Widok

Malaga Malbork proszę o opinie!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam.
Planuje wesele w sali bankietowej Malaga w Malborku w sierpniu 2010 i potrzepuje wiarygodnych opinii na temat tej sali ,obsługi itp.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
bylam tam nie na weselu ale zdanie mam srednie....za to o Staropolskiej moge powiedziec same dobre rzeczy,slyszalam tez dobre opinie o restauracji (hotel) obok rafinerii
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W zeszłym roku byłam na weselu organizowanym w Maladze. Szczerze polecam, nie mam żadnych zastrzeżeń :)
polecam staropolską (w jedzeniu nikt ich nie przebije), za to jesli chodzi o salę to ten budynek przy rafinerii-droga wyjazdowa na elbląg
bylam kiedys w maladze na obiedzie... szczerze - nie polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
polecam. sala super,obsługa profeska,menu super. szczerze polecam. byłam tam na sylwestra rok temu. poprostu cudownie!!!!
Graliśmy w tym lokalu w czerwcu tego roku. Duża przestronna sala, kelnerzy przebrani w hiszpańskie stroje, ładnie udekorowane stoły i bardzo miła szefowa. Myślę, że dla przyszłych nowożeńców bardzo trafny wybór. Serdecznie polecamy: zespół Abrakadabra.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
w Maladze byłam jedynie na komunii i stypie więc jeśli chodzi o wesele nie pomogę . Za to bardzo miło wspominam Staropolską . Przestronna sala , dużo miejsca do tańczenia , a do tego mozliwość wyjścia na zewnątrz na dymka lub rodzinne rozmowy , spokój , zaś Malaga jest zaraz przy drodze
My byliśmy i było super. Ja tam do niczego nie mogła bym sie doczepić. Byliśmy w szoku ,ze jest tam tak ładnie.
Chyba w naszym Melbern:) nikt ich nie pobije. Wiem , że nie ma tam pokoi do wynajęcia i to jest minus. W naszej rodzince mieliśmy już tam 3 wesela. Wszystkie wspominam super. Na piaskach tez jest super sala , ale tam podobno trzeba kogoś do gotowania szukać.
Malaga to chyba narazie najlepszy lokal tutaj. Szkoda ,że nie mają jakiegoś ogródka. Za to jedzonko i obsługa pierwsza klasa. Bylismy na weselu koleżanki dwa m-ce temu. Widziałam ich zdjęcia na stronie internetowej wcześniej i na weselu było tak samo. Naprawdę polecam. Szkoda ,że my już po weselu :).......
do góry