Widok

Mamusie majowo - czerwcowe 2014 *3*

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny, tworzę nowy wątek, bo tamten jest dłuuuugi.

*MAJ*

29.04 klara83
01.05 magda30
01.05 katelajda
02.05 mila
04.05 devil83
05.05 trzydziestka
06.05 enjoy
06.05 monika
07.05 asia87
16.05 Ola
18.05 hope
24.05 ja3
26.05 graszka
27.05 ewwa
30.05 justyna1

*CZERWIEC*

08.06 Luna-
08.06 monica88
12.06 mamma
17.06 Takaja_84
18.06 aniax
22.06 kalitta
25.06 kkasita
25.06 Mar-chew

Link do poprzedniego wątku:
http://forum.trojmiasto.pl/Mamusie-majowo-czerwcowe-2014-2-t501828,1,130.html#npu1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam Was Dziewczyny. Mogę dołączyć? Termin mam na 29 czerwca, to moje drugie dziecko. Na wczorajszym usg 14 mm i bijące serduszko, także podczytywałam Was wcześniej ale dołączyć mogę teraz na odrobinę spokojniej.

Czytałam wasze rozważania na temat kremu na rozstępy. U mnie niestety wszystkie kobiety w ciąży w rodzinie dostawały i mnie nie ominęło. Kupiłam mustelle i wiele innych. Nic nie pomogło, dostałam około 6 miesiąca, popękał mi cały brzuch i uda, piersi od dojrzewania mam w rozstępach. Za to moje koleżanki czasami tylko oliwką pod prysznicem się smarowały i nic, także warto dbać ale chyba są przypadki na które nie ma mocnych czyli takie jak ja.
napisałam:-)
Ja chodze do pro- feminy w szpitalu w Wejherowie bo jestem z wejherowa do dr. Kubickiej i jest świetna fakt że nie przyjmuje nowych pacjentek ja prowadziłam u niej 1 ciąże i tą od początku też prowodze na NFZ. Jest jeden sposób aby sie do niej dostać i to na nfz jak coś to napisz do mnie to ci powiem. No i polecam bo jest świetna .
Wczoraj córka zapytała czy mam w brzuszku dzidziusia
Powiedzieliśmy jej, że tak :) Ucieszyła się ogromnie i powiedziała, że ona woli siostrę. Ale ze spokojem podeszła do informacji, że jeszcze nie wiadomo kto tam siedzi :)
Głaskała, uśmiechała się i powiedziała, że fajny jest ten dzidziuś.
Powiedziałam jej, że będzie starszą siostrą i będzie mogła uczyć brata albo siostrę różnych rzeczy.
Pozytywna reakcja :D
Widzicie, nie chciałam jeszcze mówić córce o rodzeństwie, to dziecko samo się domyśliło :)))

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

dr Włodzimierz Sieg-opinie prowadzenie ciąży (31 odpowiedzi)

Jak w temacie proszę o opinie o tym lekarzu, zmieniam ginekologa w połowie ciąży i jestem...

do góry