Widok

Mam dość !

Mam dość ! Mam dość bycia grubasem !
Nie mam z kim ćwiczyć, a jeszcze gorsze jest to, że choruję na depresję endogenną z zaburzeniami nerwicowymi o silnej somatyce i uporczywymi bólami psychogennymi, ale mam dość mojej nadwagi...
Mój mail : anmajmm@gmail.com

- Dla stałych bywalców tego forum i uszczypliwców - Leczenie już za mną i wszelkie terapie też ;) Na Srebrzysko nie wracam :)

Mam 28 lat i jestem kobietą - szukam koleżanki ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Brawo, kobieto!

Modyfikację ciała trza zacząć od góry ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Wczoraj i dziś byłam na siłowni.
Podpisałam umowę. Było mi wstyd, ale pomyślałam że dziś jest mi wstyd, ale za kilka lat to będzie wstyd innym :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Powiem coś, co może być dla Ciebie szokujące i całkowicie niewiarygodne, ale dla własnego psychicznego spokoju muszę to zrobić - ćwiczyć można samemu:)

I ćwiczenia podobno pomagają w zwalczaniu depresji.

Jeśli zaś chcesz schudnąć to musisz mniej jeść niż spalasz, a jednocześnie nie jeść zbyt mało, by nie zmniejszyć sobie podstawowej przemiany materii.
Jeśli, jak twierdzisz, jesteś grubasem, to lepiej postaw na cierpliwość i nie próbuj pozbyć się tłuszczu w krótkim czasie. To wprawdzie możliwe, ale raz, że kosztem zdrowia, dwa, że łatwo później odzyskać kilogramy z nawiązką, i trzy - co najważniejsze - po szybkim chudnięciu zostają fałdy skóry, z którymi bez skalpela nic się nie da zrobić.
Jeśli chcesz zrzucić kilkadziesiąt kilo to myśl o procesie 10-20 letnim niż 1-2 letnim.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestes z Gdańska?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Poznajmy się

Poznam geja (85 odpowiedzi)

Wiem, że to brzmi idiotycznie i schematycznie, ale trudno tak wyjaśnić w kilku słowach o co...

do góry