~%%%
89.74.158.*
(16 lat temu) 17 lutego 2010 o 00:10
Panie szanowny, 3 kropki '..." powyzej to tez ja i teraz drugi czy trzeci raz sie wypowiadam, tak więc jestes w bledzie myslac,ze sie pod kogos podszywam zmieniając loginy a z zespolem allabama nie mam nic wspolnego wiec znowu sie pomyliles. chciałam tylko dorzucic 3 grosze bo gadasz jak potłuczony ale szkoda prądu bo niektorzy sa niereformowalni.
i nie jestem zadnym kolesiem tylko kobietą i na pewno nie Ania Gogola... ;) dobre ( moze od razu napisze, czyt. miedzy wierszami, bo pewnie napiszesz ze mowiles ).
no i faktycznie tłumy ludzi stoja za panem i popierają, przepchac sie nei mozna
i jeszcze raz powtorze,ze nie patrzymy na to co jest z płyty a co na zywo(muzyka), bo liczy sie dobra zabawa i moim zdaniem to jest podstawa, a przypomnialo mi sie, ze pisales o centrum zespolow, otóż znajoma miala jakis zespol na weselu kilka lat temu i wlasnie oni ( chyba pan darek o ktorym mowisz jesli to zalozyciel) mieli juz do wyboru pare zespolow, wiec znowu jestes w bledzie ze to sie stalo po mam talent ;P swietne, ja tylko kojarze fakty a ty piszesz nieprawde i tak bardzo sie starasz zeby ci sie udalo a tu zonk :P niebywałe. serdecznosci :D
0
0