Widok

Makijaż ślubny w Douglasie? - proszę o opinie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś korzystał i jak tak to jakie opinie ? Pozdrawiam :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Też się nad tym zastanawiam, gdyż mają bardzo duży wybór kosmetyki selektywnej, której wizażystki mogą użyć, poza tym cenowo dość przystępnie lub w zamian za makijaż można kupić sobie w cenie kosmetyki, więc przy makijażu: Panna Młoda, świadkowa i mama, za tą kwotę już można coś fajnego wybrać:) Z doświadczenia wiem, że trzeba zaznaczyć, że chcemy, aby malowała nas wizażystka z Douglasa, bo to ślub i chcemy profesjonalny makijaż. Mnie chyba przekonuje, już byłam wstępnie się umawiać :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
nie polecam moj zupelnie nie utrzymal sie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem dyplomowaną kosmetyczką i certyfikowaną wizażystką,ceny mam bardzo" przyjazne", zapraszam na moją stronę
http://www.rozany-ogrod.pl/.Moje makijaże są bardzo trwałe i gdyby wszystkie panie wpisywały swoje opinie na ich temat miałabym mnóstwo pozytywnych ocen.
pozdrawiam
nudne i zachowawcze te makijaże
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
strona nie działa...
Może teraz zadziała, jeśli nie to można skopiować adres i wklepać na pasek wyszukiwarki.
http://www.rozany-ogrod.pl/
Sephory też nie polecam!
Cześć ! Ja byłam na makijażu w Douglasie. Nie polecam. Mimo że powiedziałam, że nie przepadam za niebieskim i jeśli ma być to niewielka ilość tego koloru to miałam niebieski makijaż. Sugestie,że najlepiej mi w brązach i beżach pofrunęły do nieba... Czułam się przebrana w tym makijażu, jak nie ja. Do tego makijaż był robiony około 1 godziny, ciągle nakładana warstwa po warstwie. Aż dziw m, że od tych wszystkich warstw byłam w stanie podnieść głowę:)
Mój mąż jak mnie zobaczył to poprosił żebym zmyła to co mama na twarzy.. To był mój pierwszy i ostatni raz jak się tam malowałam

Jeśli poszukujecie osoby, która Was umaluje to polecam Ulę Lipińską. Malowała mnie do ślubu, przyjechała do mnie do domu na próbny i przed ślubem. Makijaż piękny ( nie mogę napatrzeć się na zdjęcia) , Ula słucha sugestii, no i nie ma co się oszukiwać- cena za usługę naprawdę przystępna. Jeśli ktoś chce to prześle numer , podaję mój mail aha56@wp.pl albo znajdzie Jej profil na facebooku, tam chyba jest Jej nr. Naprawdę warto!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Zle podałam swój mail powinno być aha756@wp.pl
Nie polecam w tak ważnym dniu lepiej umówić się indywidualnie, zamiast korzystać z sieciówki.....pracowałam w Dużej perfumerii i wiem jak to wygląda.........z wizażem ślubnym jest to dla pracowników problem...makijaże oklepane, bez polotu...jak wizażystka wie że zarobi 200 zł to się stara i przykłada, a wcenie utrwaalacze, bazy i wiedza....
Jestem wizażystką i zapraszam na makijaż ślubny + próbny do Galerii https://www.facebook.com/makeupmebyMagdalena
A ja polecam jak najbardziej.Byłam malowana w rumi oczywiście na próbny poszłam również. Malowała mnie Pani Kinga i było pięknie.Powiedziałam czego oczekuję i to miałam na twarzy. Dodatkowo zamiast płacić kupowałam po prostu produkt. Miałam 2 fotografów i oboje byli pod wielkim wrażeniem wykonania ponieważ był idealny zarówno na żywo jak i do zdjęć.
Z mojej strony na wielki plus!

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

do góry