zakupu nieruchomości. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry