Widok
Hej po świętach jak i przed lepiej to napisz jak rodzina przyjęła wiadomość o ciąży w prima aprilis :) ja jutro kończę 10 tydzień badania już porobilam szybciej ponieważ miałam zrobić grupę krwi a wizytę mam 17 kwietnia całe szczęście że mdłości trochę ustalmy mam nadzieję że teraz już będzie tylko lepiej :)
Moja mama bardzo sie ucieszyła, tata chyba też się cieszy, brat był przekonany że to kawał z okazji prima aprilis. Syn wydaje mi się że będzie troche zazdrosny, to mój taki mały przylepek. Moja babcia lubi dzieciaczki więc też mówiła, że fajnie :) z rodziny męża tylko szwagierka wie, która rodziła pod koniec grudnia bo pytała czy ma mi jakieś ciuszki odkładać bo jej mała już wyrasta to powiedziałam, że jak najbardziej bo w listopadzie się przydadzą. :)
Ja dzia rano byłam robić badania, lekarz mówił żeby zrobić na tydzień przed wizytą (11 kwietnia). Ciekawa jestem czy teraz też będzie robił usg :)
Ja powoli też czuję się coraz lepiej. I pogoda trochę bardziej sprzyjająca, aż ma się ochote pospacerować.
W ten weekend mam niestety zajęcia w szkole ale do około 14, to wróce do domku, chłopaki przygotują mi obiad i gdzieś postaram się ich wyciągnąć.
Ja dzia rano byłam robić badania, lekarz mówił żeby zrobić na tydzień przed wizytą (11 kwietnia). Ciekawa jestem czy teraz też będzie robił usg :)
Ja powoli też czuję się coraz lepiej. I pogoda trochę bardziej sprzyjająca, aż ma się ochote pospacerować.
W ten weekend mam niestety zajęcia w szkole ale do około 14, to wróce do domku, chłopaki przygotują mi obiad i gdzieś postaram się ich wyciągnąć.
Hej Aśka, faktycznie narazie nie ma nas zbyt wiele ale mam nadzieje że w końcu przyszłe mamusie dołączą :)
Mi mdłości powoli ustępują, przed chwlą zjadłam sandwiche na kolacje ale przez długi czas po obiedzie nie miałam ochoty nic jeść.
Ja dziś byłam na wizycie u ginekologa i za 2 tygodnie mam iść na usg prenatalne, prywatnie. Wyniki mam dobre poza lekko podwyższom tsh... Najgorsze jest to że jestem alergikiem a teraz nie mogę przyjmować żadnych leków, mam wiecznie zapchany nos :(
Mi mdłości powoli ustępują, przed chwlą zjadłam sandwiche na kolacje ale przez długi czas po obiedzie nie miałam ochoty nic jeść.
Ja dziś byłam na wizycie u ginekologa i za 2 tygodnie mam iść na usg prenatalne, prywatnie. Wyniki mam dobre poza lekko podwyższom tsh... Najgorsze jest to że jestem alergikiem a teraz nie mogę przyjmować żadnych leków, mam wiecznie zapchany nos :(
Witam mamusie :) ja wizytę mam we wtorek a badania penetralne robię 26 kwietnia na jagiellońskiej. Aśka skąd jesteś z jakiej dzielnicy ja już czuję się trochę lepiej mdłości nieco ustępują jutro kończę 11 tydz nie mogę się doczekać usg i bicie serduszka brzdaca to bym była spokojniejszy że wszystko jest w porzadku
Ja uzywam wody morskiej i pije wapno... Ale ogolnie masakra.
Mdlosci napewno przejda... Mi powoli ustepuja. W pierwszej ciazy czulam sie rewelacyjnie i mialam taki apetyt ze przytylam 25kg a teraz jak narazie schudlam. Ale pewnie zdaze to nadrobic :) Czlowiek tez byl mlodszy i nie bral pod uwage roznych komplikacji itd. A teraz juz troche inaczej do tego podchodze...
Mdlosci napewno przejda... Mi powoli ustepuja. W pierwszej ciazy czulam sie rewelacyjnie i mialam taki apetyt ze przytylam 25kg a teraz jak narazie schudlam. Ale pewnie zdaze to nadrobic :) Czlowiek tez byl mlodszy i nie bral pod uwage roznych komplikacji itd. A teraz juz troche inaczej do tego podchodze...
He he to tak jak ja przechodziła 3 ciąże ale uwierzcie mi nie było dnia żebym miała takie mdłości i była tak zmęczona jak w tej ciąży śmieje się z mężem że być może tym razem mamy bliźniaki cieszę się je już czasami czuje się lepiej i mam nadzieję że już tylko będzie lepiej :) a jeszcze lepiej będzie trzymać swoją kruszy KE w ramionach