Widok

Mam mdłości

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
stosuje antykoncepcje hormonalna ponad rok a od dwóch dni mam mdłosci na wieczór a pigułki biore jak zwykle bez opożnień czy to moze byc przemeczenie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
i jaki wynik?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Malutka22 jak jesteś taka ciekawa, to napisz do Pauliny na priva, bo znów te durne mamuśki naskoczą na biedną Paulinę jak jakieś stado rozbestwionych baranów, większość z nich tylko czeka i pastwi się nad tym, że u kogoś się średnio fajnie dzieje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no własnie bo jakoś ucichło ;)

I jak tam Paulina ?? coś już wiadomo ??
Ja proponuje wątek usunąć i dać Dziewczynie święty spokój

Paula trzymaj się
ale afera sie rozkreciła, w sumie Paulina wcale nie napisała bezposrednio ze jest w ciazy a pozytywne testy mimo braku ciazy tez sie zdazaja, ja tak mialam np,z tym ze kreska testowa byla mega bladziutka
Mama P nie wazne jak sie pisze wazne ze wiadomo o co chodzi :)
paulinie życze wszystkiego dobrego, to bardzo sympatyczna osoba :)

agnieszko2404 masz racje , co to k. m. kogo obchodzi kto z kim sypia, może wlasnych meżów pilnujcie a nie cudzych.

a czy paulina napisala gdzieś wprost ze jest w ciązy czy nie, bo jakoś tego znalezc nie moge.......
A wszystkim zawistnym i zarazem zakompleksionym forumkom radzę dać sobie na wstrzymanie. Dziewczyny odpuście, bo za krótkie jesteście. Pozdrawiam.
A Paulinie radzę na przyszłość nie poruszać trudnych kwestii na forum. Pamiętaj, że na prawdziwym zakręcie życiowym każdy zostaje tak naprawdę sam i jeśli umiesz liczyć, to licz na siebie. Ludzie są cholernie fałszywi i zazwyczaj niestety zawodzą właśnie wtedy, kiedy ich najbardziej potrzebujemy. "Life is brutal and full of zasadzkas i sometimes kopas w dupas...". Pozdrawiam Cię i życzę wszystkiego dobrego.
Agnieszko2404..."c***" się piszę przez "ch" ;)
A i miłego jeżdzenia po mnie teraz :)

Amen :)
czytam i nie wierze

dziewczyna napisala ze ma mdlosci i z tematu zaczelyscie wlazic z butami do jej łozka

co to do h**a was obchodzi z kim sypia??kuzwa nawet jak rozstala sie z mezem a z nim sypia to chyba jej sprawa -

Matko jacy mlodzi ludzie teraz sa strasznie zawistni i wpierdzielajacy sie w zycie innych.

Polowa tego forum to kuzwa miss detektywki ktore sledza ip , i szukaja afer

Amen
madziara84 nie bardzo rozumiem,ja uwazam sie za odpowiedzialna,nie planuje nastepnej ciazy i jak tylko połóg sie skonczyl zabezpieczylam sie w najbardziej dogodny dla mnie sposob,kiedys bralam tabletki i nawet przez mysl mi nie przeszlo kochac sie jeszcze w prezerwatywie :/
miłego wieczoru, Paulina 3mam kciuki zeby ulozylo sie po Twojej mysli,a tak w ogole oprocz tych mdlosci co Cie sklonilo do zrobienia tego testu, okres Ci sie spóznia? sorki za takie szczegółowe pytanie :P
Nie przejmuj sie niektorymi komentarzami. Jesli sie zabezpieczalas, a mimo to zaszlas, to juz nic wiecej nie moglas zrobic i tak sie po prostu stalo. Mnie wkurzaja ludzie, ktorym sie nie chce zabezpieczac, bo maja to w nosie, albo wola wydac te kilka zlotych na piwo. Albo malolaty, ktore nie maja z czego zyc wogole, albo siedza na garnuszklu u rodzicow, ale "sa gotowe na macierzynstwo" i specjalnie zachodza w ciaze.
Jesli sie zabezpieczalas, to nie masz sobie nic do zarzucenia!
Mi w Mopsie tłumaczyli, że nawet jak małżonek/partner miał dochód w zeszłym roku a w tym roku juz nie ma to oni tego nie liczą. Trzeba przedstawić dokumenty, ale zaznaczają że to jest dochód utracony.
Musisz zawalczyć o swoje.
Paulina własnie idz do MOPSU mają dla nierobów i pijaczyn to i dla mawki z dziećmi powinni mieć,ja w tej chwili pobieram zasiłek z MOPS-u i dostaję po 68 zł na dziecko a jeb..... alkoholik dostaje ponad 500 zł za to że co ?za to że chleje,nie pracuje i jest pasożytem!!!
A mówiłaś już swojemu "chłopowi" o tym teście? Co on na to?
Paulina pamiętaj o jednym, nawet w najcięższych chwilach człowiek da sobie radę.
Trzymam kciuki, bo nawet jeśli okaże się, że jesteś w ciąży, to dacie radę
paula2111 ale właśnie dla niektórych kobiet zabezpieczanie się to jest oznaka dojrzałości a nie bezmyślności....ale ja już się nie odzywam..każdy ma swoje życie i niech się nim zajmie jak należy:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

catering w przedszkolu (66 odpowiedzi)

Kochani , Proszę Was o opinię dotyczącą jakości cateringu w przedszkolach Waszych dzieci. Moja...

Jakie krzesło do biurka (11 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Atopowe zapalenie skory (13 odpowiedzi)

Czego uzywac do pielegnacji?? Co podawac a czego nie do jedzenia??

do góry