Widok
Podobnie tak jak ty robiłam kilka testów i wychodziły z jedną blada kreseczki a dwa dni temu już wyraźne 2 kreseczki teraz czekam na wizytę u gin aby potwierdzić mam 13 marca według miesiączki i własnych obliczeń termin mam na 2 listopad chociaż starania były 2 miesiące później fajnie że już nie jestem sama i będę mogła z kimś popisac
Witaj Monika :) ja mam wizytę u ginekologa na 21 marca. Z moich obliczeń mam termin na 8 listopada :)
Skąd jesteś? To będzie Twoja pierwsza dzidzia? Jakie masz samopoczucie... dokuczają Ci mdłości itp?
Ja jestem z Gdańska (Chełm), mam już 7 letniego synka :) Ja czuję się spoko poza tym, że mam trochę mniejszy apetyt niż zwykle :)
Skąd jesteś? To będzie Twoja pierwsza dzidzia? Jakie masz samopoczucie... dokuczają Ci mdłości itp?
Ja jestem z Gdańska (Chełm), mam już 7 letniego synka :) Ja czuję się spoko poza tym, że mam trochę mniejszy apetyt niż zwykle :)
Ja pierwszą ciąże super przeszłam ... poza tym że dużo przytyłam i pod koniec bolał mnie kręgosłup i trochę byłam spuchnięta ... ciekawe jak będzie teraz :) A w jakim wieku masz dzieciaczki? Pracujesz?
Ja od maja zeszłego roku jestem zatrudniona w tej firmie gdzie pracuję i tak się zastanawiam kiedy i jak powiedzieć Prezesowi ...
Ja od maja zeszłego roku jestem zatrudniona w tej firmie gdzie pracuję i tak się zastanawiam kiedy i jak powiedzieć Prezesowi ...
Mam umowę na czas nieokreślony więc nie mogą mnie zwolnić... dopiero po macierzyńskim.
Najpierw niech lekarz potwierdzi ... rodzinie powiem w Wielkanoc o tym, że przyjdzie na świat nowy członek rodziny :) a może po Świętach powiem w firmie. Bo pewnie będą musieli kogoś poszukać na moje miejsce a do końca ciąży nie chcę pracować.
Najpierw niech lekarz potwierdzi ... rodzinie powiem w Wielkanoc o tym, że przyjdzie na świat nowy członek rodziny :) a może po Świętach powiem w firmie. Bo pewnie będą musieli kogoś poszukać na moje miejsce a do końca ciąży nie chcę pracować.
Ja uznałam, że Wielkanoc niedługo i że to będzie najlepszy moment bo napewno się spotkamy. A przez telefon nie chcę informować rodziców chociaż moja mam wie, że chciałam drugie dziecko ale pewnie nie spodziewa się, że tak szybko to nastąpi. W sumie sama jestem trochę w szoku bo jak słyszy się, że ktoś starał się o dziecko rok czy dłużej ...