Widok

Maluszkowi i Żłobek Smoczek Rumia - proszę o opinie.

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witajcie! Potrzebuje Waszej opinii na temat Maluszkowa i Smoczka. Wiem, ze najlepiej przejść sie samemu i oczywiście zamierzam, ale moze cos opowiecie z wrażeń Waszych i pociech.
A moze jakiś jeszcze inny żłobek polecacie?

Byłam zainteresowana Puchatkowem ale wprowadzili zerówkę i od tego czasu przyjmują od 3 roku życia, a mój mały w grudniu kończy 2 lata.
Cos podpowiecie?

Pozdrawiam!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam :)
Witam

Mój maluch jest młodszy bo dopiero skończył rok ale przeglądałam te oferty żłobków bo sama jestem na etapie poszukiwań najlepszego miejsca dla malucha. w poniedziałek zamierzam pojeździć i popytać czy w ogóle są miejsca jak na razie posługiwałam sie netem i jeżeli chodzi o moje zdanie i Maluszkowo to interesują sie tym miejsce ale słabo wygląda to że kadra nie jest wykształcona pedagogicznie to mały minus .. ważny ale i nie bo jak będzie miejsce tylko tam to trudno sie mówi.. przeboleje ;) a Smoczek gdzieś wyczytałam że mają dzieci własny koszyk z zabawkami ciekawe jak upilnują roczniaka aby bawił sie tylko swoimi i raj reagują jeśli dziecko weźmie nie swoją zabawkę... ale również jest na mojej liście ZA .. :D
Moj synek jednak chodzi do Puchatka bo jest grupa dla dwulatków :)
powodzenie w poszukiwaniach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam serdecznie wszystkie mamy zainteresowane żłobkiem i wyjaśniam, iż w Maluszkowie nie są zatrudniane osoby bez kwalifikacji pedagogicznych, placówka jest wpisana do rejestru złobków i klubów dziecięcych prowadzonego przez Urzad Miasta Rumia i przez ten urząd kontrolowana dlatego nie ma możliwości aby w placówce pracowały inne osoby niż takie które posiadają ku temu odpowiednie kwalifikacje które reguluje tak zwana "ustawa żłobkowa". Pozdrawiam serdecznie Magdalena Wietek właściciel Maluszkowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rumia

Osiedle Archipelag (10 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...

Nowe Janowo (4 odpowiedzi)

W okolicy, gdzie powstało osiedle, dostępna jest pełna infrastruktura zapewniająca wygodne życie...

Formeli 17 (70 odpowiedzi)

Rumia jest integralną częścią małego Trójmiasta Kaszubskiego, od lat jednym z najważniejszych...

do góry