Widok
Marzena szybko zleci :))
nulka jak coś zdecydujesz to daj znać, to może zgapię :))
Makuszka gratulacje i witaj :)
taka wstępna lista pewnie i tak się jeszcze pozmienia. jak kogoś pominęłam to niech się dopisze :)
Majowe:
11.05 - Kasia i Tomuś
23.05 - makuszka
26.05 - Mała757
27.05 - nulka
Czerwcowe:
04.06 - Kobritta
06.06 - marzena-rumia
16.06 - Madziuska2
nulka jak coś zdecydujesz to daj znać, to może zgapię :))
Makuszka gratulacje i witaj :)
taka wstępna lista pewnie i tak się jeszcze pozmienia. jak kogoś pominęłam to niech się dopisze :)
Majowe:
11.05 - Kasia i Tomuś
23.05 - makuszka
26.05 - Mała757
27.05 - nulka
Czerwcowe:
04.06 - Kobritta
06.06 - marzena-rumia
16.06 - Madziuska2
ja bylam przeziebiona w minionym tygodniu ale bez goraczki. Bralam Isle na drapiace gardlo, propolki i syrop prawoslazowy bo to pozwolil mi lekarz. Do tego syrop z cebuli, herbate z cytryna i syropem z malin i wsio. Jakos przeszlo ale nie czuje sie w pelni wyleczona. Aha, zalecam jak najwiecej lezec w lozku.
Z innej beczki - dziewczeta kiedy zamierzacie dac se spokoj z praca i poodpoczywac w domu?
Z innej beczki - dziewczeta kiedy zamierzacie dac se spokoj z praca i poodpoczywac w domu?
ja raczej do końca roku to napewno będę pracowała ale w sumie to mam nadzieje że najdłużej to do lutego
Niestety w pracy musze często coś dzwigać i jak coś źle chwyce to mnie zaraz ból kwy kulszowej łapie i wtedy to już koniec ale u mnie to zależy od mojej pracodawczyni bo umowe mam tylko do końca roku więc nie wiem też jak to dobrze rozegrać
Niestety w pracy musze często coś dzwigać i jak coś źle chwyce to mnie zaraz ból kwy kulszowej łapie i wtedy to już koniec ale u mnie to zależy od mojej pracodawczyni bo umowe mam tylko do końca roku więc nie wiem też jak to dobrze rozegrać