Widok

Mam tę moc. Bal u Elsy

Mam tę moc. Bal u Elsy Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Mam tę moc. Bal u Elsy.
"Mam tę moc. Bal u Elsy"

Przygotowania do wielkiego balu u Elsy trwają. Wydawałoby się, że wszystko jest już gotowe..., ale czy na pewno? Co ciekawego może się wydarzyć, kiedy trzeba przekazać zaproszenia w tyle różnych miejsc? Czy z mroźnej krainy do pałacu na pustyni, a jeszcze do czarodziejskiego zamku, i do wielkiego lasu i w inne miejsca uda się je dostarczyć? A co się stanie, jeśli w ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie polecam

Byliśmy w zeszłym roku, spektakl bez żadnej fabuły.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

To nie ten spektakl.

Ten to zupełnie inny spektakl, choć nazwa podobna.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Agnieszka

Rok temu był zupełnie inne przedstawienie!
Wiem bo byłam.
Dzisiaj rewelacja!!! Dzieciom się bardzo podobało. Super, że wszytskie księżniczki śpiewały na żywo. Dużo interakcji z dziećmi.
No i zdjęcia na koniec, dzieciaki były bardzo zachwycone. polecam!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ola

Dobra robota! Bardzo fajne przedstawienie dla dzieci. Widziałam że dużo dzieci się bawiło, uśmiechało, tańczyło i śpiewało.
Oby więcej takich przedstawień dla najmłodszych. Super rozrywka a możliwość zobaczenia sowich ulubionych księżniczek na żywo u dziecka uśmiech bezcenny.
Dobrze wydane pieniądze. Bawiłyśmy się siwtnie. Polecam i czekamy na następne spektakle :)) Polecam serdecznie. D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Super przedstawienie

Fajna bajka z tekstami również dla dorosłych. Cieszyły się nie tylko dzieciaki ale i my rodzice.
Kolorowo, zabawnie, fajna historia, piosenki. Tylko były małe kłopoty czasami z nagłośnieniem, ale nie rzutoway na całość.
Polecam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjemny spektakl

Dzieciom się bardzo podobało, rodzice też zadowoleni:) bardzo na plus interakcja z publicznością i piosenki na żywo na scenie - super doświadczenie dla maluchów. Warto chodzić na takie spektakle z dziećmi
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cudowny spektakl

Jako mama 6 letniej Anastazji chciałabym gorąco polecić niniejszy spektakl. Cudowne kostiumy i scenografia. Uroku dodają wykonywane piosenki oraz interakcja z widownią. Niezapomniane przeżycie dla mnie i mojej córeczki:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

super przedstawienie :)

Dzieciaki bardzo zadowolone :)) fajny pomysł z przedstawieniem dla dzieci.
Ksiezniczki/aktorki super. Piękny śpiew i gra aktorka. Olaf cudowny. Moje córki ubrały się w sukienki księżniczek. Bardzo przeżywały spotkanie z ulubionymi księżniczkami. Spektakl na spory plus.
Polecam wszystkim fajna odskocznia od codziennych aktakcji dla dzieci.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Poszliśmy z naszą córeczką na spektakl dla dzieci. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem.
Miły gest od organizatora w postaci luzaków. Przedstawienie bardzo nam się podobało a córeczka tańczyła i śpiewała. Na widok Elsy aż podskoczyła z radości.
Kto nie był naprawdę warto. Kostiumy, stroje, cała fabuła rewelacja i do tego śpiew na żywo. Jedbym słowem polecam :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Polecam wszystkim przedstawienie :)

Polecam wszystkim przedstawienie Mam tę moc. Bal u Elsy. Świetnie spędzony czas. Spektakl nie za krótki nie za długi. Super przemyślany, zadbali o wszytsko. Śpiew na żywo, piękne kostiumy, interakcja z dziećmi i mały prezencik w postaci lizakow.
Polecam kto nie był warto! :)

Podobało się bardzo

Mojej córce i mnie. Dużo śmiechu i dzieciaki mogły wejść na scenę a potem zrobić sobie fotkę z księżniczkami i Olafem. Nie nudziliśmy się ani przez chwilę.

Polecamy :)

Jednym słowem super. Warto obejrzeć :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetnie spędzony czas :)

Córka była zachwycona. i my też. Dawno już nie byliśmy na tak fajnym przedstawieniu. Było wszystko, co być powinno. Fajne piosenki, świetna gra aktorów, interakcja z dziećmi no i pamiątkowe zdjęcie z bohaterami. Szczerze polecamy.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Rodzice polecają=)

Świetna sprawa. Przedstawienie na dużym poziomie. Muzyka, kostiumy, śpiew na żywo. Kawał dobrej roboty. Radość i zadowolenie naszej córki niezbędne. Podobno spektakl będzie w październiku na który też pójdziemy. Polecamy :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Nie polecam

Charakteryzacja, kostiumy, nagłośnienie, gra aktorska i dialogi na bardzo słabym poziomie. Zabrakło dodatkowej aktorki dla jednej z księżniczek. Jedyny plus to interakcja z dziećmi. Moim zdaniem to strata czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Fajnie spędzony czas

Bawiliśmy się z całą rodzinką świetnie. Od miłej niespodzianki w postaci lizaczków dla dzieci, przez możliwość zaśpiewania z księżniczkami na scenie, aż po zdjęcia z bohaterami bajki. Oby takich spektakli było więcej :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Świetna zabawa

Dzieci cały czas dopytują się kiedy pójdziemy do księżniczek i bałwanka. Godzina zabawy, absolutnie niezmarnowana, a widok rozbawionych twarzy dzieciaczków bezcenny. Polecam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Polecam

Dobrze spędzony czas. Ładne stroje, piosenki no i bałwanek rewelacyjny. A po zakończeniu możliwość zrobienia zdjęcia z księżniczkami.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Świetnie spędzony czas

Bardzo fajne przedstawienie q którym biorą aktywnie udział dzieci! Parę godzin po spektaklu emocje jeszcze wychodzą z najmłodszych, i cały czas opowiadania co zrobił ten a tamten. Polecam w 200%!
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Kultura

Z miłości (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Z miłości . Tytuł oryginalny:Things We Do For Love Autor:Alan Ayckbourn...

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (12 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

do góry