Widok

Mam Talent Anna Gogola :(

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś z was oglądał dzisiaj Mam Talent ? ja normalnie jestem w szoku występowała wokalistka zespołu Allabama (grali na moim weselu) dla mnie rewelacja i wielkie zaskoczenie, wiecie co nie mogę w to uwierzyć że nie dostała się do finału, w 100 % podpisuję się pod tym co powiedział Kuba Wojewódzki ! a na kogo wy stawialiście ???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Strasznie ta moja prawda przeszkadza. Inteligentni ludzie rozumieją o co chodzi i prędzej czy później ktoś pokusi się o to by sprawdzić jak jest faktycznie i wtedy będzie prawdziwy ZONK :)
Bo tak naprawdę wszystkie odpowiedzi potwierdzają moją wersję:
1.dwu - trzy osobowe zespoły grają z playbacku
2.czasy sie zmieniły i dzis inaczej to wygląda ( czyli dziś nie gra sie tylko udaje)
3.najważniejsze że ludzie się bawią
Te argumenty potwierdzają to co ja pisałem w tej sprawie, niestety, żadnych konkretnych argumentów by temu zaprzeczyć niestety nikt nie przedstawił.
Więc naprawdę wszyscy obrońcy Allabamy,centrum zespołów i Anny G. skończcie ośmieszać się :):)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 8
zobaczcie to... żenua... :(.. i ta piosenka startuje do Eurowizji... moim zdaniem nadaje się jedynie na wesele...

http://www.youtube.com/watch?v=PXpyiA0vt8I&feature=player_embedded
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3
No masakra!!!! uszy wiedna !!!! oby nie przeszla do Eurowizji..BO BEDZIE WSTYD NA MAXA!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry