Widok
Mam tę moc. Bal u Elsy
Opinie do spektaklu: Mam tę moc. Bal u Elsy.
"Mam tę moc. Bal u Elsy"
Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w ...
Przejdź do spektaklu.
"Mam tę moc. Bal u Elsy"
Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w ...
Przejdź do spektaklu.
Opinie polecające pisane na zamówienie
Nikt normalny nie cytuje tytułu przedstawienia, do którego pisze komentarz. Dzieciom może się podobać, bo są księżniczki i piosenki. Ale fabuła jest dramatycznie głupia i pisana na kolanie. Lepiej po prostu zaśpiewać piosenki i nie silić się na łączenie tego w słaby sposób.
Żałuję, że ktoś robi skok na kasę przez użyci disnejowskich postaci w tak słaby sposob
Żałuję, że ktoś robi skok na kasę przez użyci disnejowskich postaci w tak słaby sposob
Ola
Dobra robota! Bardzo fajne przedstawienie dla dzieci. Widziałam że dużo dzieci się bawiło, uśmiechało, tańczyło i śpiewało.
Oby więcej takich przedstawień dla najmłodszych. Super rozrywka a możliwość zobaczenia sowich ulubionych księżniczek na żywo u dziecka uśmiech bezcenny.
Dobrze wydane pieniądze. Bawiłyśmy się siwtnie. Polecam i czekamy na następne spektakle :)) Polecam serdecznie. D
Oby więcej takich przedstawień dla najmłodszych. Super rozrywka a możliwość zobaczenia sowich ulubionych księżniczek na żywo u dziecka uśmiech bezcenny.
Dobrze wydane pieniądze. Bawiłyśmy się siwtnie. Polecam i czekamy na następne spektakle :)) Polecam serdecznie. D
super przedstawienie :)
Dzieciaki bardzo zadowolone :)) fajny pomysł z przedstawieniem dla dzieci.
Ksiezniczki/aktorki super. Piękny śpiew i gra aktorka. Olaf cudowny. Moje córki ubrały się w sukienki księżniczek. Bardzo przeżywały spotkanie z ulubionymi księżniczkami. Spektakl na spory plus.
Polecam wszystkim fajna odskocznia od codziennych aktakcji dla dzieci.
Ksiezniczki/aktorki super. Piękny śpiew i gra aktorka. Olaf cudowny. Moje córki ubrały się w sukienki księżniczek. Bardzo przeżywały spotkanie z ulubionymi księżniczkami. Spektakl na spory plus.
Polecam wszystkim fajna odskocznia od codziennych aktakcji dla dzieci.
Polecam
Poszliśmy z naszą córeczką na spektakl dla dzieci. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem.
Miły gest od organizatora w postaci luzaków. Przedstawienie bardzo nam się podobało a córeczka tańczyła i śpiewała. Na widok Elsy aż podskoczyła z radości.
Kto nie był naprawdę warto. Kostiumy, stroje, cała fabuła rewelacja i do tego śpiew na żywo. Jedbym słowem polecam :)
Miły gest od organizatora w postaci luzaków. Przedstawienie bardzo nam się podobało a córeczka tańczyła i śpiewała. Na widok Elsy aż podskoczyła z radości.
Kto nie był naprawdę warto. Kostiumy, stroje, cała fabuła rewelacja i do tego śpiew na żywo. Jedbym słowem polecam :)
Polecam wszystkim przedstawienie :)
Polecam wszystkim przedstawienie Mam tę moc. Bal u Elsy. Świetnie spędzony czas. Spektakl nie za krótki nie za długi. Super przemyślany, zadbali o wszytsko. Śpiew na żywo, piękne kostiumy, interakcja z dziećmi i mały prezencik w postaci lizakow.
Polecam kto nie był warto! :)
Polecam kto nie był warto! :)
Obsługa do wymiany
Nie mam nic do gry aktorskiej, bo to akurat było dobre ale techniczni do wymiany! Jedna z aktorek nie miała włączonego mikrofonu dopiero na Mam tę moc dostała działający mikrofon, brak jednej księżniczki na piosence finałowej, sama scena mogła być bardziej "bajkowa" skoro to głównie przedstawienie dla dzieci, a to bardziej wyglądało jak przedstawienie ze szkolnego kółka teatralnego. Córka była zadowolona ale ja jako rodzic nie.
Niski poziom, nie warto
Bez pomysłu, z problemami technicznymi i bezsensowną fabułą oraz tanim chwytem z rozdawaniem cukierków i możliwością zrobienia zdjęć z księżniczkami które nawet nie były ucharakteryzowane jak postaci z bajek.
Organizatorzy podszywają się pod hity Disneya, a w gruncie rzeczy to skok na kasę. To, że przedstawienie jest dla dzieci nie zwalnia z trzymania jakiegoś poziomu, którego brakowało i było to widac
Organizatorzy podszywają się pod hity Disneya, a w gruncie rzeczy to skok na kasę. To, że przedstawienie jest dla dzieci nie zwalnia z trzymania jakiegoś poziomu, którego brakowało i było to widac