Widok

Majówki 2006

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
No, drogie Majówki, proszę się ujawnić..:)
Jak tam szykowanie się do ślubu i wesela?? Jak daleko jesteście z przygotowaniami?:)
U mnie:
-30 podpisujemy umowę z Dworkiem w Bychowie,
-na dniach chciałabym podpisać umowę z zespołem - na razie jestem na etapie negocjacji:P,
- w sobotę grzecznie do kościółka negocjowac z Księdzem heh..:)

A później jeszcze by się przydało zaklepać fotografa i kamerzystę i do końca roku luz.. Chyba już zaczynam być troszke zmęczona tym ciągłym szukaniem..
No i najwazniejsze...
Oby nam pogoda dopisała..:)Szkoda, że nigdzie nie mogę sprawdzić prognozy pogody na przyszły rok heh..:)
Pozdrawiam Was mocno..
Majala z 13:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
majówka z 13 ujawnia się, my mamy już salę, kamerzyste, orkiestrę i fotografa, chcemy teraz załatwić kościół i również czekamy pozdrowionka
No, my już załatwiliśmy Kościół (ufffff..), mamy namiary na super kamerzyste ( trzeba tylko zadzwonić, a jakoś kurczę trudno z realizacją zamierzeń), no i nadal szukamy zespołu..;/
Czyli sala, kościół na 100%:)
Oby do przodu:)
A gdzie urządzacie weselicho?:)

Ps. Cieszę sie, że nie jestem jedyną szaloną biorącą ślub w miesiącu bez "R" i do tego 13-stego;)

Tym bardziej pozdrawiam;)
My też chcemy 13-go, na razie robimy przymiarki, kamerzysta i ksiądz w rodzinie, sale już tez mamy na oku, jeszcze szukamy zespołu, myślę że niedługo wszystkie wstępne rezerwacje załatwimy. Pozdrówka dla wszystkich a w szczególności dla majówek.
Witam wszystkich i odmeldowuje się na hasło! Ja ślubuję 30 kwietnia w niedzielę!!! i z przyszłym małżonkiem zamierzamy się bawić aż do 4 maja!!!!

m@gda78
weselicho w Chwaszczynie, orkiestra, kamerzysta i fotograf załatione tylko rodzina zaczyna szwankować ale cóż ich strana
Majala a gdzie wy bedziecie się bawic
Dworek w Bychowie..:)
No i jak Dziewczyny z Maja? Jakie postepy? Kiedy na nauki? :)
Juz blisko, coraz blizej..;)
ciesze się ze nie będziemuy jedyną parą która bierze ślub 13-go Erika gdzie robicie wesele i w jakim kościele bierzecie ślub
pozdrawiam wszystkie majowe dziewczyny
do góry