Widok

Mam problem

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Czesc dziewczyny mam wielki problem. Moj slub nie co sie przyspieszyl date ustalalismy za poltora roku ale wynikla niespodziewana sytulacja i musimy jeszcze w tym roku pobrac sie (30.04.2005). Sukienke mam wybrana ale nie wiem jakie mam wybrac ozdoby do sukienki (jakie ozdoby na glowe czy moze welon jaki bukiet i ozdobe na szyje). O to moja sukienka .ponizej

Aga
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja też postanowiłam nie zakładać żadnego bolerka jak upały to upały i nie będzie nam potrzebne żadne okrycie ramion!

Kawa jak zrobilas ten obrazek??

Aga
A Ci zazdroszczę że bedziesz mamusia!!!! Powodzenia!!! Wielkie dni przed Wami:))
ale super ! Gratulacje ! Ja też bym już chciała, a mój przyszły mąż 100 razy bardziej ode mnie ! Kurcze to juz chyba ten okres w zyciu, slub, dziecko, rodzina....hmmm.

Jeszcze raz gratualcje z bejbiuszka w drodze ! A najlepsze są w maluchach malutkie stupulki, które się całuje i całuje i całuje...uhmmm no juz mnie wzieło :o)

[img][/img]
Hejka,
"instrukcję" wysłałam na priva.
Pozdrawiam.

...Witaj! Gratuluje macierzynstwa, zamazpojscia i planow ;) no i oczywiscie sukni!!! Jakbys chciala ja ewentualnie odsprzedac daj znac. Pozdrawiam
Aha... na Twoim miejscu zdecydowalabym sie na krotkie rekawiczki z siateczki w kolorze sukni i w zaleznosci jakie masz wlosy i jakby Tobie bylo do twarzy kapelusz, ale nie za duzy z siateczka z przodu, a z tylu z krotkim welonem - cos w stylu jak do konskiej jazdy ;))) Natomiast nastroj romantyzmu dopelnilby bukiet z rozyczek w ksztalcie wachlarza ;)
Kawa,
przslij mi też unstrukcje do tego obrazka, prooooszeeee
meg
Ladna sukienke sobie wybralas aggna. Ja bym ci polecala felon i cos na szyje moze cos podobnego jak ta rozyczka co jest na zdjeciu.

Daisypath Ticker

do góry