Widok

Mamusie listopadowe 2018

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkie mamy listopadowe czekam na info mam nadzieję że trochę nas się tu znajdzie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej! Nie wybrałam jeszcze szpitala, musze sie nad tym dłużej zastanowic.
Też mam ciągle uczucie że przy kichaniu, kaszleniu, dmuchaniu nosa zaraz cos ze mnie wyleci... ale na razie na uczuciu się kończy :D
Nie słyzsałam o czyms takim jak opaska przeciw mdłościom, ciekawe jak to działa? Mnie też to bardzo meczy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam. Gorąco polecam ubranka niemowlęce ze sklepu http://www.lencia.pl
Wyłącznie sprawdzeni polscy dostawcy, najwyższej jakości antyalergiczne materiały. Szerokie grono zadowolonych Mam potwierdza.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Hej wróciłam z Holandii cała i zdrowa;) Mnie ciągle męczą te mdłości to się chyba nigdy nie skończy..:/ Na czas podróży kupiłam sobie opaskę uciskową w aptece Gemini przeciw mdłością i powiem wam, że dużo pomogła i działa.

Tak czy siak dobrze zrobiłaś ja też na twoim miejscu się nie wąchała i lecialabymm na IP tam pewnie zrobili ci usg i jesteś spokojniejsza

Monika, ogólnie tak, ale u mnie to było takie dziwne, bo przy dmuchaniu nosa poczułam jak coś tryska ze mnie ... takie uczucie, jak przy okresie. i to mnie chyba tak wystraszyło.. nie wiem, może to od wysiłku? Cieszy mnie, że się nie powtórzyło.ale teraz boję się smarkać/kichać/kaszleć :P

Mia ja u siebie wczoraj też zauważyłam brązowe plamienie i też się trochę zdenerwowałam gdyby tylko pojawiła się krew to bym jechała na IP. Ale gdzieś wyczytalam ze plamienia ww tym okresie ciazy sa normalka. Magda ciepelko Cie witamy na forum w jakim szpitalu chcesz rodzić?

Magda, hej! też mam na 25 :D

Monika 2 listopad szpital Zaspa
Ewelina 8 listopad szpital Wojewodzki
Aśka 7 listopad szpital Zaspa
Mia 25 listopad szpital Zaspa
Magda 25 listopad szpital.

Miłego dnia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć, witam was wszystkie :) dopiero teraz zobaczyłam ten wątek. Mam termin na 25 listopada, na ostatniej wizycie 3 tyg temu słyszałam już serduszko :) A teraz czekam za 3 tyg usg prenatalne i mam nadzieję na same dobre wiadomości tak jak dotychczas. pozdrawiam!

Kochane, u mnie też coś tam się zaokrągla :) ale przybieranie na wadze czarno widzę, bo dietę muszę trzymać :P Za półtora tygodnia mam prenatalne i nie mogę się doczekać :D a tydzień temu byłam na IP - powód nagłe plamienia, ech. Lekarz nic nie stwierdził... Dzięki Bogu wszystko dobrze :)

Dzis rano sie ważyłam to mam o niecały kg mniej niż w zeszłą sobote. Az się zdziwiłam bo brzuch rośnie, apetyt mam jakby lepszy. Staram się dużo spacerować.

Ewelina szkoda gadać mój brzuszek jest ogromny gdybym tylko mogła wstawić zdjecie i wam pokazac

Mi samopoczucie się poprawiło :) ja w środe ide do ginekologa i też w końcu założą mi kartę ciąży :)
Zauważyłam, że brzuszek lekko mi się uwidocznił. Ale waga stoi w miejscu i w swoje spodnie mieszczę się bez problemu chociaż pewnie niedlugo będę musiała je zmienić na ciążowe. A jak Wasze brzuszki?

Na forum czuć majowa aurę co prawda dlugi weekend majowy jeszcze się nie skończył mamusie odpoczywaja

Hej dziewczyny jak samopoczucie jak wasze maleństwa u mnie wszystko w porządku samopoczucie też już lepiej mam nadzieję że mdłości mnie opuściły we wtorek wizytuje wreszcie założą mi kartę ciąży i nie mogę się już doczekać kolejnego usg

Hej dziewczyny :) Ja 13 tydzien, w środe zaczynam 14 tydzien ciąży. Czas leci :)
U mnie już przez jakiś czas było lepiej ale wczoraj i dziś mdłości powróciły :(

ja zaczęłam 11 i już są mniejsze :) mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie lepiej:)

Ja kończę 14 tydz i powoli ustawiają nieraz nam więcej siły i energii do sprzątania ;)

Hej dziewczyny i jak tam samopoczucie? Mdłości minęły? Mi niestety nie:// Ciągle się męcze..zaczynam 13 tydzień.

Córka wcześniak w 8miesiacu 51cm 2420g druga córka 57cm 3470g syn 57cm 3750g

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry