Widok
Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ'
Opinie do imprezy: Malarstwo A.Sylwestrowicz pt. 'OŚ', 11 kwietnia 2008 - 12 maja 2008 godz. 19.00
Jak to jest malarstwo...
Jak to jest malarstwo, to ja tez moge zostac artsytka... pozal sie Boze, malarz zrobil sobie wystawe z kwadratow...
niestety wernisaż byl równie biedny jak i sztuka, organizatorzy rozlali między sobą butelkę wina, a reszta gości, którzy przyszli pogratulować z kwiatami musieli sie zadowolić pustymi kieliszkami przy dźwiękach psychodelicznej muzyki... ALE WYSTAWA JEST!!!
niestety wernisaż byl równie biedny jak i sztuka, organizatorzy rozlali między sobą butelkę wina, a reszta gości, którzy przyszli pogratulować z kwiatami musieli sie zadowolić pustymi kieliszkami przy dźwiękach psychodelicznej muzyki... ALE WYSTAWA JEST!!!
A mi Pan Sylwestrowicz zrobil korekte...
Chetnie poznalbym ta "przyszla artystke",ktora wpisala swoja opinie o wystawie ponizej.Pochodze z Opola i niestety nie bylo mnie na wernisazu.Mimo tego wlascicel galerii Pionowa przeslal mi na skrzynke e -mailowa fotki z wernisazu...Pan Arek doszedl juz malarsko tak daleko. to pisalem ja:przyszly historyk sztuki i malarz