Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mary - opinia wątek zamknięty Bardzo smaczne syte burgery, miła atmosfera i klimatyczne miejsce. Polecam
~Mary
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 29 września 2020

Mapła Bistro Mega Burgery!!! wątek zamknięty Najlepsze burgery w trójmieście!Można wybrać bułkę Z 3 mozliwych, oraz...
~Anita
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 22 marca 2019

Koszmar... wątek zamknięty Mega rozczarowanie, burgery okropne, frytki jeszcze gorsze. Sos średni, mięso...
~Iza
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 marca 2019

Małpa Bistro wątek zamknięty Małpa Bistro to suuper odkrycie a podobno są na rynku już parę lat, proponuję...
~Bart
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 23 listopada 2017

Najgorsze burgery, które w życiu jedliśmy! wątek zamknięty Za pierwszym razem pomyslałam sobie ok moze akurat mieli taki dzień, że...
~Kaeol
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 29 października 2017

Bardzo poprawnie wątek zamknięty Zjadłem wczoraj klasycznego burgera. Składniki ok, mięso well done jak...
~xXx
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2014

Najlepszy Burger w Trójmieście!!! wątek zamknięty Smakuje Burgery gdzie tylko można smakować.Taki tryb pracy.Jestem zaskoczony...
~Dawid
-

dodano: 16 lutego 2014

ciekawe miejsce - warto zajrzeć wątek zamknięty Bistro z dobrym pomysłem. kuchnia amerykańska, wbrew pozorom mało u nas...
~eva
-

dodano: 9 lutego 2014

Zagadka wątek zamknięty Byłem tam do tej pory raz - skuszony dobrymi opiniami. Mam parę plusów i parę...
~Gość
-

dodano: 18 listopada 2013

Polecam wątek zamknięty Burgery są naprawdę smaczne i można się najeść więc polecam na Gastro :) ....
~Ania
-

dodano: 29 października 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry