Widok

Mam już dość!!!!

Ale mam dzisiaj ciśnienie...i to na wszystkich i wszystko.Drażni,denerwuje i wkurza mnie wszystko co się w okół dziej i co sie mówi.A najgoresze w tym wszystkim jest to,że siedzę teraz w pracy do 20:00 i chyba się pochlastam.Tak dla sprostowania to okresu nie mam i nie zbliza mi się!!!
Nie wiem co mi jest?!!!Raptem włączyła mi się taka agrsja,że aż szok.Głowa mi peka od tego wszytkiego i muszę z siebie gdzieś to wyrzucić,więc wybrałam forum-sorrki :/
Jestem wściekła....ale chyba na mojego chłopaka.Nie powinnam właściwie,ale to we mnie siedzi.Nie chcę z nim na ten temat rozmiawiać,bo to właściwie moja wina że się na niego wkurzam.Ale to mnie przerasta i nie daje sobie rady.Uhhhhhhhhhhhh......jestem tak zła,że chyba eksploduję.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hmmm..............moze to taki dzien nerwowy bo ja sie wlasnie kloce z domownikami, a zaczelo sie od tego ze nie chcialem zjesc obiadu :P wiec przetrwaj dzisiaj, a jutro bedzie lepiej :D

.... Carpe Diem ....
idź do kibelka i pokrzycz sobie...........moze to pomoże:)
ja zazwyczaj jeszcze kopię w drzwi i demoluję co w ręce wpadnie:)))

ps. żartowałam:)
...and when the rain falls down, I'll be sunshine in your life...
Ona ma tak zawsze jak musi pracowac w sobote lub w niedziele.
Wiadomo,faraonowa.

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
Ale mi humor poprawiłeś :))))Piwerwszy mój uśmiech od kilku godzin :)Dzięki.A co do wcześniejszych wypowiedzi to juz wykrzyczałam się w toaleci,ale bez demolowania,jedynie kopanie w ściany.A tak w ogóle to minie,tylko nie wiem kiedy.Głowa mi od tego pęka!!!!Zobaczymy co bedzie jutro :))Wiem,ze mam wolne i nic poza tym.

Pozdrawiam :)))

Moje sa ladniejsze.
image

Powyzej to tylko moje zdanie.
Nie wszyscy musza sie z tym zgadzac.
pokombinuj co ci uspokaja i zrob to .tak aby inni natym nie cierpieli

------ jestem subiektywny ----------
Proponuję w takim celu szkolenie napadowe. Mialam takie dzisiaj, kurde tam to adrenalina podskakuje jak Ci lufe do głowy przystawiaja i przeklinaja cie. Polecam :)
chcesz nef to ci moge przystawic lufe do głowy...jesli to pomoże to moge nawet przystawic ci co innego do głowy...cos bardziej sexi ;)..

Chiev ale pojechałeś...
nef sie wcale nie obrazi a boję sie czy czasem nie zechce ;)...

hehe
gosh ! co za niemoralne propozycje ............ nono :P

.... Carpe Diem ....
a co? raz się żyje, no nie, Chiev???;)))
...and when the rain falls down, I'll be sunshine in your life...
Eve napisał(a):

> Chiev ale pojechałeś...

pomyslałem i w zasadzie to tobie eve tez moge przystawic lufe do głowy jak to ci sie tak podoba...nawet zabluznie..;) a co tam..;)

hehe Chiev zabawny jesteś naprawdę, roześmiałam się.... hehe ale raczej podziękuję za ofertę. Jak będziesz miał coś innego to daj znać hehe
"raczej podziekuje" czyli tak do końca nie jestes zdecydowana czy byś sie "raczej" nie zapisała na te grożbę z lufą ??? ';)

czy słowa :

" Eve napisał(a):

Jak będziesz miał coś innego
> to daj znać hehe

sugerują np. siekierę ? patyk ? nóż ? bo jak wiesz albo nie wiesz bo nie czytałaś postów duuuzo starszych noży ci u mnie dostatek (chive kershaw to też nóż;) )...

a moze chodzi o cos zupełnie innego niz przystawianie ???

Chciałbyś co...... ;)

OK Chiev,tym razem się nie obrażę ;) Aż tak mnie nie znosisz,że chesz mi lufę przystawiać do głowy ;)) ????
Co do tej drugiej propozycji to niestety,ale muszę Ci odmówić.W chwili obecnej mam mi kto przystawiać co innego do głowy.
A to czy chciałabym czy nie (co do Twojej propozycji) to sam się domyśl :)

Pozdrowionka

Już poczęści się wszystko wyjaśniło.Ale co do tej sprawy przez którą wpadłam w szał to właściwie tylko i wyłącznie moja wina.to ja nie potrafię sobie poradzić z pewną sytuacją w stosunku której powinnam się wykazać dorosłośćią.Ale nie potrafię i to mnie boli,a najgorsze że nie tylko ja prz tym cierpię.
Chyba muszę wybrać się do psychologa :/