Widok

Makro- czy opłaca się kupować pieluchy, słoiczki i inne?

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Forumki może któraś oridentuje się jak cenowo wygląda zakup w Makro pieluch i słoiczków dla maluchów- wyjeżdzamy na urlop i chcę zrobić zapasy na 2 tygodnie i nie wiem czy warto jechać do makro czy kupić stacjonarcie typu tesco/biedronka/rossmann...
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hej, najdroższe jest tesco - odradzam zwłaszcza drogie są mleczka, kaszki. Ja zawsze zaopatruję się w Auchan
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w marko ceny są ok.jedynie mleko kupuję w Rossmannie lub na Allegro - bebilon
ostatnio jak byliśmy w Makro specjalnie spojrzałam na ceny pieluch :P (przygotowuję się mentalnie do zakupu) ;P

w Makro są droższe lub w tej samej cenie :P chyba, że trafisz na jakąś promocję ;)
iza a po ile jest bebilon w rossmanie?
Bebilon w Rossmanie jest po niecałe 35 zł, przynajmniej 1 ;)
Potwierdzam. Jak nie ma promocji, to w Makro ceny są takie same jak w innych sklepach, a czasem i droższe.
w Makro jest drozej no chyba ze jakas promocja, ja kupuje w Biedronce i Realu ( w realu sa czesto promocje Pampersów duza paka za 43 zł) Ostatnio pojechalismy do Makro i wyszlismy z pustyk koszykiem z produktów dla Dzieci nic sie nie opłacało. BYła niby promocha kaszek ale wychodziły o 20 gr taniej niz w BIedronce ale przy zakupe 3 tego samego smaku. To ja juz wole dac te 20 groszy wiecej i miec urozmaicenie
image

image

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

otylosc (30 odpowiedzi)

Dziewczyny pomozcie.... juz nie mam sily na siebie patrzec.moje bmi jest na poziomie 45,2 i zadne...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Wybór auta :) (84 odpowiedzi)

Jeśli macie któreś z niżej wymienionych aut - proszę o opinię :) wszystkie auta diesel,...

do góry