Widok
Makijaż u Wizy!!!!
Witam!
Zauwazyłam, że wszyscy na forum zachwalaja Wize.
Jezeli macie fotki z makijazu robionego przez Wize to błagam przesyłajcie na maila lub wklejajcie na forum ;) To dość pilne wiec licze na szybkie odpowiedzi i duże zainteresowanie!
pozdro Monisia
Ps. A to mój mail; moniczka117@op.pl
Zauwazyłam, że wszyscy na forum zachwalaja Wize.
Jezeli macie fotki z makijazu robionego przez Wize to błagam przesyłajcie na maila lub wklejajcie na forum ;) To dość pilne wiec licze na szybkie odpowiedzi i duże zainteresowanie!
pozdro Monisia
Ps. A to mój mail; moniczka117@op.pl
Witam serdecznie,
W zwiazku z licznym zainteresowaniem moja osoba (co mnie oczywiscie bardzo cieszy) chcialabym napisac do wszystkich Forumek: co do zdjec makijazy wykonanych przeze mnie to pojawia sie one na tym Forum jednak dopiero w drugiej polowie grudnia gdyz w tym tygodniu wyjezdzam za granice i nie zdaze tego zrobic. Bardzo prosze o cierpliwosc i wyrozumialosc poniewaz jest to jedyny okres w ciagu roku w ktorym moge wyjechac. Panny ktore wychodza za maz przed swietami (10, 17 grudnia) to prosilabym o kontakt w najblizszych dniach.
Goraco pozdrawiam,
Wiza.
W zwiazku z licznym zainteresowaniem moja osoba (co mnie oczywiscie bardzo cieszy) chcialabym napisac do wszystkich Forumek: co do zdjec makijazy wykonanych przeze mnie to pojawia sie one na tym Forum jednak dopiero w drugiej polowie grudnia gdyz w tym tygodniu wyjezdzam za granice i nie zdaze tego zrobic. Bardzo prosze o cierpliwosc i wyrozumialosc poniewaz jest to jedyny okres w ciagu roku w ktorym moge wyjechac. Panny ktore wychodza za maz przed swietami (10, 17 grudnia) to prosilabym o kontakt w najblizszych dniach.
Goraco pozdrawiam,
Wiza.
Pozdrawiam
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Elena 'wiza'
Studio wizerunku 'Elena'
www: www.elena-wizaz.pl
e-mail: elena.wizaz@gmail.com
www.maxmodels.pl/elena.html
tel. kom. 0 510 082 655
Proponuję wachlarz.
Albo woalkę.
Albo kwef-czarczaf.
Albo maskę do nurkowania, ale z osłona na nos (okulary pływackie wykluczone).
Albo niech Ci facet wytłumaczy, że mu się podobasz - i nie przesadzaj, co?
Pozdrówka!
Mulder.
PS - Any resemblance to any living characters, objects or events is purely coincidental and not intended.
Albo woalkę.
Albo kwef-czarczaf.
Albo maskę do nurkowania, ale z osłona na nos (okulary pływackie wykluczone).
Albo niech Ci facet wytłumaczy, że mu się podobasz - i nie przesadzaj, co?
Pozdrówka!
Mulder.
PS - Any resemblance to any living characters, objects or events is purely coincidental and not intended.
To tak jak w Monty Pythonie ("We want to buy a dog kennell... A mattress")
I w tym skeczu trzeba było wchodzić do drewniannej skrzynki po herbacie i śpiewać psalmy, żeby sobie Graham Chapman zdjął PAPIEROWĄ TORBE Z GŁOWY. Te psalmy w kościele to spoko, tylko nie wolno powiedzieć "mattress"!!!
A co powiesz na gustowne nakrycie głowy z Ku-Klux-Klanu? I białe jakoby welon i praktyczne - i nawet wycięcie na oczy i komunię (?) ma! A jaki seksowny szpic u góry, jejku-jej!
M.
I w tym skeczu trzeba było wchodzić do drewniannej skrzynki po herbacie i śpiewać psalmy, żeby sobie Graham Chapman zdjął PAPIEROWĄ TORBE Z GŁOWY. Te psalmy w kościele to spoko, tylko nie wolno powiedzieć "mattress"!!!
A co powiesz na gustowne nakrycie głowy z Ku-Klux-Klanu? I białe jakoby welon i praktyczne - i nawet wycięcie na oczy i komunię (?) ma! A jaki seksowny szpic u góry, jejku-jej!
M.
Ja chyba wolę "Ministry od Silly Walks" a zwłaszcza "Semaphore Version of Wuthering Heights". I "Killer Joke", który powala mnie regularnie No i nieśmiertelny skecz z papugę ("this is an ex-parrot!").
Zresztą, ma wszystkich 41 (?) odcinków. Pewnie chiałabyś, co? ;)
And now something completely different.
It's...
... Mulder.
Zresztą, ma wszystkich 41 (?) odcinków. Pewnie chiałabyś, co? ;)
And now something completely different.
It's...
... Mulder.