Widok

Mam dłuższego

Proszę na wszelki wypadek czytać uważnie, żeby uniknąć samoośmieszenia się, jak to się stało w przypadku poprzedniego tekstu na ten sam temat.

Sprawiedliwości musi się stać zadość, więc teraz też będzie o penisie, tyle że na odwyrtkę.
Zazdrość o penisa nie dotyczy bowiem tylko pań, jak mogło się wydawać po poprzenim tekście poświęconym temu budzącemu pożądanie narządowi. Może w jeszcze większym stopniu niż pań, zazdrość dotyczy także panów.

U panów ten motyw także występuje, tylko inaczej się wyraża. Ma on swoje źródło w przystosowaniach ewolucyjnych i występuje także u zwierząt. Najdobitniej ten efekt demonstrują pawie ze swoim ogonem. U panów efekt ten wyraża się w formule, która przybiera formę werbalną w postaci:

"Mam dłuższego"

Ale występuje też w formie zastępczej, dowolnej. Najwyraźniej motyw ten na forum demonstruje co jakiś czas niezastąpiony Aradash.I tak stało się i tym razem Aradash wystąpił ostatnio z jednoznaczną deklaracją:

" Mam VOLVO coś tam, a ty?"

Ten facet jest jak żywcem wyjęty przypadek z podręcznika Geoffreya Millera, poświęconego właściwościom systemu konsumpcjonistycznego, zatytulowanego Teoria szpanu. Główną tezą ksiązki jest hipoteza ewolucyjna, wskazująca na mechanizm wabienia partnerów seksualnych sygnałami mającymi świadczyć o atrakcyjności nadającego je osobnika. W tym wypadku są to sygnały związane ze statusem społecznym. Taki sygnał sugeruje ewentualnym partnerkom, że jego nadawca dysponuje odpowiednimi zasobami, potwierdzającymi jego atrakcyjność seksualną.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
"wabienia partnerów seksualnych sygnałami mającymi świadczyć o atrakcyjności nadającego je osobnika"

To jest kolejna rzeczy, której nigdy nie doświadczysz w praktyce :D
I dobrze, bo ktoś taki nie powinien się rozmnażać :D

ps.
dzięki, wyręczasz mnie udowadniając wszystkim w piaskownicy - kolejny raz - jak bardzo tępy jesteś :D

pss.
a dla niezaznajomionych z tematem: click - jest krótko
jakiś cymbał napisał 'nie kupisz wymarzonego autka' więc go zgasiłem - proste
pewien jestem, że cymbał się nabrał
najlepszym przykładem na to jest fakt, że nabrał się twórca absurdów - cymbał naczelny ;D

opcje są dwie, trzeciej nie ma:
-albo się nabrał bo jest durny
-albo się nie nabrał i przekręca fakty i wprowadza - znów- ludzi w błąd

sami wybierzcie :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
@ Witaj Wielki Nabieraczu!!!
Nie ma większego od Ciebie!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Brawo Mikronezja :D

a na pizze to sobie trzeba zasłużyć :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mikro, ty mu nie mów, że jest sztywny bo z jego kompleksem członkowskim uzna to jeszcze za komplement ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
dasz wiarę, że czytałam to mając twój głos w głowie? :D
się stęskniłam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Hydepark

Klimatyzacja w biurze (67 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

Hotel w Raciborzu (6 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, zwracam się do Was z prośbą o pomoc i doświadczenia, bo planuję krótki wyjazd...

Punki z Zabianki (20 odpowiedzi)

Podobno w latach osiemdziesiątych na zabiance była jakaś punkowa ekipa czy ktoś wie coś na ten...

do góry