Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
POLECAM wątek zamknięty Nie rozumiem skad tyle negatywnych opinii, niektórzy chyba za dużo naoglądali...
~Halina
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 marca 2015

Odradzam wątek zamknięty Jedzenie paskudnne, filet z kurczaka słony jak nie wiem co. Ryż twardy,...
~mactez
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 lutego 2015

Nie polecam wątek zamknięty Szkoda że nie sprawdziłem najpierw opinii zanim się tam zjawiłem. Podane...
~Jac
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 14 lutego 2015

koszmar na talerzu wątek zamknięty nalesnik staropolski-kurczak z curry(o ktorym nie wspomniano w menu ani w...
~Kinga
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 lutego 2015

Żenada!!! wątek zamknięty Poniżej krytyki, począwszy od wystroju na paskudnym jedzeniu kończąc, pojęcia...
~Przemek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 lutego 2015

Żałosne miejsce wątek zamknięty Zapłaciliśmy z narzeczonym około 45 zł za dwa rzekomo meksykańskie naleśniki...
~Zosia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 30 stycznia 2015

brak slow - poniżej DNA ! wątek zamknięty Wystroj - koszmar... na stole dywan z ikei. jedzenie okropne... zamówiłem...
~zszokowany klient
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 listopada 2014

obrzydliwe jedzenie!!!! wątek zamknięty sałatka nie zgodna z opisem brak polowy składników!!!!! pierogi jakaś...
~zniesmaczona
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 listopada 2013

Malinowy Chrusniak z burakiem i słomą w tle wątek zamknięty Pełne piętro ludzi - w lokalu dwie osoby, zamiast sprawdzić opinie,...
~Ja
-

dodano: 10 listopada 2014

przygoda życia wątek zamknięty Poszliśmy dziś po treningu z chłopakiem coś przekąsić. Trafiło o zgrozo na...
~kasia
-

dodano: 24 października 2014

!!! wątek zamknięty Wybraliśmy się dziś z narzeczonym na pizzę. Wybraliśmy Malinowy Chruśniak ze...
~Aneta
-

dodano: 29 sierpnia 2014

tragedia wątek zamknięty Jeżeli ktoś chce zjeść stuletnie mięso w grubym cieście który kuchaż nazywa...
~agnieszka
1

dodano: 24 lipca 2014

Tragedia. wątek zamknięty Pizza podana w głębokim talerzu, nie dało się jej wygodnie pokroić, cały...
~m
-

dodano: 28 czerwca 2014

Brak słów... wątek zamknięty Nigdy w życiu nie jadłam w żadnej knajpie czegoś tak okropnego. Wszystko za...
~len
-

dodano: 26 czerwca 2014

kolacja na16 osób wątek zamknięty W sobotę odbyła się impreza motoryzacyjna w Galerii Przymorze. Zamówiłam...
~Classic Moto Story
1

dodano: 2 kwietnia 2014

W domu lepiej gotuje wątek zamknięty Zazwyczaj do restauracji chozi się po to aby zjeść inaczej niż w domu. Co...
~klientka
-

dodano: 18 maja 2014

Jedna wielka porażka. wątek zamknięty Byłam dziś z chłopakiem w malinowym chruśniaku, oczywiście usiedliśmy...
~pieczarka
-

dodano: 15 maja 2014

Szkoda pieniędzy, czasu i zdrowia! ZAMKNĄĆ TEN LOKAL -DNO!!! wątek zamknięty Witam, dziś wraz z rodziną wybraliśmy się niestety do tego lokalu na obiad:/....
~Megi
-

dodano: 30 marca 2014

Byłam wczoraj na pizzy wątek zamknięty Zamówiłam z siostrą pizzę,która była polecana przez kelnerkę,która chodziła...
~goc
-

dodano: 22 marca 2014

Malinowa Tragedia wątek zamknięty Skusiło nas to że jeszcze nigdy tam nie jedliśmy i pan zachwalał że wszystkie...
~załamany
-

dodano: 27 lutego 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
166

127

wątków

do góry