Widok

Mamusie listopadowe 2018

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy listopadowe czekam na info mam nadzieję że trochę nas się tu znajdzie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam :) robilam dwa testy... Teraz czekam na wizyte u gina aby tylko potwierdzic ale z moich wyliczen malenstwo urodzi sie w listopadzie :)
Witaj
Podobnie tak jak ty robiłam kilka testów i wychodziły z jedną blada kreseczki a dwa dni temu już wyraźne 2 kreseczki teraz czekam na wizytę u gin aby potwierdzić mam 13 marca według miesiączki i własnych obliczeń termin mam na 2 listopad chociaż starania były 2 miesiące później fajnie że już nie jestem sama i będę mogła z kimś popisac
Pomyliłam się starania o dzidzia były 2 tyg później
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witaj Monika :) ja mam wizytę u ginekologa na 21 marca. Z moich obliczeń mam termin na 8 listopada :)

Skąd jesteś? To będzie Twoja pierwsza dzidzia? Jakie masz samopoczucie... dokuczają Ci mdłości itp?
Ja jestem z Gdańska (Chełm), mam już 7 letniego synka :) Ja czuję się spoko poza tym, że mam trochę mniejszy apetyt niż zwykle :)

Jestem z Gdańska Osowej to moja 4 ciąża samopoczucie u mnie masakra bole czy też takie kluce w podbrzusza bóle kręgosłupa mdłości brak apetytu to znaczy gdy tylko spojrzę na jedzenie to wymiotować mnie się chce ospala
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Raz mi ciepło raz zimno w poprzednich ciążach tak się nie czułam. Czuje się teraz bynajmniej jak bym była w 6mies ciąży
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja pierwszą ciąże super przeszłam ... poza tym że dużo przytyłam i pod koniec bolał mnie kręgosłup i trochę byłam spuchnięta ... ciekawe jak będzie teraz :) A w jakim wieku masz dzieciaczki? Pracujesz?
Ja od maja zeszłego roku jestem zatrudniona w tej firmie gdzie pracuję i tak się zastanawiam kiedy i jak powiedzieć Prezesowi ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mam dwie córki 12l 9l synka 6l i nie pracuje myślę i z tego co słyszałam pracodawcy najbezpieczniej będzie powiedzieć dopiero gdy będziesz w 4mies słyszałam że szybciej mogliby cię zwolnic
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Mam umowę na czas nieokreślony więc nie mogą mnie zwolnić... dopiero po macierzyńskim.
Najpierw niech lekarz potwierdzi ... rodzinie powiem w Wielkanoc o tym, że przyjdzie na świat nowy członek rodziny :) a może po Świętach powiem w firmie. Bo pewnie będą musieli kogoś poszukać na moje miejsce a do końca ciąży nie chcę pracować.

Ja też właśnie się przygotowuje aby powiadomić rodziców o ciąży i za bardzo nie wiem jaki wybrać moment i jak
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja uznałam, że Wielkanoc niedługo i że to będzie najlepszy moment bo napewno się spotkamy. A przez telefon nie chcę informować rodziców chociaż moja mam wie, że chciałam drugie dziecko ale pewnie nie spodziewa się, że tak szybko to nastąpi. W sumie sama jestem trochę w szoku bo jak słyszy się, że ktoś starał się o dziecko rok czy dłużej ...

Hej Monika ;)
Jak samopoczucie? Jak tam weekend? Wczoraj dalo sie juz wyczuc wiosne w powietrzu :)

Hej już lepiej bole brzucha przestały teraz tylko małe mdłości i zmęczenie jutro wizyta u gin a jak u ciebie. Rodzinie już powiedzieliśmy o ciąży dość dobrze przyjęli :)

Ja sie dobrze czuje... Poza tym, że mam ciągle uczucie sytości mimo że jem mniej niż zwykle. Ja do ginekologa ide w przyszłą środe... Trochę się już nie mogę doczekać :) Ciekawa jestem ile przytyję w tej ciąży. Kiedy swoje ciuchy będe musiała zamienić na ciążowe...

Hej ja już po wizycie u gin jestem w 6 tyg ciąży usg nie robiła skierowała mnie na badania krwi i za 2 tyg mam się wstawić z badaniami a co u ciebie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oj mnie cos rozlozylo... Rano sie obudzilam to sie tak nie wyraznie czulam, nie poszlam do pracy, wzielam urlop do piatku. Wypilam dwie cieple wody z cytryna i miodem i troszke mi lepiej :)

Mnie też tydzień temu grypa dopadła zaraził się od dzieci katar kaszel brałam witaminki piłam herbatki z cytrynka i miodem dziś jak świeżo narodzona

Mnie syn zarazil... Tylko że on już się dobrze czuje a teraz ja choruje :(

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Kuchnia (41 odpowiedzi)

Witam. Właśnie wykańczamy mieszkanie i będziemy robić kuchnię. Czy możecie polecić firmę, która...

lek med Joanna Linde ABC Family Med Sopot (7 odpowiedzi)

Witam, może któraś z was ma jakieś opinie na temat pani doktor. Dzisiaj idę do niej z synem 4...

szkoła podstawowa nr 24 we Wrzeszczu - poproszę o opinie (21 odpowiedzi)

szkoła znajduje się przy ul .Lilli Wenedy, muszę zapisać córkę i szukam opinii o tej szkole.

do góry